HD κανάλια στη NOVA

Απάντηση: NOVA-HD

Πα πα...εχω πλασμα, αλλα δεν εχω HD καναλια και ουτε καν το πακετο τους.......επιτελους γλυτωσα απο αυτους....να χαιρονται της υπερεσιες τους... και τον νεο δεκτη τους, πληρωνε τωρα Ελληνα για να απολαμβανεις. Βρε ουστ απο εκει......οταν λοιπον θα κανουν κατι ποιο καλο, απο μερια τιμης και υπηρεσιας θα ειμαι εδω. Εξαλου ο χειμωνας για αυτους θα ειναι το κατι αλλο.........ερχονται πολλα γελια, με αυτους αλλα και με την εταιρια με το συστημα αποδικωποιησης. Αυτα λοιπον εχω να πω, καλο κουραγιο σε ολους.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Xαρείτε βρε σεις την "νέα εικόνα" και μην την ψυρίζετε πολύ !!
Ξέρουμε ποιους αγώνες θα δείξει σε hd το Σαββατ/κο ?

Σήμερα δείχνει ΠΑΟ-Ξάνθη, το Σάββατο Ηρακλής-Ολυμπιακός, την Κυριακή την ΑΕΚ. Επίσης Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα θα δείξει αρκετή Premiere League σε HD.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Σήμερα δείχνει ΠΑΟ-Ξάνθη, το Σάββατο Ηρακλής-Ολυμπιακός, την Κυριακή την ΑΕΚ. Επίσης Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα θα δείξει αρκετή Premiere League σε HD.

Tι γίνεται ρε παιδιά μόνο Αθηναϊκές ομάδες, άει σιχτίρ ! :furious3:

Re: NOVA-HD

Εμένα δεν παίζει το Eurosport HD, και η εικόνα της ΑΕΚ χθες ήταν χειρότερη από της Τότεναμ προχθες σαφώς...

Ποιές είναι ιδανικές ρυθμίσεις εικόνας για πείτε για τον αποκωδικοποιητή?

Έχουν οι γονείς μου Sony LCD 55'' EX700

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Εμένα δεν παίζει το Eurosport HD, και η εικόνα της ΑΕΚ χθες ήταν χειρότερη από της Τότεναμ προχθες σαφώς...

Ποιές είναι ιδανικές ρυθμίσεις εικόνας για πείτε για τον αποκωδικοποιητή?

Έχουν οι γονείς μου Sony LCD 55'' EX700

Εαν όπως λες η εικόνα της Τότεναμ ήταν καλύτερη από το χθεσινό της ΑΕΚ,η τηλεόραση σου και ο δέκτης σου δεν φταίνε σε τίποτα polakis.Τα παλικάρια στην γόβα αρχίσανε τα πειράγματα.Τώρα για το Eurosport HD που δεν παίζει,μήπως θέλει αναβάθμιση ο δέκτης?Αλλιώς πάρτους τηλέφωνο.

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Εαν όπως λες η εικόνα της Τότεναμ ήταν καλύτερη από το χθεσινό της ΑΕΚ,η τηλεόραση σου και ο δέκτης σου δεν φταίνε σε τίποτα polakis.Τα παλικάρια στην γόβα αρχίσανε τα πειράγματα.Τώρα για το Eurosport HD που δεν παίζει,μήπως θέλει αναβάθμιση ο δέκτης?Αλλιώς πάρτους τηλέφωνο.

Εγω παντως ειδα κ τα δυο παιχνιδια κ δεν καταλαβα καποια διαφορα στην εικονα , και οι δυο ηταν πολυ καλες , χορταστικες εικονες με δυσκολια παρακολουθουσες απο αλλου μετα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Εγω παντως ειδα κ τα δυο παιχνιδια κ δεν καταλαβα καποια διαφορα στην εικονα , και οι δυο ηταν πολυ καλες , χορταστικες εικονες με δυσκολια παρακολουθουσες απο αλλου μετα!

Ναι εγώ δεν διαφωνώ.Ο polakis έγραψε,αλλά το είπαν και άλλα παιδιά ότι υπήρχε διαφορά σε αυτά τα 2 ματς.Εγώ είπα ότι είδα το ματς της ΑΕΚ σε ταπεινό SD με dm 8000.Σιγά μην πάρω τον pace.

Έχει πέσει στα χεριά μου ο καινούργιος δεκτής της nova. Και το συγκρίνα στο μόνο κανάλι που μπορούσα ήταν το Eurosport HD. Είχε beach soccer εκείνη την στιγμή. Ο Δεκτής την nova έχει περισσότερη φωτεινότητά. Να σας πω ένα παράδειγμα. Η άμμος φαινόταν κανονικά με τα βουναλακια της στον DM8000 ενώ στον page ένα άσπρο ίσιο πράγμα αυτό ήτανε μόνο στα κοντινά πλανα. Στα μακρινά ήταν κάλο.

Είδα χθες το αγώνα της ΑΕΚ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα SKY δεν θα τα φτάσεις πότε. Για περισσότερο upscale μου φαινότανε. Θα δούμε σήμερα τον παναθηναϊκό.

Έχει πέσει στα χεριά μου ο καινούργιος δεκτής της nova. Και το συγκρίνα στο μόνο κανάλι που μπορούσα ήταν το Eurosport HD. Είχε beach soccer εκείνη την στιγμή. Ο Δεκτής την nova έχει περισσότερη φωτεινότητά. Να σας πω ένα παράδειγμα. Η άμμος φαινόταν κανονικά με τα βουναλακια της στον DM8000 ενώ στον page ένα άσπρο ίσιο πράγμα αυτό ήτανε μόνο στα κοντινά πλανα. Στα μακρινά ήταν κάλο.

Είδα χθες το αγώνα της ΑΕΚ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα SKY δεν θα τα φτάσεις πότε. Για περισσότερο upscale μου φαινότανε. Θα δούμε σήμερα τον παναθηναϊκό.

...οπως δεν θα φτασει και την τιμη του ιδιοκτησιακου δεκτη του sky hd...

Το ότι ο DM8000 είναι καλύτερος από τον pace δεν νομίζω να εξέπληξε κανέναν. O 8000 νομίζω ότι αποτελεί πρότυπο σε ποιότητα εικόνας όπως και μερικά άλλα (πχ lyngbox). Καμμιά σύγκριση του ιδιοκτησιακού δέκτη του sky με τον pace στο Eurosport;

Χθες στην ΑΕΚ όταν κάνει βολέ ο τέρμας ή αν γίνεται γρήγορη μπαλιά και κινείται γρήγορα η κάμερα, η ποιότητα χαλάει και όταν η κάμερα σταθεροποιείται πάλι, φτιάχνει πάλι...

Ελπίζω αυτό να ήταν ειρωνικό γιατί το sky hd δίνει το δέκτη τζάμπα σε νέα συμβόλαια... http://www.sky.com/shop/boxes/sky-hd-box/

ουπς..ποτε εγινε αυτο...?
σορυ αλλα ειχα μεινει στα 850..
δηλαδη μπορω απο Ελλαδα να κανω παραγγελια και να μου τον στειλουν...?

Χθες στην ΑΕΚ όταν κάνει βολέ ο τέρμας ή αν γίνεται γρήγορη μπαλιά και κινείται γρήγορα η κάμερα, η ποιότητα χαλάει και όταν η κάμερα σταθεροποιείται πάλι, φτιάχνει πάλι...
Έτσι ακριβώς είναι φιλε δοκιμασμένο σε Sony46 HX800 και σε LG47 LH9000

Ναι. Αυτο το εβλεπα και εγω με το πατατασατ σε SD. Ενω πριν το HD, για κανα χρονο, δεν το εκανε αυτο. Παλια το εκανε. Το ειχαν βελτιωσει αυτο το προβλημα, αλλα προχθες στο μπασκετ και χθες στο ποδοσφαιρο το εκανε. Οσοι εχουν μεγαλες τηλεορασεις, οπως εγω με την 60αρα. θα βλεπουν τις ατελειες πιο ευκολα. Τα χρωματα ειναι καλυτερα τωρα και αυτη η καπος ομιχλη που ειχε η ηκονα, εχει φυγει.

το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει σε κανένα κανάλι των Skyitalia HD Sky Uk HD και στο SKY DE HD.θέλω να ελπίζω ότι θα το βελτιώσουνε σύντομα.