Πάντως σε κοντινό πλάνο που είδα, η κάμερα στο corner ήταν HD...
original
εμένα μετά απο την αναβάθμιση μου προτιναν να κάνω μαστερ ρισετ το ιδιο προβλημα ειχα για λιγο στο γιουροσπορτ αλλα διορθώθηκε...πάντως μπάλα σε υψηλη ευκρινια δεν ειχα δει...αλλη μπάλα και με 5.1 ηχο!!!Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, εγώ έκανα την σύνδεση σήμερα και αναβάθμιση και ενώ όλα τα κανάλια δειχνουν κανονικά το μόνο που δεν δείχνει είναι το nova sports Hd, έχω ήχο αλλά μαύρη οθόνη, επίσης το eurosport HD δείχνει μια χαρά, πήρα την νοβα και λένε ότι είναι πρόβλημα δικό τους αλλά εδώ βλέπω από άλλους φίλους ότι τον αγώνα της αρσεναλ τον βλέπουν κανονικά, καμία ιδέα/βοήθεια;
Χμους/Γιωργος
Ο οτε για την πατάτα που έκανε με την μετάδοση του Ολυμπιακού με τους εβραίους έδωσε το conn-x δωρεάν μέχρι τα Χριστούγεννα σε όσους έκαναν τις τελευταίες μέρες (νομίζω μέχρι τις 5 Αυγούστου) νέα σύνδεση!
Η νόβα για την παπάτα της με την Hd μετάδοση του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να δώσει κάποιο δώρο?
για παράδειγμα (χουβαρντοσύνης)...το περιοδικό δωρεάν για τους επόμενους δύο μήνες!![]()
Ο οτε για την πατάτα που έκανε με την μετάδοση του Ολυμπιακού με τους εβραίους έδωσε το conn-x δωρεάν μέχρι τα Χριστούγεννα σε όσους έκαναν τις τελευταίες μέρες (νομίζω μέχρι τις 5 Αυγούστου) νέα σύνδεση!
Η νόβα για την παπάτα της με την Hd μετάδοση του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να δώσει κάποιο δώρο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.