HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Φιλε δεν υπαρχει συγκριση.Οι αγγλοι το εχουν σε HD και 3D μεταδοση,ασε.........
Regards dbfan

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Πάντως σε κοντινό πλάνο που είδα, η κάμερα στο corner ήταν HD...

αυτές τις κάμερες με το HD τις είχε και στην περσινή περίοδο και δεν ξερώ αν το HD έχει να κάνει με το Ηigh Definition ή είναι ένας απλός κωδικός

Παιδια τα τεχνικα μεσα για να κανουν HD μεταδοση τα εχουν εδω και ενα χρονο.
Στα υπολοιπα κολαει το πραγμα.
Regards dbfan

τελικα σε 1080π τηλεοραση τι ρυθμιση εικονας να βαλουμε native-original ? μολις τωρα το συνδεσα!!το εχω σε 50 ιντζες!!

τωρα που δεν εχω ηχο εδω και μια ωρα, πηγα αγορασα και αλλο καλωδιο hdmi μηπως εφταιγε αυτο και παλι τιποτα να αρχισω τα καντηλια η να ψαχτω πουθενα αλλου?? που ομως?? παντου τα παντα εψαξα τιποτα..καμια ιδεα για να γλυτωσω το εγκεφαλικο?

Πηγη Satleo.gr

Η Multichoice Africa ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου HD PVR για τη νοτιοαφρικανική δορυφορική πλατφόρμα DStv, με την εμπορική ονομασία «HD PVR 2P». Ο νέος αποκωδικοποιητής κατασκευάζεται από την Pace και αποτελεί παραλλαγή του μοντέλου TDS 865. To HD PVR 2P διαθέτει δύο δέκτες DVB-S2/MPEG-4 που επιτρέπουν την ταυτόχρονη τηλεθέαση ενός καναλιού και την εγγραφή ενός άλλου, σκληρό δίσκο 500 GB και εξωτερικό τροφοδοτικό. Παράλληλα, το νέο PVR μπορεί να συνδεθεί μέσω καλωδίου με άλλους αποκωδικοποιητές της DStv για τη μεταφορά «παλμού», παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα ταυτόχρονης τηλεθέασης διαφορετικών καναλιών σε δύο τηλεοράσεις ενός σπιτιού, με την πληρωμή μίας συνδρομής και επιπλέον μηνιαίας χρέωσης 6,90 ευρώ (υπηρεσία XtraView).

Σύμφωνα με την Multichoice Africa, εντός του 2010 στο νέο PVR θα «φορτώνεται» και η υπηρεσία DStv On Demand. Το HD PVR 2P πωλείται προς 212 ευρώ, αποτελώντας μια σαφώς φθηνότερη επιλογή σε σχέση με τα άλλα δύο PVRs της DStv (Pace TDS850IMC και UEC DSR4660), τα οποία διαθέτουν 4 δέκτες και πωλούνται προς 318 ευρώ.

Απάντηση: NOVA-HD

Παιδιά κάτι άσχετο τώρα που βλέπω το
Μπάσκετ απο τον πανασατ αν μπεις μέσα στις ρυθμίσεις εκεί που γράφει πλατφόρμα γράφει t-systems/mti ενώ μέχρι πρότινος έγραφε metmed. Έχει αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, εγώ έκανα την σύνδεση σήμερα και αναβάθμιση και ενώ όλα τα κανάλια δειχνουν κανονικά το μόνο που δεν δείχνει είναι το nova sports Hd, έχω ήχο αλλά μαύρη οθόνη, επίσης το eurosport HD δείχνει μια χαρά, πήρα την νοβα και λένε ότι είναι πρόβλημα δικό τους αλλά εδώ βλέπω από άλλους φίλους ότι τον αγώνα της αρσεναλ τον βλέπουν κανονικά, καμία ιδέα/βοήθεια;

Χμους/Γιωργος

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, εγώ έκανα την σύνδεση σήμερα και αναβάθμιση και ενώ όλα τα κανάλια δειχνουν κανονικά το μόνο που δεν δείχνει είναι το nova sports Hd, έχω ήχο αλλά μαύρη οθόνη, επίσης το eurosport HD δείχνει μια χαρά, πήρα την νοβα και λένε ότι είναι πρόβλημα δικό τους αλλά εδώ βλέπω από άλλους φίλους ότι τον αγώνα της αρσεναλ τον βλέπουν κανονικά, καμία ιδέα/βοήθεια;

Χμους/Γιωργος
εμένα μετά απο την αναβάθμιση μου προτιναν να κάνω μαστερ ρισετ το ιδιο προβλημα ειχα για λιγο στο γιουροσπορτ αλλα διορθώθηκε...πάντως μπάλα σε υψηλη ευκρινια δεν ειχα δει...αλλη μπάλα και με 5.1 ηχο!!!

τώρα στο γιουροσπορτ δειχνει μπιτς σοκερ σε ναιτιβ...μοναδικη ποιοτητα...

Ο οτε για την πατάτα που έκανε με την μετάδοση του Ολυμπιακού με τους εβραίους έδωσε το conn-x δωρεάν μέχρι τα Χριστούγεννα σε όσους έκαναν τις τελευταίες μέρες (νομίζω μέχρι τις 5 Αυγούστου) νέα σύνδεση!
Η νόβα για την παπάτα της με την Hd μετάδοση του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να δώσει κάποιο δώρο?

Στο τσελσι -στουκ η εικονα στην sony40w4500 που εχω ειναι καταπληκτικη :SFGSFGSF:

Απάντηση: NOVA-HD

Ο οτε για την πατάτα που έκανε με την μετάδοση του Ολυμπιακού με τους εβραίους έδωσε το conn-x δωρεάν μέχρι τα Χριστούγεννα σε όσους έκαναν τις τελευταίες μέρες (νομίζω μέχρι τις 5 Αυγούστου) νέα σύνδεση!
Η νόβα για την παπάτα της με την Hd μετάδοση του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να δώσει κάποιο δώρο?

για παράδειγμα (χουβαρντοσύνης)...το περιοδικό δωρεάν για τους επόμενους δύο μήνες! :flipout:

Kαι να μη δωσει δωρο η Νοva δεν πειραζει. Μας το εδωσε ο βαζελος.. Καλη αρχη και καλη συνεχεια!!

Πάντως η εικόνα στο τσέλσι-στόουκ τα σπάει. Για να δούμε το βράδυ με τον ολυμπιακό. Αλήθεια έχει ειπωθεί κάτι γιατί το hd κανάλι δε δείχνει επαναλήψεις; Ειδικά σε αυτό το κανάλι θα είχε ενδιαφέρον να δεις κάποιον αγώνα που έχασες