HD κανάλια στη NOVA

Re: NOVA-HD

H υπηρεσία multiview στον HD 831 στο μενού εκεί που λέει RF IN και RF OUT τι είναι;

θα χρησιμοποιηθει στο αμεσο μελλον σαν υπηρεσια ετσι ωστε να μπορεις να συνδεσεις αλλον εναν δεκτη απο τους 831 & 865 στον δικο σου και να μπορεις να βλεπεις 2 διαφορετικα καναλια της nova ταυτοχρονα σε δυο τηλεορασεις

εγω εχω μια απορια.. αυτο με το να πεφτει το uplink συμβαινει σε αλλο δορυφορικο πακετο? sky πχ.. γιατι δεν νομιζω να εχουμε μονο στην Ελλαδα κεραυνούς!

Έχει συμβεί και σε ξένα πακέτα, πάντα τοπικά όμως.

Δεν είναι απαραίτητο να φταίει πάντα το uplink.....

Όταν έστω πιξελιάζει στο euronews πχ...και στα κανάλια της nova δεν δείχνει τίποτα,τότε καταλαβαίνεις ότι έπεσε το uplink...Επίσης,κάνεις και ένα zap για να δεις ότι καμιά συχνότητα δεν έχει σήμα.Χθες λογικό σχετικά να πέσει...το αδικαιολόγητο είναι όταν συννεφιάζει πυκνά...έστω και χωρίς βροχή,πάλι πεύτει...

Καλησπερα σας! Χθες ενεργοποιησα και 'γω το Nova μεσω της προσφορας που υπηρχε με το double-play της Forthnet που ειχα. Εβαλα το πακετο value pack για αρχη και βλεπουμε... Οταν ζητησα απο την εξυπηρετηση πελατων να ενεργοποιησω και το HD (4,99 /μηνα) μου ειπε οτι δεν υπαρχουν καναλια στο πακετο που εχω σε HD...! Ισχει κατι τετοιο ή εκανε λαθος ο υπαλληλος? Γιατι για πραδειγμα το Nat. Geographic που εχει το πακετο βλεπω οτι υπαρχει και σε HD...

Απάντηση: NOVA-HD

Και το eurosport υπάρχει...αλλά να πληρώνεις 5 ευρώ για 2 κανάλια δεν είναι κοροιδία;(Εκτός του ότι δεν σου τα ανοίγουν).

Ναι γνωριζω οτι διαθεσιμα ειναι μονο 2 καναλια στο πακετο που εχω, απλα ηθελα να μαθω αν εκανε λαθος ο υπαλληλος ή αν δεν μου τα διναν σε HD επειδη εχω φθηνο/απλο πακετο. Ευχαριστω!

Καλημέρα στην εκλεκτή παρέα, φίλους και μη...
Υπάρχει τίποτα νεότερο για τον conn-x SAT??
Ξέρουμε πότε βγαίνει?

Σόρυ για το off-topic

Μάλλον θα δείξει. Μόνο φήμες υπάρχουν για την ώρα. Γενικά μη διαβάζεις ότι ακούς δεξιά κι αριστερά γιατί έχει παραγίνει με την αναπαραγωγή φημών απ' ότι έχω καταλάβει.

Το ξέρω ότι είναι φήμες, έχω κάποια ενημέρωση, μιας που παίρνουμε μέρος και στον διαγωνισμό τους, αλλά ήθελα να δω αν κυκλοφορά τίποτα άλλο.