HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne!!)

Δυστυχως αυτο για μενα ειναι αδυνατον, λογω ευαισθησιας των ματιων μου...
Μονο εγχειρηση με σωζει!!!

Γενικά προσπαθώ να μην εκφέρω γνώμη αν δεν έχω δοκιμάσει κάτι....
Όπως και με τους φακούς επαφής... ;-)
Να ήξερες τι μου θύμησες τώρα..... lol lol
15 χρόνια πριν, φοιτητής, όταν είχαν πρωτοβγεί οι χρωματιστοί, και είμαι στον Μεταξά, και λέω μιας και τους αγοράζω δεν τους φοράω κιόλας!! (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!)
Το Γέλιο!!!!!!!!!! Ακόμα γελάω όταν το θυμάμαι...... Βγήκα έξω και δεν έβλεπα ΤΙΠΟΤΑ!!!! Στην κυριολεξία όμως ΤΙΠΟΤΑ!!! Και άντε βγάλτους!!
Οι φίλοι μου με κρατούσαν μέχρι να πάω σπίτι..... Τυφλός κανονικά!!! lol lol
Η πρώτη φορά είναι λίγο μαρτύριο.....

Μικροεπέμβαση είναι βασικά η συγκεκριμένη εγχείρηση, εκεί ανήκει.... ;-)

Εντάξει παιδιά..........
Τι να λέμε τώρα..............
Δεν έχουν καμία σχέση τα POLY με τα χάρτινα!!!!
Απλά Καμία...... (όπως το περίμενα...)
Είναι φακός δεν είναι film όπως τα χάρτινα!
Από τους φακούς των POLY περνάει Πολύ περισσότερο φως!!
Είναι τελείως ξεκούραστα για τα μάτια!! Καμία σχέση με το Film...
Και γενικά επειδή είναι και Frameless είναι σαν να μην φοράς καν γυαλιά!!
Κάνει πολύ πιο σωστό φιλτράρισμα των χρωμάτων.
Και χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ακόμα πρέπει να έχει και πιο σωστή απόδοση του κόκκινου χρώματος, γενικά ο μπλε φακός είναι κλάσεις ανώτερος από τα χάρτινα.

Έλιωσα στο τεστάρισμα στο υπολογιστή και τώρα πάω για τεστάρισμα στην 40αρα.

Γενικά σιγά σιγά και ψήνομαι ακόμα για τα Pro.... (που δεν ψηνόμουν με τα χάρτινα που είχα μέχρι τώρα...)
Πάντως προσωπικά για τα Pilot θα πάω σίγουρα, αν και για τα Pro με κόβω.....
Αλλά όχι ακόμα, γιατί έκανα πρόσφατα αναβάθμιση στο Pc και μου έχουν φύγει ένα σωρό χρήματα.... ;-)

Ετοίμασε συγκριτικό τεστ όταν θα έχεις όλους τους τύπους γυαλιών. Εγώ θα τεστάρω τα χάρτινα και μετά θα δω για κάτι παραπάνω. Πάντως τα Pro είναι ακριβά αλλά θα είναι (υποθέτω) και πολύ καλύτερα.

Εφτασαν και εμενα τα POLY
Τη να πω?
ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι μεν εχουν πολυ καλυτερο χρωμα αλλα απο βαθος δεν.......
Και σκοταδι
Πολυ σκοταδι ρε παιδι μου

Ετοίμασε συγκριτικό τεστ όταν θα έχεις όλους τους τύπους γυαλιών. Εγώ θα τεστάρω τα χάρτινα και μετά θα δω για κάτι παραπάνω. Πάντως τα Pro είναι ακριβά αλλά θα είναι (υποθέτω) και πολύ καλύτερα.

newlynx τα θες και τα λες αυτά.... lol lol (σε πειράζω, μην παρεξηγηθώ πάλι... :a0210: )
Εντάξει καλή η Colourcode αλλά δεν θα την κάνω και πλούσια.... :guitarist:
Εντάξει οτι το αξίζει το αξίζει!!
Αφού έχεις τα χάρτινα, πάρε αργότερα ένα ζευγάρι από τα Pilot να μας πεις... ;-)
Δεν έχουν καμία σχέση τα χάρτινα με τα υπόλοιπα. Καλά είναι τα χάρτινα αλλά ο φακός των υπόλοιπων είναι Πολύ πιο ξεκούραστα για τα μάτια και περνάει περισσότερο φως, αυτή την εντύπωση μου έδωσαν μέχρι τώρα.

Τα POLY έχουν ένα αρνητικό.
Γενικά στα Monitors των PCs δεν θα έχετε πρόβλημα, αλλά όταν υπάρχει απόσταση από το μέσο προβολής, δημιουργούνται στα άκρα των γυαλιών ελάχιστες αντανακλάσεις, οι οποίες άλλες φορές είναι ενοχλητικές και άλλες όχι.
Αλλά τις περισσότερες φορές υπάρχει λύση... ;-)

Τα πήρα και εγώ στο κρανίο, πήρα τα Pro-Ana που είχα, γιατί εντάξει Red-Cyan δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσω, έβγαλα τους φακούς τους, κουμπωτοί είναι, έκοψα τους φακούς των POLY σύμφωνα με τους φακούς των Pro-Ana, σε 5' το έκανα,δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας, εξάλλου σίγουρα θα χτυπήσω 2 ζευγάρια της προκοπής και για τους υπόλοιπους τα χάρτινα μια χαρά δουλειά κάνουν για προσωρινή χρήση,κούμπωσα τους Made By Konstantinos lol lol :grinning-smiley-043 φακούς και έτοιμο το Super Γυαλί!!! (να η πατέντα που λέγαμε στο τηλ φίλε Σωτήρη... ;-) )

Αύριο θα βάλω και photos, γιατί σήμερα είμαι λίγο άρρωστος...

Τώρα τι κατηγορήσω την Colourcode, όταν η ίδια η Panasonic, που είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες, και είχε βγάλει κάτι γυαλιά για τις 3D TVs της, τα πιο εντυπωσιακά που υπάρχουν, θα τα έχετε δει οι περισσότεροι πάνω κάτω, Space Design τελείως, τα οποία από Design Super αλλά από απόδοση.....
Λόγω του κενού που υπήρχε ανάμεσα στους "φακούς" των γυαλιών και των στηριγμάτων για τα αυτιά και περνάει άπλετο φως, κάτι το οποίο είναι τελείως λάθος.... ;-)

Άμα λέω οτι σκέφτομαι για τα Pro σοβαρά δεν το λέω για να το πω....
http://www.tru3d.com/technology/3D_Media_Formats_Software.php?file=Color-Code 3D

Στην συγκεκριμένη εταιρία αυτό που άρχισα να αντιλαμβάνομαι είναι οτι, οτι πληρώσεις θα πάρεις...
Εντάξει τα Pro καλύπτουν το φως από όλο το οπτικό πεδίο.... ;-)
Και εκεί αυξάνεται και το Contrast όπως και η αίσθηση του 3D σίγουρα..... ;-)

skokman ιδιαίτερα εσείς που έχετε προβολείς............. Pro.............
Εγώ θα χτυπήσω ένα ζευγαράκι πολύ αργότερα όμως.....

Το περίεργο είναι οτι από χθες που μπαίνω τα Pro δεν υπάρχουν διαθέσημα για αγορά.............?
Τώρα ή εξαντλήθηκαν ή θα αλλάξει την τιμή τους η εταιρία.....
Ελπίζω προς το καλύτερο............ :chinscratch:

Το βαθος εχει να κανει και με τη ταινια που βλεπεις.
Πχ στο tron, ακομη και στο σινεμα, δεν εβλεπες και τιποτα σπουδαιο σε 3D.
Αντιθετα στο Avatar , σε καποιες σκηνες , βγαζει ματια.
Το σκοταδι το εχεις επισης και με το κανονικο 3D...

Το βαθος εχει να κανει και με τη ταινια που βλεπεις.
Πχ στο tron, ακομη και στο σινεμα, δεν εβλεπες και τιποτα σπουδαιο σε 3D.
Αντιθετα στο Avatar , σε καποιες σκηνες , βγαζει ματια.
Το σκοταδι το εχεις επισης και με το κανονικο 3D...

Ναι βρε...
θέλω να πω η αίσθηση που θα σου δίνει!!
Γιατί γενικά το 3D με γυαλιά σε επικεντρώνει πιο πολύ στην ταινία και στο 3D της, από το 3D που βγάζουν τώρα χωρίς γυαλιά!! ;-)
Σου μειώνει το περιοφεριακό σου οπτικό πεδίο, κάτι και το οποίο προσωπικά πάλι προτιμώ... ;-)
Αυτό εννοώ αίσθηση του 3D Γιάννη... ;-)

Last edited:
Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne

Τη να πω?
Και σκοταδι

skokman τα χάρτινα δεν είχες πάρει και εσύ πριν πάρεις τα POLY?

της πλακας ειχα χαρτινα πρασινο μαντζεντα
Απο χρωμα ...αστα να πανε αλλα απο βαθος νομιζω καλυτερα απο τα POLY

Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology for EveryOne

της πλακας ειχα χαρτινα πρασινο μαντζεντα
Απο χρωμα ...αστα να πανε αλλα απο βαθος νομιζω καλυτερα απο τα POLY

Τι να σου πω, δοκίμασε αν έχει κάποιος γνωστός σου τα χάρτινα Colourcode, γιατί παρ'οτι χάρτινα προσφέρουν πολύ καλύτερη προστασία από τον περιβάλλοντα φωτισμό.
Τα POLY έχουν αυτό το αρνητικό, δεν προστατεύουν καθόλου από τον περιβάλλοντα φωτισμό.
Αν παίζεις και με προβολέα ακόμα χειρότερα...
Τώρα όσον αφορά την απόδοση του 3D, η αίσθηση που σου δίνει έχει να κάνει, περισσότερο με το οτι τα χάρτινα μοβ-πράσσινα που έχεις προστατεύουν πιο πολύ τα ματιά από το φως που αντανακλάτε μέσα στο χώρο....

Τα έχω και τα μοβ-πράσσινα, red-cyan, και σε ποιοτικές εκδόσεις γυαλιών, όχι σε χάρτινα, και δοκιμασμένα πολύ πριν το Colorcode...

Νόμιζα οτι έχεις και τα Colourcode σε χάρτινα...?

Πάρτε τα χάρτινα Colourcode όσοι δεν έχετε πάρει ακόμα και θέλετε να τα δοκιμάσετε και μετά εφόσον μείνετε ικανοποιημένοι προχωρήστε πολύ προσεχτικά στην επιλογή των κατάλληλων γυαλιών Colourcode.

Όταν αγόρασα τα χάρτινα πριν ένα χρόνο η εταιρία έδινε σαν επιλογές μόνο τα χάρτινα και τα Pro... Τα άλλα δύο τώρα τα εμφάνισε στην αγορά.... ;-)
Το διαπίστωσα όταν έγραφα το Post... ;-)

Έλα ρε Γιάννη.
Αυτή την αίσθηση σου δίνουν στην αρχή το Colourcode, οτι και καλά τα Red-Cyan ή τα μοβ-πράσσινα έχουν πιο έντονο 3D, αλλά καμία σχέση, είναι μέχρι να συνηθίσουν τα μάτια σου τους φακούς, αυτό είναι το κυριότερο μειονέκτημα που έχει το Colourcode κατά την γνώμη μου.
Και εγώ ο ίδιος στην αρχή το είχα παρατημένο, μέχρι που άρχισε να βγαίνει πραγματικό 3D υλικό και έδειξαν την αξία τους.
Τα POLY είναι μόνο για χρήση με monitor, δηλαδή καλύτερα τα χάρτινα Colourcode όταν έχεις πρόβλημα με την φωτεινότητα.
Σήμερα κατέστρεψα και τα Pro-Ana, δεν πρόκειται να τα ξαναχρησιμοποιούσα.
Γενικά αυτή εταιρία μέχρι το 2010 έδινε μόνο τα χάρτινα και τα Pro, όταν λέω εγώ οτι τα άλλα μοντέλα τα εμφάνισε όταν έγραφα το Post...
Να και η απόδειξη:
http://www.colorcode3d.com/News.html

Και κατά εμένα λάθος της γιατί θα δυσαρεστηθούν πάρα πολλοί και χωρίς λόγο... Και είναι κρίμα...

Τα Pro, είναι αυτά που προστατεύουν γενικά από το περιβάλλοντα φωτισμό.
Λοιπόν παιδιά η Colourcode έχει και επικοινωνία μέσω Skype, όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει και να ενημερώσει και εμάς τους υπόλοιπους... ;-)

Last edited:

Ρε Κωστα ενταξη την αποψη του λεει ο Ανδρεας οπως και εσυ.Ας τελειωνουμε εδω την κοντρα.Ο καθενας εχει την αποψη του που ειναι σεβαστη.
Και εμενα αν μου δωσεις ενα παπι θα σου πω ''ρε δεν ειναι μηχανη αυτο το πραγμα,παρε ενα GSX-R''
Ηπαρχουν ανθρωποι που θελουν παντα το καλυτερο και μπορουν να το εχουν και δεν θελουν ημημετρα.

Γιατί το GSX-R είναι μηχανή;;;;;:firstprize::firstprize:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technology fo

Γιατί το GSX-R είναι μηχανή;;;;;:firstprize::firstprize:

''Απο ποτε το κουδουνισμα μιας Ducati το λεμε χαρακτηρα?'':flipout:
Εγω

''Σας χεζω τα ψωφια δικυλινδρα και τα βρομοδιχρονα σας'':violent-smiley-030:
Joe Bar Team

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD STEREO 3D!! (3D MKV on PC with ColourCode 3D Technolog

''Απο ποτε το κουδουνισμα μιας Ducati το λεμε χαρακτηρα?'':flipout:
Εγω

''Σας χεζω τα ψωφια δικυλινδρα και τα βρομοδιχρονα σας'':violent-smiley-030:
Joe Bar Team

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:TIGER RULES

Τη να πω?
Και σκοταδι

Από σκοταδι εχεις δικιο, αλλά από βαθος μηπως κανεις λάθος;
Μήπως δεν εχεις δηλώσει σωστα το left-right;
Οσοι ειδαν σπιτι μου εντυπωσιαστηκαν απο το 3d.
Μαλιστα ενα ζευγαρι χθες που εχει προβολεα τα παρηγγειλε ηδη.

Τελικά για όσους φοράνε γυαλιά (μυωπία/αστιγματισμό κλπ),ποιά είναι καλύτερα ?
Τα χάρτινα ή τα Poly?

Ποιά "κάθονται" καλύτερα,απομονώνουν την πλαϊνή εισροή του φωτός και έχουν μικρότερη αντανάκλαση?

Επειδή οι περισσότεροι στο σπίτι(εμού συμπεριλαμβανομένου) είμαστε διοπτροφόροι,να ξέρω τί θα παραγγείλω !

Ευχαριστώ...