Στην δικη μου tv panasonic g20 , ηταν μια χαρα , μηπως φταιει η τηλεοραση σουTo Μπαγεν - Ρομα στο HD ειναι αισχος ειδικα στα γρηγορα panaρισματα ή ειναι η ιδεα μου?
Παίζει ρόλο και η τηλεόραση. Μια g20 θα δείξει τα μέγιστα σε HD και ειδικά σε κίνηση, είναι δεδομένο κατά τη γνώμη μου, πως θα "γράψει" πολύ καλύτερα από το 90% των LCD της αγοράς.Στην δικη μου tv panasonic g20 , ηταν μια χαρα , μηπως φταιει η τηλεοραση σου
Πολύ σωστός! Παραπάνω από τα μισά μηνύματα είναι για black list...Συμφωνώ με τον kover. Από τις ελάχιστες "νηφάλιες" κριτικές του thread.
Πάντως το novasports HD, μόνο κανονικό κανάλι δεν είναι.. Όλο "ξανά κοντά σας στις τάδε του μηνός" και μια καρτέλα της επόμενης μετάδοσης παίζει. Αλήθεια, υπάρχει λόγος που, στο πρόγραμμά του δεν μπορούν να προσθέσουν έστω μια επανάληψη των αγώνων που έχει ήδη δείξει, ή κάποια τρέηλερ και φάσεις από παλαιότερες μεταδόσεις? Έτσι, για να λέμε πως υπάρχει το κανάλι βρε αδερφέ.. Έχει κάποιο κόστος αυτό που λέω? Ας μου λύσει κάποιος την απορία..
Παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια το πακέτο του Sky UK και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι το εξής:
Όπως ξεκίνησε η νόβα έτσι ξεκίνησαν και οι Άγγλοι. Απλά αυτοί έχουν μεγαλύτερη βάση πελατών και βέβαια είναι περισσότερα χρόνια στον αέρα.
Σύγκριση για μένα δεν μπορεί να γίνει. Κάνουν τα βήματα ένα ένα.
Ας κάνουμε υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει.
Και όπως πολύ σωστά έγραψε και ο kover πιο πάνω ακόμα και στα Αγγλικά φόρουμ γκρινιάζουν για ένα πακέτο που έχει διψήφιο αριθμό HD καναλιών.
Αρης Αεκ ,τρισαθλια δεν εχω δει κατι χειροτερο .Γιουβε ,Λιβερπουλ στο hd, αρκετα καλαΟ αγωνας της γιουβεντους, αψογη εικονα.
Ο αγωνας του Αρη, αθλια εικονα απο τον αντενα. Δεν βλεπωτανε. Της αεκ, αθλια, δεν βλεπετε.
Το παραξενο ειναι οτι τωρα που πειρα το Pace 831, το mega και το antenna εχουν δειξει τη χειροτερη εικονα που εχω δει ποτε οσο καιρο ζω στην Ελλαδα και νομιζα ετφταιγε το Pace, αλλα βλεπω οτι γινετε χαμος στο φορουμ με παραπονα. Με το πατατασατ 990 δεν ειχα δει τοσο τρισαθλια εικονα σε αγωνα ποτε. Τυχαιο? Δεν νομιζω.We are going backwards, instead of progressing forward.
Αφτοι οι δυο αγωνες τραβηχτηκαν απο τον εξοπλισμο του αντεννα? Δηλαδη καμερες κλπ του αντεννα?
Οταν εδειξαν το παοκ μετα , οι εικονα ηταν χιλιες φορες καλυτερη. Πως μπορεσαν του παοκ που ηρθε η μεταδοση απ'εξω και τα δυο ντοπια παιχνιδια δεν μπορεσαν? Τι εφταιγε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.