HD κανάλια στη NOVA

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Παρτε τηλεφωνο στην nova να συνεννοηθειτε,εγω τους πηρα μου ειπαν οτι οντως καθυστερησαν να τις στειλουν (τις εστειλαν μετα τις 11:30)και υστερα πηρα το καταστημα που τον εχω παραγγειλει,δεν ηξερε και εκεινος οτι ειχαν σταλει, του ειπα τι μου ειπαν απο την nova, μπηκε επι τοπου στο κομπιουτερ του και το επιβεβαιωσε.

Μια απ'τα ίδια και στον Πειραιά. Πήρα κι εγώ το δικό μου (υφιστάμενος συνδρομητής). Παρεμπιπτόντως, μου είπαν ότι το ενδιαφέρον για το HD έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες τους.

Re: NOVA-HD

Φίλοι μου, το θέμα δεν είναι ούτε η μεταφορά του δέκτη, ούτε η δυσκολία τοποθέτησης του στο rack.
Το θέμα είναι ο εξαναγκασμός τους να πετάξεις τον πανάκριβο εξοπλισμό σου που έστησες με κόπο, χρήμα και μεράκι και να απαρνηθείς τους 2-3-5-6 δορυφόρους που πιάνεις για αποκλειστικά τα 2 HD κανάλια της Nova (το Eurosport HD δεν είναι δικό της).
Σε τηλεφώνημα απο το τμήμα εξυπηρέτησης επειδή είμαι συνδρομητής 2play και ανενεργός Nova μου είπαν οτι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν ανύπαντρη κάρτα και εγώ οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνω συνδρομητής με παντρεμένη κάρτα.
Και σε ερώτηση μου, "μα καλά δεν σας πειράζει που χάνετε έτσι συνδρομητές" πήρα την απάντηση "αυτή είναι η πολιτική μας"
Μετά απο αυτό μάλλον δεν θα ξαναγίνω ποτέ συνδρομητής τους.

Η Διάφορα της ταινίας με το Αγώνα σε HD φαίνεται καμιά σχέση το ένα με το άλλο.
Εγώ το μόνο που ήθελα το HD της nova ήτανε για να βλέπω την ομάδα μου σε HD. Άλλα λυπάμαι δεν θα σκλαβώσω την ελεύθερη μου κάρτα για έναν αγώνα. Τους υπολοίπους αγώνες τους βλέπω HD σε ξένα πακέτα με και με Ελληνική περιγραφή. DM8000 βλέπεις. Προτιμώ να κόψω την nova πάρα να αλλάξω τον δεκτή μου

νομιμα?

Απάντηση: NOVA-HD

τελικα πολλα λεμε μου φαινεται, αλλα ολοι στο τελος θα τα σκασουμε και θα τους πουμε και ευχαριστω!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που δεν έχω καταλάβει ακόμα.Έγινα συνδρομητής στην Nova τον περασμένο Ιούνιο στο sport πακέτο με συμβόλαιο για ένα χρόνο σε συνδιασμό με forthnet.Το ποσό που καλούμαι να πληρώσω πλεον αν επιλέξω HD εκτός απο το κόστος του αποκωδικοποιητή θα είναι 5 euro επιπλέον και με το νέο συμβόλαιο εκεί που θα έληγε το προηγούμενο του χρόνου τον Ιούνιο αν το κάνω τώρα θα λήγει του χρόνου τον Αύγουστο?Δηλ.θα μείνω στην Nova για δυο μήνες επιπλέον με κόστος 5 euro τον μήνα παραπάνω?

κανεις νεο συμβολαιο τωρα και εχεις δωρεαν για ενα χρονο τις HD υπηρεσιες...η εκπτωση παραμενει και πληρωνεις 129 για τον δεκτη.

γιατι ξεκιναει παλι ενα μπαχαλο γκρινιας και αγανακτισμου για κατι που
εαν θελεις το βαζεις...?
τα εχουμε 1000πει και καταντα κουραστικο για ολους οσους διαβαζουν τα θεματα που εχουν σχεση με την νοβα.

γιατι κολλησαμε παλι στο παντρεμα?
ολοι οι μεγαλοι-τουλαχιστον-providers δορυφορικων υπηρεσιων παγκοσμιως,δεν εχουν ιδιοκτησιακους παντρεμενους δεκτες?
γιατι να εξαιρεθει δηλαδη η νοβα?
ποσο πουλανε οι υπολοιποι τους ιδιοκτησιακους hd δεκτες τους?
τι δυνατοτητες εχουν οι αντιστοιχοι δεκτες των αλλων Providers απο τον pace της νοβα?
να τα βαλουμε κατω και να γινει σωστη και δικαιη συγκριση.
πεταμε ενα "το κοβω τωρα και τελος...","θα τους παρω να τους πω εγω...",
"θα τους δειξω εγω τωρα..."...και γενικοτερα "απειλες" που τις λεμε για να τις ακουμε μεταξυ μας.
εχετε την εντυπωση οτι μας φοβηθηκαν?χεστηκαν...
αυτη την στιγμη που μιλαμε-τουλαχιστον για τα δεδομενα της Ελλαδος-
ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για καποιον που παρακολουθει συχνα τηλεοραση.
αθλητικα,ταινιες,ντοκυμαντερ,κινουμενα σχεδια....
ειδικα εφετος με φτωχες παραγωγες των ιδιωτικων σταθμων και τον Ελληνα κλεισμενο σπιτι για περιορισμο εξοδων,ειναι η καλυτερη τους.
στην αναμπουμπουλα χαιρεται ο λυκος...!!
λετε να μην ξερουν τι πουλανε?λετε να μην ξερουν οτι γκρινιαζουμε?
συνεχιζουν ομως την ιδια οικονομικη πολιτικη τους και οταν χρειαστει και αρχισουν τα ζορια,εχουν τεραστια οικονομικα περιθωρια να σε δελεασουν.
παρολα αυτα,συνεχιζουμε και ειμαστε συνδρομητες,αλλα συγχρονως τους κραζουμε.καλα κανουμε...αλλα ρε παιδια-οχι επαναληψεις συνεχεια!

εαν θελεις το βαζεις...?
τα εχουμε 1000πει και καταντα κουραστικο για ολους οσους διαβαζουν τα θεματα που εχουν σχεση με την νοβα.

ολοι οι μεγαλοι-τουλαχιστον-providers δορυφορικων υπηρεσιων παγκοσμιως,δεν εχουν ιδιοκτησιακους παντρεμενους δεκτες?
τι δυνατοτητες εχουν οι αντιστοιχοι δεκτες των αλλων Providers απο τον pace της νοβα?
"θα τους δειξω εγω τωρα..."...και γενικοτερα "απειλες" που τις λεμε για να τις ακουμε μεταξυ μας.
ειδικα εφετος με φτωχες παραγωγες των ιδιωτικων σταθμων και τον Ελληνα κλεισμενο σπιτι για περιορισμο εξοδων,ειναι η καλυτερη τους.
συνεχιζουν ομως την ιδια οικονομικη πολιτικη τους και οταν χρειαστει και αρχισουν τα ζορια,εχουν τεραστια οικονομικα περιθωρια να σε δελεασουν.
παρολα αυτα,συνεχιζουμε και ειμαστε συνδρομητες,αλλα συγχρονως τους κραζουμε.καλα κανουμε...αλλα ρε παιδια-οχι επαναληψεις συνεχεια!

ευγε!...(αν και θα μας κραξουν!!)

Απάντηση: Re: NOVA-HD

εαν θελεις το βαζεις...?

:SFGSFGSF:

και να πω και καποια αλλα πραγματα ρε παιδια...

ολοι λενε οτι ''κοβω την Nova γιατι δε θελω παντρεμα...''...ενταξει..σεβαστο και δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει...

επισης λενε πως ''....δεν θελω να αλλαξω τον δεκτη μου γιατι εγω θελω να βλεπω απο αυτον...''..ενταξει και αυτο ειναι δεκτον!

ομως ποιος σας εμποδιζει ρε παιδια να παρετε τον δεκτη ... να παντρεψετε την καρτουλα επανω και πολυ πολυ πολυ απλα να ''γεφυρωσετε'' τον υπαρχον δεκτη σας με τον δεκτη της Nova και να μην χασετε ουτε τον δικο σας δεκτη,ουτε τους 2,3,4,5,6 δορυφορους που εχετε και να εχετε και την nova...

και για να γινω και λιγο δικηγορος του διαβολου....μηπως η γκρινια παει σε ''αλλα'' που χανουμε με το παντρεμα?

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

ευγε!...(αν και θα μας κραξουν!!)

ποιος και γιατι να μας κραξει βρε Maximvs?
ετσι ειναι τα πραγματα και σε οποιον δεν αρεσουν,υπαρχουν αλλες πολλες λυσεις που μπορουν να καλυψουν τις αναγκες του καθενος.

βαλε μοτερ και πιανε feeds.
βαλε sky uk,sky italia,diditalb,tring...

δεν σου κανουν?τους γυριζεις την πλατη και τους χαιρετας.
ουτε και σε εμενα αρεσει η πολιτικη τους,ουτε τρελενομαι για το προγραμμα τους.
τους εχω ομως-καταρχην-για το Ελληνικο και το Αγγλικο πρωταθλημα,παιδικα για τα πιτσιρικια μου και τα υπολοιπα συνοδευουν.
δεν ειναι κακοι...ζητανε ομως αρκετα για τα δικα μας δεδομενα.
μεχρι στιγμης μπορω να ανταπεξελθω.σε ενα μηνα μπορει και οχι.
απλα τοτε θα το κοψω.δεν θα μουρλαθω κιολας..

και για να γινω και λιγο δικηγορος του διαβολου....μηπως η γκρινια παει σε ''αλλα'' που χανουμε με το παντρεμα?

Μπράβο ρε, το βρήκες. Όλοι οι κουρσάροι εδώ μέσα μαζεύτηκαν και γκρινιάζουν χωρίς λόγο. Yarr.

Η γκρίνια πηγαίνει στο γεγονός ότι αρκετοί από εμάς (συνδρομητές Nova) τυγχάνει να έχουμε και δεύτερη εξοχική κατοικία και ενώ έως σημέρα κάθε ΠΣΚ πάιρνουμε απλά την κάρτα μαζί μας και έχουμε τα κανάλια της Nova και στο εξοχικό μας , τώρα θα πρέπει να κουβαλάμε και τον δέκτη κάτι που σαφώς δυσκολεύει τα πράγματα. Πιστεύω ότι η Nova θα έπρεπε να έχει κάνει κάποια πρόβλεψη για αυτό. Συνεπως δεν υπάρχει πάντα κάτι ύποπτο πίσω από την γκρίνια για αυτή την ιστορία παντρέματος κάρτας-δέκτη.

Φιλικά !

παιδια το ειπα γιατι δεν βλεπω το παντρεμα της καρτας σαν λογω για να μη μπορεις να παρεις στο εξοχικο το δεκτη.Ειναι -για εμενα παντα- ασκοπη γκρινια!

Η γκρίνια πηγαίνει στο γεγονός ότι αρκετοί από εμάς (συνδρομητές Nova) τυγχάνει να έχουμε και δεύτερη εξοχική κατοικία και ενώ έως σημέρα κάθε ΠΣΚ πάιρνουμε απλά την κάρτα μαζί μας και έχουμε τα κανάλια της Nova και στο εξοχικό μας , τώρα θα πρέπει να κουβαλάμε και τον δέκτη κάτι που σαφώς δυσκολεύει τα πράγματα. Πιστεύω ότι η Nova θα έπρεπε να έχει κάνει κάποια πρόβλεψη για αυτό. Συνεπως δεν υπάρχει πάντα κάτι ύποπτο πίσω από την γκρίνια για αυτή την ιστορία παντρέματος κάρτας-δέκτη.

Φιλικά !

Αυτό, αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι έχουν το "ψώνιο" να θέλουν να βλέπουν και στο σαλόνι και στο δωμάτιο...