HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Μα το "πιξέλιασμα" στο γρήγορο panάρισμα το βλέπω και σε Ch.L. αγώνες , άρα υποθέτω ότι τίθεται θέμα bandwidth από τη NOVA γιατί το πρωτογενές υλικό ήταν από ξένο κανάλι (που υποτίθεται έχει περάσει τις παιδικές ασθένειες).

To Μπαγεν - Ρομα στο HD ειναι αισχος ειδικα στα γρηγορα panaρισματα ή ειναι η ιδεα μου?
Στην δικη μου tv panasonic g20 , ηταν μια χαρα , μηπως φταιει η τηλεοραση σου

Στην δικη μου tv panasonic g20 , ηταν μια χαρα , μηπως φταιει η τηλεοραση σου
Παίζει ρόλο και η τηλεόραση. Μια g20 θα δείξει τα μέγιστα σε HD και ειδικά σε κίνηση, είναι δεδομένο κατά τη γνώμη μου, πως θα "γράψει" πολύ καλύτερα από το 90% των LCD της αγοράς.
Παρόλα αυτά το πιξέλιασμα που ανεφέρεται δε μπορεί ούτε να προκληθεί ούτε να διορθωθεί από μία τηλεόραση. Είναι θέμα Νόβα καθαρά και είναι παιδική ασθένεια και τίποτα παραπάνω (εξαιρούνται ακραία καιρικά).

Εγω στην Πιονεερ 6090 ειδα την εικονα στο Μπαγεν νς Ρομα ματς καθαρη. Ειχε μια πολυ ελαχιστη θολουρα στα πολυ γρηγορα παναρισματα. Σε αλλους προηγουμενους αγωνες δεν το ειδα, αλλα μπορει να φταiει η νοβα η επειδn η καμερα ηταν πιο κοντα στους παιχτες απο προηγουmενα πολu λιγα παιχνιδια που εχω δει στο νοβα HD.

Απάντηση: NOVA-HD

Πάντως το novasports HD, μόνο κανονικό κανάλι δεν είναι.. Όλο "ξανά κοντά σας στις τάδε του μηνός" και μια καρτέλα της επόμενης μετάδοσης παίζει. Αλήθεια, υπάρχει λόγος που, στο πρόγραμμά του δεν μπορούν να προσθέσουν έστω μια επανάληψη των αγώνων που έχει ήδη δείξει, ή κάποια τρέηλερ και φάσεις από παλαιότερες μεταδόσεις? Έτσι, για να λέμε πως υπάρχει το κανάλι βρε αδερφέ.. Έχει κάποιο κόστος αυτό που λέω? Ας μου λύσει κάποιος την απορία..

Από ότι φαίνεται με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τρώνε από άλλα κανάλια bandwith για να δώσουνε στα HD. Οπότε δεν τους συμφέρει να επαναλαμβάνουνε αγώνες.

Παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια το πακέτο του Sky UK και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι το εξής:

Όπως ξεκίνησε η νόβα έτσι ξεκίνησαν και οι Άγγλοι. Απλά αυτοί έχουν μεγαλύτερη βάση πελατών και βέβαια είναι περισσότερα χρόνια στον αέρα.

Σύγκριση για μένα δεν μπορεί να γίνει. Κάνουν τα βήματα ένα ένα.
Ας κάνουμε υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει.

Και όπως πολύ σωστά έγραψε και ο kover πιο πάνω ακόμα και στα Αγγλικά φόρουμ γκρινιάζουν για ένα πακέτο που έχει διψήφιο αριθμό HD καναλιών.

Παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια το πακέτο του Sky UK και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι το εξής:

Όπως ξεκίνησε η νόβα έτσι ξεκίνησαν και οι Άγγλοι. Απλά αυτοί έχουν μεγαλύτερη βάση πελατών και βέβαια είναι περισσότερα χρόνια στον αέρα.

Σύγκριση για μένα δεν μπορεί να γίνει. Κάνουν τα βήματα ένα ένα.
Ας κάνουμε υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει.

Και όπως πολύ σωστά έγραψε και ο kover πιο πάνω ακόμα και στα Αγγλικά φόρουμ γκρινιάζουν για ένα πακέτο που έχει διψήφιο αριθμό HD καναλιών.

Κατανοητό είναι ότι από την φύση μας,ότι και να έχουμε,θέλουμε και άλλα...έτσι και εδώ.Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον διψήφιο αριθμό HD καναλιών με τα 3...Και τα 2 δεν είναι και 24άωρα...βέβαια αφού δεν έχει υλικό να δείξει...

Θα έρθει η ώρα που θα είναι και 24ωρα, είναι πολύ νωρίς ακόμα...

Ο αγωνας της γιουβεντους, αψογη εικονα. Ο Αγωνας του παοκ, αψογη σε SD. Ομως γιατι δεν εδειξε των αγωνα του παοκ σε HD και εδειξε γιουβε η νοβα?? Η SD εικονα ηταν τοσο καλη που ο αγωνας σιγουρα μεταδοθηκε σε HD απο καποιον παροχο. Δεν θα μπορουσε η νοβα να το δειξει σε HD? Ο αγωνας της λιβερποολ καλη εικονα, αλλα της Γιουβε ηταν λιγο καλυτερη.
Ο αγωνας του Αρη, αθλια εικονα απο τον αντενα. Δεν βλεπωτανε. Της αεκ, αθλια, δεν βλεπετε.

Ο αγωνας της γιουβεντους, αψογη εικονα.
Ο αγωνας του Αρη, αθλια εικονα απο τον αντενα. Δεν βλεπωτανε. Της αεκ, αθλια, δεν βλεπετε.
Αρης Αεκ ,τρισαθλια δεν εχω δει κατι χειροτερο .Γιουβε ,Λιβερπουλ στο hd, αρκετα καλα

Το παραξενο ειναι οτι τωρα που πειρα το Pace 831, το mega και το antenna εχουν δειξει τη χειροτερη εικονα που εχω δει ποτε οσο καιρο ζω στην Ελλαδα και νομιζα ετφταιγε το Pace, αλλα βλεπω οτι γινετε χαμος στο φορουμ με παραπονα. Με το πατατασατ 990 δεν ειχα δει τοσο τρισαθλια εικονα σε αγωνα ποτε. Τυχαιο? Δεν νομιζω. :flipout: We are going backwards, instead of progressing forward.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Το παραξενο ειναι οτι τωρα που πειρα το Pace 831, το mega και το antenna εχουν δειξει τη χειροτερη εικονα που εχω δει ποτε οσο καιρο ζω στην Ελλαδα και νομιζα ετφταιγε το Pace, αλλα βλεπω οτι γινετε χαμος στο φορουμ με παραπονα. Με το πατατασατ 990 δεν ειχα δει τοσο τρισαθλια εικονα σε αγωνα ποτε. Τυχαιο? Δεν νομιζω. :flipout: We are going backwards, instead of progressing forward.

Οι αγώνες στον ΑΝΤ1 και στα ψηφιακά της digea εχθές ήταν λες και το τραβούσαν με κινητό.

Απάντηση: NOVA-HD

Εγώ είδα τη μετάδοση της ΑΕΚ από τη νόβα.
Το αναλογικό και το ψηφιακό της digea δεν βλεπόντουσαν...
Όχι ότι της νόβα ήταν άριστο, απλά λίγο καλύτερο από τα άλλα...

Αφτοι οι δυο αγωνες τραβηχτηκαν απο τον εξοπλισμο του αντεννα? Δηλαδη καμερες κλπ του αντεννα?

Οταν εδειξαν το παοκ μετα , οι εικονα ηταν χιλιες φορες καλυτερη. Πως μπορεσαν του παοκ που ηρθε η μεταδοση απ'εξω και τα δυο ντοπια παιχνιδια δεν μπορεσαν? Τι εφταιγε?

Αφτοι οι δυο αγωνες τραβηχτηκαν απο τον εξοπλισμο του αντεννα? Δηλαδη καμερες κλπ του αντεννα?

Οταν εδειξαν το παοκ μετα , οι εικονα ηταν χιλιες φορες καλυτερη. Πως μπορεσαν του παοκ που ηρθε η μεταδοση απ'εξω και τα δυο ντοπια παιχνιδια δεν μπορεσαν? Τι εφταιγε?

του παοκ το παιχνιδι,δεν εγινε με καμερες του αντενα,αλλα των Βελγων

Απο satleo.gr

Μάχη συνδρομητών. Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε πως το ιντερνετικό εγχείρημα του Conn-x TV έχει 38.000 συνδρομητές, ενώ η Forthntet έχει 308.283 συνδρομητές Nova και στο σύνολο 341.615 σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο εγχείρημα της επέκτασης στις υπηρεσίες υψηλής ευκρίνειας έχουν ανταποκριθεί περίπου 6.000 καταναλωτές.

Εγώ πάντως είδα την ΑΕΚ από το HRT2. Πάρα πολύ καλή εικόνα και 16:9 (βλέπεις σχεδόν διπλάσια εικόνα σε μέγεθος).
Καμία σχέση με τον Antenna, αναλογικό σήμα, Digea σημα και μέσω Nova.

Αυτοι οι 308.000 συνδρομητες στην Ελλαδα της Νοβα ειναι ολοι οι ενεργοι ή υπολογιζονται και αυτοι που ηταν καποτε, εχουν εξοπλισμο αλλα εχουν διακοψει?? Αν ειναι ολοι ενεργοι και υπολογισουμε μια μεση τιμη στα 40 ευρω/μηνα (παραπανω ειναι κανονικα) τοτε ο τζιρος τους ειναι 12 εκ. ευρω το μηνα...:Banane0: Τρελα λεφτα!!!