Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ένα κανάλι nova promo hd και να διαφημίζει τις υπηρεσίες υψηλής ανάλυσης και να είναι ελευθερο? Να δούμε πως είναι και εμείς που έχουμε hd δέκτη αλλά όχι nova.
To bandwidth του δορυφόρου κοστίζει πάρα πολύ ακριβά. Αν της περίσσευε, δεν θα το χαράμιζε σε demo...
Η εικόνα που θα πάει στην αλλη τηλεόραση θα είναι hd η sd; Παρεπιπτοντως επειδή με ενδιαφέρει πολύ μήπως εχεις κατι να μου προτείνεις σε video center; Ευχαριστώ....Όχι, αυτό (ή αυτά) τα lnb είναι για δίνει σήμα από 1 δορυφόρο σε 2,4 ή οκτώ δέκτες.
Αυτό που θες να κάνεις εσύ μπορείς να το κάνεις με ένα video sender. Στέλνεις ασύρματα την εικόνα του δέκτη σε άλλη μία τηλεόραση.
Γειά σας και πάλι!
Επανέρχομαι στο θέμα εν 'όψει και των post:
2056 του φίλου strikal
2347 του φίλου Stejo
2369 του φίλου loufjohn
Παραθέτω στη συνέχεια τα παραπάνω post των φίλων ώστε να υπάρχουν συγκεντρωμένα και να μπορούν οι φίλοι εδώ να βγάλουν τα συμπεράσματα τους καθώς και να δώσουν τις γνώμες και τις γνωσεις τους!
Έχουμε:
2056 του φίλου strikal:
συμφωνω με τα παραπανω και με τον νεο δεκτη HD PVR τα ιδια θα ισχυουν, αλλα και κατι ακομα χειροτερο...
Ο νεος δεκτης PVR μπορει να εχει 2 tuner (αν κοιταξετε στην σελιδα της Pace και αν σκεφτουμαι οτι η nova ακολουθει την πολιτικη της multichioice Africa σε θεμα δεκτων) θα διαπιστωσετε οτι δεν μπορουμε να δουμε δυο διαφορετικα καναλια HD ταυτοχρονα. Οπως λεει χαρακτηριστικα σε FAQ της multichoice Africa δεν υπαρχει δεκτης που να υποστηριζει θεαση 2 HD καναλιων ταυτοχρονα.
Αυτο μπορει να υλοποιηθει με 2 δεκτες οπου θα ειναι συνδεδεμενοι ενσυρματα ή ασυρματα στον ιδιο χωρο.
Αυτο ισως εξηγει και την υπαρξη της ethernet στον nova box HD και την λειτουργια multiview στο μενου του
2347 του φίλου Stejo:
Χωρίς τίποτε να είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή, η ανεξάρτητη θέαση σε πολλές τηλεοράσεις στον ίδιο χώρο θα γίνεται με το multiview πλέον και όχι με το pvr. Ο pvr δέκτης θα έχει διπλό tuner, άρα ένα για να παίζει και ένα για να γράφει και όχι 3 όπως ο παλιός. Δηλαδή το pvr θα είναι απλά για εγγραφή, όπως είναι και το σωστό δηλαδή.
Το multiview αν κρίνουμε από αντίστοιχες υλοιποιήσεις του εξωτερικού θα χρειάζεται να αγοράσεις εξτρά δέκτες με ξεχωριστές κάρτες, γραμμές κλπ, και απλά θα πληρώνεις μικρότερη συνδρομή για τις επιπλέον κάρτες εφόσον θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Ο έλεγχος για το αν όλοι οι δέκτες βρίσκονται στον ίδιο χώρο γίνεται μέσω της θύρας ethernet με διάφορους τρόπους.
Επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά είναι εικασίες και ποτέ δεν ξέρεις τι πατέντα θα σκεφτεί η ακατανόμαστη, αλλά η λογική λέει ότι κάπως έτσι θα λειτουργήσει το σύστημα.
2369 του φίλου loufjohn:
Πηγη Satleo.gr
Η Multichoice Africa ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου HD PVR για τη νοτιοαφρικανική δορυφορική πλατφόρμα DStv, με την εμπορική ονομασία «HD PVR 2P». Ο νέος αποκωδικοποιητής κατασκευάζεται από την Pace και αποτελεί παραλλαγή του μοντέλου TDS 865. To HD PVR 2P διαθέτει δύο δέκτες DVB-S2/MPEG-4 που επιτρέπουν την ταυτόχρονη τηλεθέαση ενός καναλιού και την εγγραφή ενός άλλου, σκληρό δίσκο 500 GB και εξωτερικό τροφοδοτικό. Παράλληλα, το νέο PVR μπορεί να συνδεθεί μέσω καλωδίου με άλλους αποκωδικοποιητές της DStv για τη μεταφορά «παλμού», παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα ταυτόχρονης τηλεθέασης διαφορετικών καναλιών σε δύο τηλεοράσεις ενός σπιτιού, με την πληρωμή μίας συνδρομής και επιπλέον μηνιαίας χρέωσης 6,90 ευρώ (υπηρεσία XtraView).
Σύμφωνα με την Multichoice Africa, εντός του 2010 στο νέο PVR θα «φορτώνεται» και η υπηρεσία DStv On Demand. Το HD PVR 2P πωλείται προς 212 ευρώ, αποτελώντας μια σαφώς φθηνότερη επιλογή σε σχέση με τα άλλα δύο PVRs της DStv (Pace TDS850IMC και UEC DSR4660), τα οποία διαθέτουν 4 δέκτες και πωλούνται προς 318 ευρώ.
Όπως λοιπόν βλέπετε,όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι το λογικότερο είναι η ανεξάρτητη θέαση σε περισσότερες από μια τηλεοράσεις να υλοποιηθεί με χρήση έξτρα δεκτών οι οποίοι θα συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο τρόπο,με αντίτιμο κάποια επιπλέον χρέωση.
Όπως σας ανέφερα όμως σε προηγούμενο αναλυτικότατο post μου από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της nova δεν μοθ ανέφεραν καν ως πιθανή αυτή τη λύση,όταν τους ρώτησα αν μπορώ να πάρω δυο δέκτες και να συνδεθούν κάπως μεταξύ τους!
Περισσότερο μου άφησε περιθώριο ότι ίσως να γίνεται με τον PVR HD 'η ίσως και να μη γίνεται και καθόλου!
Τελικά μήπως κι αυτοί εκεί στο τμήμα εξυπηρέτησης ξέρουν λιγότερα κι από εμας??!
Αν έχει κάποιος καμμιά γνώμη ή κάποιο νέο σχετικά ας μας αναφέρει!Θεωρώ ότι το ζήτημα αυτό θα πρέπει να απασχολεί πολύ κόσμο εκτός από εμένα!
Προσωπικά από αυτό περιμένω να δω αν θα πάρω τον δέκτη τώρα ή αν θα περιμένω τον HD PVR! Η κοπέλα στο τμήμα εξυπηρέτησης πάντος μου είπε ότι αν πάρω τώρα τον απλό δέκτη και στη συνέχεια πάρω και τν PVR HD ,υπάρχουν δυο λύσεις:
1.Μόλις πάρω τον HD PVR, ακυρώνεται η κάρτα του απλόύ HD δέκτη και ο HD δέκτης είναι πρακτικά άχρηστος...
2.Διατηρώ και τους δυο δέκτες αλλά με διαφορετική συνδρομή τον καθένα (το οποίο είναι τουλάχιστον απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου,εφόσον μιλάμε για ιέαση μέσα στο ίδιο σπίτι!)
Αναμένω...
Φιλικά,
Μάνος.
Καλημερα και απο εμενα.Κατοχος του Pace απο Παρασκευη και πολυ ικανοποιημενος απο εικονα και ηχο.Θα ηθελα ομως να προσθεσουν και τα history discovery travel σε hd.Γνωριζει κανεις τιποτα?
Μακαρι να τα δωσους και αυτα σε hd.Μονο να μη μας ζητησουν παραπανω συνδρομηΕ, όχι και το discovery. Εγώ θέλω history & nat. geo.
Δεν μπορώ να βλέπω σακαράκες να τις αλλάζουν, ξυλοκόπους και φορτηγατζήδες στον πάγο...![]()
Ε, όχι και το discovery. Εγώ θέλω history & nat. geo.
Δεν μπορώ να βλέπω σακαράκες να τις αλλάζουν, ξυλοκόπους και φορτηγατζήδες στον πάγο...![]()
Μία λέξη: Mythbusters.Ε, όχι και το discovery. Εγώ θέλω history & nat. geo.
Μακαρι να τα δωσουν και αυτα σε hd. Μονο να μη μας ζητησουν παραπανω συνδρομη
Αύριο ανακοινώνει ο οτε το πακέτο του?
άραγε θα έχει hd?
Εχω διαβασει οτι o pace μπορει να δινει σημα ταυτοχρονα και απο την hdmi και απο την scart.Aν συμβαινει αυτο θα υπαρχει μειωση της ποιοτητας της εικονας σε μια απο τις 2 εξοδους ή και στις δυο ή θα παραμενει αναλλοιωτη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.