HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Καλημέρα.
Είμαι "αδέσμευτος" συνδρομητής -είχα αγοράσει προ τριετίας την κάρτα την με προπληρωμένους 4 μήνες και έκοβα καλοκάιρι και επανασυνδεόμουνα φθινόπωρο. Ανεξάρτητα αν φέτος δεν το έκανα λόγω του -20% ελέω forthnet, θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ 1)το να μου στερούν τη δυνατότητα να παραμένω ελεύθερος και 2) το να μην μπορώ αφού τους (χρυσο) πληρώνω να πάω με την κάρτα μου μόνο και όχι ΚΑΙ με το δέκτη όπου θέλω για να δω αυτό που πληρώνω. Το "πάντρεμα" είναι ανήθικο και δεν ξέρω αν είναι και παράνομο. (αναλυτικότερη ενημέρωση σχετικά με το θέμα που λέτε ότι τους πήγαν στην ΕΕΤ ποιός μπορεί να μας δώσει?link έστω?)
Εν κατακλείδι: όσο πιο πολλοί από τους παλιούς δεν τσιμπήσουν, τόσο περισσότερο θα πιεστούν οι και καλά "εκσυγχρονιστές" της ελληνικής τηλεόρασης

Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια,
Οι δορυφοροι δεν εχουν συνορα, οπως οι Ελληνες που ζουνε στη Γερμανια βλεπουν Nova (που απαγορευεται) ετσι και αρκετοι Ελληνες βλεπουν ξενα πακετα( που επισης απαγορευεται). Δεν ειναι μονοδρομος. Θελει αποφαση και μετα μην τον ειδατε τον Παναγη ιδιαιτερα για οσους δεν κρεμονται απο την Nova για τα καναλια πανελλαδικης εμβελειας.
Δεν θελουν εκει στην Καντζα να αφουγραστουν τον συνδρομητη τους παλιο η νεο? Αυτοι θα χασουν. Και αν χασεις καποιον σιγα μην τον ξαναβρεις. Εμενα παντως δεν με ξανακερδισαν 5 χρονια μετα που εφυγα,
Νικος

Ολοι η φασαρια γινεται για τα παιχνιδια του Ελληνικου πρωταυληματος. Τη να τα κανω εγω τα ξενα μπουκετα;

Ολοι η φασαρια γινεται για τα παιχνιδια του Ελληνικου πρωταυληματος. Τη να τα κανω εγω τα ξενα μπουκετα;

Εχεις δικιο.
Εγω δεν εχω δει ποδοσφαιρο ουτε 1 ωρα σε ολη μου τη ζωη συνεπως δεν εχω φαγουρα. Η συγκριση (αν ποτε μπορει να γινει συγκριση) γινεται σε ομοειδεις υπηρεσιες ξενων πακετων με το δικο μας για να αποκαλυφθει η γυμνια του δικου μας.
Δεν μπορει για παραδειγμα να βγαζουν 3 καναλια HD και το συνολικο κοστος να πλησιαζει το full πακετο των Αγγλων που προσφερουν 50 καναλια υψηλης ευκρινειας και 1 τρισδιαστατο προς το παρων.
Και ολα αυτα τη στιγμη που ο μεσος μισθος μας υπολειπεται κατα πολυ του μεσου κοινοτικου και να σας πω και το αλλο? Ειμαστε απο τις ελαχιστες χωρες που εχουν ΦΠΑ τροφιμων 11% (και εχουν το θρασος να το πανε σε ορισμενα στο 23%) ενω στην Ευρωζωνη των ισχυρων μολις 5%.
Τι αλλο να πω πια?
Νικος

tring για το ελληνικό πρωτάθλημα τα χουμε πει 1000 φορές γιατί επιμένετε να πληρώνετε 5πλασιο ενα προιον που μπορείτε να το χετε κατα πολύ φθηνότερο, δε μπορώ να το καταλάβω...

και μιας και ειπαμε για sky uk.. οποιος κανει upgrade στο hd package η ακομα και εαν ειναι νεος συνδρομητης παιρνει ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ HD BOX.
As an existing customer, we want you to experience the best of what Sky has to offer. Take a look at our customer offers to see how you can upgrade and save. Right now, you can get a free Sky+HD box when you join Sky+HD. Join online and you can enjoy free standard set-up when you take a new Sky Multiroom subscription.

http://www.sky.com/shop/supertelly/home/upgrade-to-supertelly/

Last edited:

tring για το ελληνικό πρωτάθλημα τα χουμε πει 1000 φορές γιατί επιμένετε να πληρώνετε 5πλασιο ενα προιον που μπορείτε να το χετε κατα πολύ φθηνότερο, δε μπορώ να το καταλάβω...

δειχνει κανονικα ολα τα παιχνιδια?
το εχει και φετος?

αν το "λιανα" αφορουσε εμενα σορρυ αλλα δεν ηξερα οτι ηταν απαγορευμενο απο το φορουμ να ρωταμε τιμες για πακετα.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Eλληνικό ήχο έχει (το tring) ή θα μάθουμε και αλβανικά ;

απ`οτι γνωριζω,στανταρ αλβανικα(εννοηται) με καναν Αγγλο που και που σε καποια ματς.οποτε για το Ελληνικο πρωταθλημα,δεν νομιζω να εχει...Διακογιαννη....
το θεμα ειναι το εχει και φετος και εαν ναι ποσους αγωνες καλυπτει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

απ`οτι γνωριζω,στανταρ αλβανικα(εννοηται) με καναν Αγγλο που και που σε καποια ματς.οποτε για το Ελληνικο πρωταθλημα,δεν νομιζω να εχει...Διακογιαννη....
το θεμα ειναι το εχει και φετος και εαν ναι ποσους αγωνες καλυπτει?

Ελληνικό θα έχει αλλά ποιους αγώνες δεν ξέρω.

kampionatit grek dhe atij rus.

http://www.tring.tv/70-sport.html

Ελεος , δυο μερες πριν την κυκλοφορια του HD δεκτη και τα forthnet shops δεν ξερουν καλα καλα τι τιμολογιακη πολιτικη θα υπαρχει ...