καλησπερα στο 400 απο αυριο το NATGEO HD 24 ωρες το 24ωρο. εχει βγει κ η σχετικη καρτα!!!!!σουπερ!!!!!!!!!!
Διάφανα από σήμερα και τα λογότυπα των καναλιών novasports όπως και αυτά των Novacinema.Τέλος το IR.
Καλή η εικόνα του national geographic hd και όχι άριστη. Ανα διαστήματα βλέπω κάτι μικρά pixeλάκια τα οποία είναι ενοχλητικά. Η εικόνα των άλλων τριών καναλιών hd, nova cinema, super sport και eurosport, είναι κατά πολύ ανώτερη του national geographic. Ελπίζω να φτιάξει, δεν ξέρω, μπορεί να φταίει ο... καιρός!
Η αλήθεια είναι ότι... δεν θυμάμαι, γιατί είμαι «νέος συνδρομιτής» Nova με δορυφορικό πιάτο (είχα nova iptv).
Απλά αυτό που έγραψα παραπάνω, είναι αυτό που είδα χθες στην τηλεόρασή μου. Ελπίζω να έχεις δίκιο φίλε cppu και να διορθωθεί η εικόνα του συγκεκριμένου καναλιού. Πάντως, είναι αλήθεια και μπράβο στο κανάλι, που έχει διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό του βασικού καναλιού.
σσ.: Τελικά με το epg έγινε τίποτα?
Σε ποια συχνοτητα ειναι το NATGEO HD ?
Τι bitrate εχουν τα υπολοιπα καναλια HD ?
θΕΣΗ 400 Για bitrate δεν γνωριζω
για το EPG κανε τα εξης. βαλε να βλεπεις στο CINEMA 2 κ κανε reset μολις επανελθει περιμενε λιγο κ το εβδομαδιαιο ειναι οκ σε ολα τα καναλια.δουλευει!
ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ... :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Reset εννοείς από το κουμπί στην πρόσοψη;για το EPG κανε τα εξης. βαλε να βλεπεις στο CINEMA 2 κ κανε reset μολις επανελθει περιμενε λιγο κ το εβδομαδιαιο ειναι οκ σε ολα τα καναλια.δουλευει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.