HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

Πλάκα έχεις όπως τα λες, ωραίο post.

Εγώ κάνοντας (πάλι) το συνήγορο του διαβόλου θα έλεγα τα εξής:

Τηρουμένων των αναλογιών η nova είναι φθηνή και έχει άριστη ποιότητα. Έχει τόσο καλή απόδοση/τιμή που δεν έχει επιτύχει κανένας 10 χρόνια τώρα να στήσει κάτι ανταγωνιστικό.

Επιβιώνει παρά τα υψηλά ποσοστά πειρατίας.

Η τεχνογνωσία που έχει είναι διαστημική σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.

Προχωράει σε HD παρότι δεν έχει ουσιαστικά ανατγωνισμό.

Όταν βγεί κάποιος που θα προσφέρει καλύτερα από αυτα που δίνει η nova, εγώ θα αγοράσω πρώτος. Μέχρι τότε να ευγνωμωνούμε την τύχη μας που απλά ΥΠΑΡΧΕΙ.

Μεγάλε, τα είπες όλα.

Τα παλιά τα χρόνια που δεν υπήρχε η νόβα, κάθε σαββατοκύριακο που άνοιγα την τηλεόραση να δω μπαλίτσα, καλά ήτανε, άλλα ένοιωθα κάπως άτυχος και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί.

Μετά που ήρθε η νόβα, κατάλαβα τι έχανα τόσον καιρό. Πλέον, κάθε φορά που έβγαινα στο δρόμο για να πάω στην καφετέρια να δω μπάλα, ευγνωμωνούσα την τύχη μου.

Τώρα δε που έχω βάλει κι εγώ νόβα, κάθε φορά που βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα σε συμπίεση εικόνας ακατάλληλη ακόμα και για smartphone, κάθε φορά που απολαμβάνω την κρυστάλλινη ανατολικοευρωπαϊκή έκδοση των καναλιών της σε 4:3, κάθε φορά που αλλάζω δέκτη για να δω εικόνα από άλλο δορυφόρο, αλλά κυρίως κάθε φορά που πληρώνω το λογαριασμό, αυτό ακριβώς κάνω: ευγνωμωνώ την τύχη μου που υπάρχει.

Εγώ ήμουν συνδρομητής μέχρι τον Μάιο, αλλά έχω διακόψει, και περιμένω κανένα κανάλι ντοκυμαντέρ (history/nat geo) σε HD. Έχει ακουστεί τίποτα;

Μάλλον το Nat Geo θα είναι το επόμενο που θα προστεθεί στο πακέτο. Μπορεί και μέχρι τέλος του χρόνου...

Πλάκα έχεις όπως τα λες, ωραίο post.

Εγώ κάνοντας (πάλι) το συνήγορο του διαβόλου θα έλεγα τα εξής:

Τηρουμένων των αναλογιών η nova είναι φθηνή και έχει άριστη ποιότητα. Έχει τόσο καλή απόδοση/τιμή που δεν έχει επιτύχει κανένας 10 χρόνια τώρα να στήσει κάτι ανταγωνιστικό.

Επιβιώνει παρά τα υψηλά ποσοστά πειρατίας.

Η τεχνογνωσία που έχει είναι διαστημική σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.

Προχωράει σε HD παρότι δεν έχει ουσιαστικά ανατγωνισμό.

Όταν βγεί κάποιος που θα προσφέρει καλύτερα από αυτα που δίνει η nova, εγώ θα αγοράσω πρώτος. Μέχρι τότε να ευγνωμωνούμε την τύχη μας που απλά ΥΠΑΡΧΕΙ.

Χμμμ δεν νομίζω πως είναι φθηνή αν αναλογιστείς πως για δυόμιση κανάλια ταινιών πληρώνεις 51 , ούτε θεωρώ φθηνό να πληρώνεις 30 για να έχεις κάτι που στην iptv-έκδοση κοστίζει 13 (συγχωρέστε με αν κάνω λάθος) και δεδομένου ότι τα κανάλια Disney, FoxLife, FX -που ας πούμε ότι αξίζουν (από πλευράς περιεχομένου) κάτι παραπάνω- δεν είναι ούτε καν' αποκλειστικά.
Ούτε είναι σωστό να ζητάς σήμερα 129 κι αύριο 300 για έναν δέκτη που δουλεύει μόνο υπό συνθήκες Τζόκερ (αν σου κάτσει, χαλάλι σου!). Ούτε είναι ορθή πολιτική να έχεις τριάντα τηλεφωνικές γραμμές για 300 χιλιάδες συνδρομητές. Μου θυμίζει κάτι αμερικάνικες σκηνές σειρών που ο ήρωας στέκεται δώδεκα ώρες στο τηλέφωνο για να μιλήσει με υπάλληλο που τον παραπέμπει τελικά σε κατάστημα της γειτονιάς του. Τέλος στη Nova λένε πως η Κυπριακή έκδοση είναι πιο φθηνή επειδή στην Ελλάδα (είπαμε, όχι κωλοβαλκάνια!) έχουμε Σουπερ Λίγκα! Ποτέ μην έσωναν να την πάρουν. Γιατί δεν κυνηγάνε χορηγίες? Γιατί δεν πουλάνε αγώνες στο free-tv? Μόνο από την συνδρομή περιμένουν? Το άλλο κουλό? Εννιά κανάλια αθλητικού περιεχομένου και ανάθεμα αν πετύχεις μέρα που και στα εννιά θα βρεις ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ένα αθλητικό event.

Ναι, από τα χιόνια, το μαύρο, τις μπάρες... την Ιταλίδα, Βουλγάρα και Τουρκάλα δημοσιογράφο να παρεμβάλλεται την ώρα των Μυστικών της Εδέμ που μας συνηθίζουν τα αναλογικά δεν λέω: χίλιες μέρες μπροστά. Αλλά ας πούμε έχεις δει την εικόνα του MTV Γκρικ (είπαμε όχι κωλοβαλκάνια): έτσι είναι και το Ιταλικό, Ισπανικό, Τουρκικό... version? Με είδωλα ή μήπως η NOVA πειραματίζεται με 3D μεταδόσεις?

Δηλαδή θες να μου πεις ότι με ένα πάντρεμα κάρτας-δέκτη, ένα μενού τόσο χρηστικό όσο και το μονόφυλλο κακάχαρτο και εφέ "ανοίγω-κλείνω μόνος μου τα βράδια για να σου δείχνω ότι δεν τα τίναξα τα πέταλα" αποτελούν ένα ορθό δείγμα τεχνογνωσίας... ? Όχι γιατί εμένα μου κάνει πολύ ερασιτεχνικό επίπεδο Α' Δημοτικό Σχολείο Δήμου Κολοκωτρονιτσίου ή σε μερικές περιπτώσεις κάτι κινέζικα κασετόφωνα της δεκαετίας του ενενήντα που τα έλεγαν και συνδεζαϊζερ.

Ακριβώς... προχωρά σε HD χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς δέκτη που να μπορεί να προσφέρει την υπηρεσία! Πάσαρε κι ένα 65αρι πιάτο (σου λέει έρχεται Πρωτοχρονιά, όλο και καμιά Βασιλόπιττα θα βάλει ο καταναλωτής από πάνω), 30 μέτρα καλώδιο αρίστης ποιότητας (Made in Pakistan) και καλεί την αποτυχημένη -τεχνικά- περίοδο λανσαρίσματος επιτυχημένη καθώς αύξησε τους συνδρομητές της στο 9μηνο (διάστημα 1.1.2010-31.08.2010) και για το κοινό που παρακολουθεί: το λανσάρισμα έγινε... Οκτώβρη!

Τουτ-Τουτ-Τουτ... Πες αλεύρι, το Conn-X+ περιμένει... από Χριστούγεννα (λέει) και από ότι γράφουν τα περιοδικά που ξέρουν... με ενοικιαζόμενο εξοπλισμό (αν δεν θες άλλο το στέλνεις πίσω και γλιτώνεις και τα 129άρια) στο 1/4 της συνδρομής NOVA. Πως είπατε? Τι θα έχει? Τσεκ εδώ. Τι λένε για το πρόγραμμα αυτοί που ξέρουν? Τσεκ εδώ. Και όχι... δεν είναι λίγα τα κανάλια τηρούμενων των αναλογιών "πως ξεκίνησε η Nova και τι παρείχε το 2000" (K-TV, Filmnet, SuperSport, Supersport 2, ET1, ET2 (η ΕΤ3 ήταν ξεχασμένη τότε) Mega, ANT1, Star, Alter 5, Tempo, CNN, Cartoon, Discovery, Filmsat, MadTV).

Εγώ πάντως ακόμη περιμένω την αναβάθμιση Νοεμβρίου... για να δω πόσο ενδιαφέρον δείχνουν για τις απαιτήσεις και αναζητήσεις των συνδρομητών τους και προπονούμε! Με το που θα βρω καλύτερα αλλού... ο Novabox θα πεταχτεί από το μπαλκόνι... με μπάρμπεκιου και πανηγυρικό κλίμα!

Θα σου απαντήσω σε ένα προς ένα:
1. Ούτε φτηνή είναι, ούτε άριστη ποιότητα έχει. Ρίξε μια ματιά στα πακέτα του εξωτερικού και θα καταλάβεις. Κάτι ανταγωνιστικό προσπάθησε να στήσει ο ΟΤΕ, αλλά το εγχείρημα (λόγω τεχνικών ζητημάτων) ήταν καταδικασμένο σε αποτυχία.
2. Ποσώς με ενδιαφέρει.
3. Ευχαριστούμε που μας θύμισες ότι είμαστε Μπανανία.
4. Να πούμε και ευχαριστώ; Και ειδικά για τέτοιου είδους HD;
5. Έχει βγει και δεν το ξέρεις. Ευγνωμονώ την τύχη μου που το ανακάλυψα.

1. Τα πακέτα του εξωτερικού απευθύνονται αλλού και δεν μπορεί να γίνει απευθείας σύγκριση. Τέλος πάντων, αν ήταν να ζηλέψω πράγματα από το εξωτερικό, η τηλεόραση θα ήταν τελευταία στη λίστα μου.
4. Τι πρόβλημα έχεις με το HD; Για αρχή δεν είναι άσχημα.
5. Ποιο έχει βγει και δεν το ξέρω; Μη μου πεις κανένα connex...

Μεγάλε, τα είπες όλα.

Τα παλιά τα χρόνια που δεν υπήρχε η νόβα, κάθε σαββατοκύριακο που άνοιγα την τηλεόραση να δω μπαλίτσα, καλά ήτανε, άλλα ένοιωθα κάπως άτυχος και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί.

Μετά που ήρθε η νόβα, κατάλαβα τι έχανα τόσον καιρό. Πλέον, κάθε φορά που έβγαινα στο δρόμο για να πάω στην καφετέρια να δω μπάλα, ευγνωμωνούσα την τύχη μου.

Τώρα δε που έχω βάλει κι εγώ νόβα, κάθε φορά που βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα σε συμπίεση εικόνας ακατάλληλη ακόμα και για smartphone, κάθε φορά που απολαμβάνω την κρυστάλλινη ανατολικοευρωπαϊκή έκδοση των καναλιών της σε 4:3, κάθε φορά που αλλάζω δέκτη για να δω εικόνα από άλλο δορυφόρο, αλλά κυρίως κάθε φορά που πληρώνω το λογαριασμό, αυτό ακριβώς κάνω: ευγνωμωνώ την τύχη μου που υπάρχει.

Μ' αρέσει ο τρόπος που τα λες, αλλά διαφωνώ αρκετά.

Οι ομάδες της Α' εθνικής έγιναν σε κάποια φάση Ανώνυμες Εταιρίες και βγάλαν στο σφυρί το "προιόν τους"... Και γω θεωρώ λάθος το να πληρώνω για να δω το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν μου φταίει η nova γιατί έδωσε τα πιο πολλά φράγκα για να τ' αγοράσει.

Όσον αφορά την ποιότητα, είσαι υπερβολικός. Τα SD novacinema γυρίσαν σε 16:9 και πλησιάζουν ποιότητα DVD. Το HD δίνει πολύ ικανοποιητικό bitrate (νομίζω 12Mbps) και DD 5.1 ήχο. Μάλιστα σε συνδυασμό με τα 50i fps του PAL δίνει συνολικά καλύτερη αίσθηση απ' ότι η μέση 1080p/24 "matroska". Στο novasports τα HD είναι άψογα αν λάβουμε υπ' όψην και τις δυσκολίες της παραγωγής.

Εγώ απενατίας σκάω που πληρώνω νταβατζηλίκι ΕΡΤ. Για τη Nova υπάρχει και η επιλογή να μη βάλεις.

Ελεγξε λιγο τα τσεκ σου γιατι δεν ανοιγουν....

Θα εννοεί αυτό και αυτά

αλλά όταν πήγα κσι ζήτησα να βάλω μου ζήτησαν το νούμερο τηλεφώνου μου για να δουν αν το υποστηρίζει η γραμμή μου και μου είπαν ότι λυπούνται αλλα δεν!!!!!
Και θες να σου πω που μένω???
Δουκίσσης Πλακεντίας..... δλδ παραμεθόριο..

Last edited:

Εγώ απενατίας σκάω που πληρώνω νταβατζηλίκι ΕΡΤ. Για τη Nova υπάρχει και η επιλογή να μη βάλεις.

Σωστός για την πρώτη πρόταση. Στην δεύτερη: η πολιτεία φρόντισε, αν είσαι βουνήσιος ή θαλασσινός να σε στείλει κατ' ευθείαν στα χέρια της nova, γιατί διαφορετικά θα βλέπεις: Ciao, come vá? με τον Ιταλό Βέγγο κάθε πρωί, στην θέση του ναζιάρικου "Καλημέρα" της Σκορδού. Άρα για μερικούς δεν είναι τόσο εύκολη η επιλογή να μην βάλεις NOVA. Εξαναγκάζεσαι για να βλέπεις έστω ειδήσεις (ας λέμε ό,τι υπάρχουν) ή καμιά σειρά (Το Νησί ας πούμε).

Α! Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις, αλλά αν και πιστεύω πως είσαι ένα αρκετά προσγειωμένο πρόσωπο, από τα γραφόμενα διαπιστώνω πως η nova σε ευκολέπεισε! Καλά έκανε βέβαια, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Ως καταναλωτής (που πληρώνεις και αρκετά) περιμένεις να δεις προχωρημένα πράγματα κι όχι folklore...βλαχομπαρόκ καταστάσεις.

Ελεγξε λιγο τα τσεκ σου γιατι δεν ανοιγουν....
Με συγχωρείς! Απάντησε ο φίλτατος nvianitakis. Γκράτζιε τάντο!

αλλά όταν πήγα κσι ζήτησα να βάλω μου ζήτησαν το νούμερο τηλεφώνου μου για να δουν αν το υποστηρίζει η γραμμή μου και μου είπαν ότι λυπούνται αλλα δεν!!!!!
LOOOOOL κι έγω μία από τα ίδια. Στο 134 μου είπαν ακριβώς το ίδιο...για περιοχή που με καλύπτει ας πούμε η ON-TV (!!)...αλλά δεν την βάζω σπίτι γιατί με αυτά που γράφουν μερικοί για τις υπηρεσίες της: Άστα να πάνε!

Θα εννοεί αυτό και αυτά

Aυτα ειναι γνωστα και σε μενα , παραμεθοριο μενω κι εγω Δερβενακιων 100 μετρα απο Δουκισσης... Αλλα και σε φιλο στο γαλατσι που εβαλε κοντεψε να σπασει την τηλεοραση του απο τα πολλα πιξελιασματα που ειχε...

Χμμμ δεν νομίζω πως είναι φθηνή αν αναλογιστείς πως για δυόμιση κανάλια ταινιών πληρώνεις 51 , ούτε θεωρώ φθηνό να πληρώνεις 30 για να έχεις κάτι που στην iptv-έκδοση κοστίζει 13 (συγχωρέστε με αν κάνω λάθος) και δεδομένου ότι τα κανάλια Disney, FoxLife, FX -που ας πούμε ότι αξίζουν (από πλευράς περιεχομένου) κάτι παραπάνω- δεν είναι ούτε καν' αποκλειστικά.
Ούτε είναι σωστό να ζητάς σήμερα 129 κι αύριο 300 για έναν δέκτη που δουλεύει μόνο υπό συνθήκες Τζόκερ (αν σου κάτσει, χαλάλι σου!). Ούτε είναι ορθή πολιτική να έχεις τριάντα τηλεφωνικές γραμμές για 300 χιλιάδες συνδρομητές. Μου θυμίζει κάτι αμερικάνικες σκηνές σειρών που ο ήρωας στέκεται δώδεκα ώρες στο τηλέφωνο για να μιλήσει με υπάλληλο που τον παραπέμπει τελικά σε κατάστημα της γειτονιάς του. Τέλος στη Nova λένε πως η Κυπριακή έκδοση είναι πιο φθηνή επειδή στην Ελλάδα (είπαμε, όχι κωλοβαλκάνια!) έχουμε Σουπερ Λίγκα! Ποτέ μην έσωναν να την πάρουν. Γιατί δεν κυνηγάνε χορηγίες? Γιατί δεν πουλάνε αγώνες στο free-tv? Μόνο από την συνδρομή περιμένουν? Το άλλο κουλό? Εννιά κανάλια αθλητικού περιεχομένου και ανάθεμα αν πετύχεις μέρα που και στα εννιά θα βρεις ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ένα αθλητικό event.

Ναι, από τα χιόνια, το μαύρο, τις μπάρες... την Ιταλίδα, Βουλγάρα και Τουρκάλα δημοσιογράφο να παρεμβάλλεται την ώρα των Μυστικών της Εδέμ που μας συνηθίζουν τα αναλογικά δεν λέω: χίλιες μέρες μπροστά. Αλλά ας πούμε έχεις δει την εικόνα του MTV Γκρικ (είπαμε όχι κωλοβαλκάνια): έτσι είναι και το Ιταλικό, Ισπανικό, Τουρκικό... version? Με είδωλα ή μήπως η NOVA πειραματίζεται με 3D μεταδόσεις?

Δηλαδή θες να μου πεις ότι με ένα πάντρεμα κάρτας-δέκτη, ένα μενού τόσο χρηστικό όσο και το μονόφυλλο κακάχαρτο και εφέ "ανοίγω-κλείνω μόνος μου τα βράδια για να σου δείχνω ότι δεν τα τίναξα τα πέταλα" αποτελούν ένα ορθό δείγμα τεχνογνωσίας... ? Όχι γιατί εμένα μου κάνει πολύ ερασιτεχνικό επίπεδο Α' Δημοτικό Σχολείο Δήμου Κολοκωτρονιτσίου ή σε μερικές περιπτώσεις κάτι κινέζικα κασετόφωνα της δεκαετίας του ενενήντα που τα έλεγαν και συνδεζαϊζερ.

Ακριβώς... προχωρά σε HD χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς δέκτη που να μπορεί να προσφέρει την υπηρεσία! Πάσαρε κι ένα 65αρι πιάτο (σου λέει έρχεται Πρωτοχρονιά, όλο και καμιά Βασιλόπιττα θα βάλει ο καταναλωτής από πάνω), 30 μέτρα καλώδιο αρίστης ποιότητας (Made in Pakistan) και καλεί την αποτυχημένη -τεχνικά- περίοδο λανσαρίσματος επιτυχημένη καθώς αύξησε τους συνδρομητές της στο 9μηνο (διάστημα 1.1.2010-31.08.2010) και για το κοινό που παρακολουθεί: το λανσάρισμα έγινε... Οκτώβρη!

Τουτ-Τουτ-Τουτ... Πες αλεύρι, το Conn-X+ περιμένει... από Χριστούγεννα (λέει) και από ότι γράφουν τα περιοδικά που ξέρουν... με ενοικιαζόμενο εξοπλισμό (αν δεν θες άλλο το στέλνεις πίσω και γλιτώνεις και τα 129άρια) στο 1/4 της συνδρομής NOVA. Πως είπατε? Τι θα έχει? Τσεκ εδώ. Τι λένε για το πρόγραμμα αυτοί που ξέρουν? Τσεκ εδώ. Και όχι... δεν είναι λίγα τα κανάλια τηρούμενων των αναλογιών "πως ξεκίνησε η Nova και τι παρείχε το 2000" (K-TV, Filmnet, SuperSport, Supersport 2, ET1, ET2 (η ΕΤ3 ήταν ξεχασμένη τότε) Mega, ANT1, Star, Alter 5, Tempo, CNN, Cartoon, Discovery, Filmsat, MadTV).

Εγώ πάντως ακόμη περιμένω την αναβάθμιση Νοεμβρίου... για να δω πόσο ενδιαφέρον δείχνουν για τις απαιτήσεις και αναζητήσεις των συνδρομητών τους και προπονούμε! Με το που θα βρω καλύτερα αλλού... ο Novabox θα πεταχτεί από το μπαλκόνι... με μπάρμπεκιου και πανηγυρικό κλίμα!

Εαν δεν εχει Ελληνικο πρωταθλημα στα χαριζω ολα τα αλλα

Μια και τεθηκε το θεμα για ποιον λογο εχει η NOVA 7 καναλια με αθλητικα οταν μονο τα 2-3 δειχνουν κατι της προκοπης?

Για λογους εντυπωσιασμου?

Μια και τεθηκε το θεμα για ποιον λογο εχει η NOVA 7 καναλια με αθλητικα οταν μονο τα 2-3 δειχνουν κατι της προκοπης?

Για λογους εντυπωσιασμου?

Επειδή χρειάζονται μερικές φορές που υπάρχουν πολλά παιχνίδια.
Π.χ. βραδιές CL

Και ειναι και πολυ χρησιμο γιατι βλεπεις οποιον αγωνα θελεις και υπαρχει και το λεπτο προς λεπτο.

Πάντως για μένα το HD σημαίνει ταινίες και μονο...

Ποιος ο λόγος να βλέπω τα σπυράκια της αθλήτριας του τένις,η να βλέπω ping pong και κωπηλασία,η ακόμα και ποδόσφαιρο.

Στα αθλήματα περιορίζεσαι στο τι κάνει ο αθλητής,και όχι να δεις τις τρίχες του.

Για ταινίες είναι όλα τα λεφτά.

Προσωπική άποψη περί HD TV.

Ποιος ο λόγος να βλέπω τα σπυράκια της αθλήτριας του τένις,η να βλέπω ping pong και κωπηλασία,η ακόμα και ποδόσφαιρο.

Στα αθλήματα περιορίζεσαι στο τι κάνει ο αθλητής,και όχι να δεις τις τρίχες του.

+1
Με τη διαφορα οτι προσθετω και τα ντοκυμοντερ,
Νικος

Αν δεν σε ενδιαφέρει ο αθλητισμός, ή παρακολουθείς απλά για το αποτέλεσμα (π.χ. τζόγος), τότε έχεις δίκιο.

Στον αθλητισμό το HD βρίσκει για μένα την απόλυτη εφαρμογή του. Ιδίως στο ποδόσφαιρο που είναι όλο μακρινά πλάνα, μπορείς να αναγνωρίσεις τους παίχτες, να δεις τεχνικές λεπτομέρεις που στο sd απλά τις μαντεύεις, να διακρίνεις την ποιότητα του γρασιδιού, να δεις τον κόσμο στις κερκίδες κι όχι απλά μια πολύχρωμη μάζα που κινείται και τόσα άλλα. Γενικά όλα γίνονται πιο ζωντανά και η θέαση ξεκούραστη.

Στα αθλητικά που το θέαμα είναι ζωντανό και απροσδόκητο η λεπτομέρεια έχει σημασία γιατί μπορείς να δεις σημαντικές λεπτομέρειες που αλλιώς θα έχανες. Στις ταινίες όλες τις λεπτομέρειες που ο σκηνοθέτης θέλει να δεις, θα στις δείξει από κοντά.

Το θέμα είναι ότι αν δεις για μερικές μέρες HD και συνηθίσει ο εγκέφαλος, μετά δεν μπορείς να παρακολουθήσεις SD, σε χαλάει.

Με κάλυψε απόλυτα ο dimitris. Ας προσθέσω και εικόνα 100+ ιντσών από προβολικό και surround ήχο για να ολοκληρωθεί η απόλαυση ενός αθλητικού γεγονότος. Φίλοι μου που βλέπουμε έτσι τα μεγάλα ποδοσφαιρικά παιχνίδια μένουν με το στόμα ανοιχτό.... HD και αθλητικά είναι συνδυασμός που σκοτώνει.

Δημήτρη,στις ταινίες βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή το HD,και τι να το κανεις το surround,για να ακούς αναμετάδοση ? (Αφού βάζουν φίλτρα και η ατμόσφαιρα ακούγεται λίγο)

Πρώτα οι ταινίες και μετά όλα τα αλλα,αρκεί να μη δείχνει Σούμο :afro:

Ps:@Νικο, ilise.

Aν μπορείς καμια βοήθεια στο θέμα με την εγγραφη από Nova,γιατί εσύ μπορείς να βοηθήσεις.:grinning-smiley-043

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=41580&page=4