HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

καλησπερα στο 400 απο αυριο το NATGEO HD 24 ωρες το 24ωρο. εχει βγει κ η σχετικη καρτα!!!!!σουπερ!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Διάφανα από σήμερα και τα λογότυπα των καναλιών novasports όπως και αυτά των Novacinema.Τέλος το IR.

Διάφανα λογότυπα ακούω και διάφανα λογότυπα δεν βλέπω. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά μου βάλανε και αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σχεδόν μέσα στη μέση της οθόνης και μετά από κάνα 2ωρο, μου αφήνει ένα ωραιότατο ghost πάνω στην οθόνη... Ευτυχώς έχει στρώσει η plasma και φεύγουν γρήγορα (κανα 20λεπτο), Αστα να πάνε..........την διαφάνειά μου μέσα!

National Geographic HD :firstprize:

Θέση No : 400

NGHD_001.jpg

NGHD_002.jpg

NGHD_003.jpg

Απάντηση: NOVA-HD

Καλή η εικόνα του national geographic hd και όχι άριστη. Ανα διαστήματα βλέπω κάτι μικρά pixeλάκια τα οποία είναι ενοχλητικά. Η εικόνα των άλλων τριών καναλιών hd, nova cinema, super sport και eurosport, είναι κατά πολύ ανώτερη του national geographic. Ελπίζω να φτιάξει, δεν ξέρω, μπορεί να φταίει ο... καιρός!

Εξαιρετικό το νέο κανάλι! Και, το κυριώτερο, είναι εντελώς άλλο το πρόγραμμά του από το απλό NG. Με εκπομπές/παραγωγές αποκλειστικά για το HD. Να που, για μια φορά, μας κάνει χαρούμενους η nova.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Καλή η εικόνα του national geographic hd και όχι άριστη. Ανα διαστήματα βλέπω κάτι μικρά pixeλάκια τα οποία είναι ενοχλητικά. Η εικόνα των άλλων τριών καναλιών hd, nova cinema, super sport και eurosport, είναι κατά πολύ ανώτερη του national geographic. Ελπίζω να φτιάξει, δεν ξέρω, μπορεί να φταίει ο... καιρός!

καλημερα. καπως ετσι αν θυμασαι ξεκινησαν κ τα αλλα καναλια HD στην αρχη. στη συνεχεια τα βελτιωσαν.

Η αλήθεια είναι ότι... δεν θυμάμαι, γιατί είμαι «νέος συνδρομιτής» Nova με δορυφορικό πιάτο (είχα nova iptv).
Απλά αυτό που έγραψα παραπάνω, είναι αυτό που είδα χθες στην τηλεόρασή μου. Ελπίζω να έχεις δίκιο φίλε cppu και να διορθωθεί η εικόνα του συγκεκριμένου καναλιού. Πάντως, είναι αλήθεια και μπράβο στο κανάλι, που έχει διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό του βασικού καναλιού.

σσ.: Τελικά με το epg έγινε τίποτα?

Η αλήθεια είναι ότι... δεν θυμάμαι, γιατί είμαι «νέος συνδρομιτής» Nova με δορυφορικό πιάτο (είχα nova iptv).
Απλά αυτό που έγραψα παραπάνω, είναι αυτό που είδα χθες στην τηλεόρασή μου. Ελπίζω να έχεις δίκιο φίλε cppu και να διορθωθεί η εικόνα του συγκεκριμένου καναλιού. Πάντως, είναι αλήθεια και μπράβο στο κανάλι, που έχει διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό του βασικού καναλιού.

σσ.: Τελικά με το epg έγινε τίποτα?

για το EPG κανε τα εξης. βαλε να βλεπεις στο CINEMA 2 κ κανε reset μολις επανελθει περιμενε λιγο κ το εβδομαδιαιο ειναι οκ σε ολα τα καναλια.δουλευει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

για το EPG κανε τα εξης. βαλε να βλεπεις στο CINEMA 2 κ κανε reset μολις επανελθει περιμενε λιγο κ το εβδομαδιαιο ειναι οκ σε ολα τα καναλια.δουλευει!

ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ... :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

γιατι στον δικο μου πατατασατ δεν υπαρχει η θεση 400 (σαν την θυριδα 392 στο inside man :flipout:) τη στιγμη που εχει ενδειξη για τα αλλα hd καναλια αλλα ειναι δικαιως μπλοκαρισμενα/μαυρη οθονη;

Reset εννοείς από το κουμπί στην πρόσοψη;
Ή reset to factory settings από το menu?:BDBDG54: