Ετοίμασε συγκριτικό τεστ όταν θα έχεις όλους τους τύπους γυαλιών. Εγώ θα τεστάρω τα χάρτινα και μετά θα δω για κάτι παραπάνω. Πάντως τα Pro είναι ακριβά αλλά θα είναι (υποθέτω) και πολύ καλύτερα.
newlynx τα θες και τα λες αυτά.... lol lol (σε πειράζω, μην παρεξηγηθώ πάλι... :a0210: )
Εντάξει καλή η Colourcode αλλά δεν θα την κάνω και πλούσια.... :guitarist:
Εντάξει οτι το αξίζει το αξίζει!!
Αφού έχεις τα χάρτινα, πάρε αργότερα ένα ζευγάρι από τα Pilot να μας πεις... ;-)
Δεν έχουν καμία σχέση τα χάρτινα με τα υπόλοιπα. Καλά είναι τα χάρτινα αλλά ο φακός των υπόλοιπων είναι Πολύ πιο ξεκούραστα για τα μάτια και περνάει περισσότερο φως, αυτή την εντύπωση μου έδωσαν μέχρι τώρα.
Τα POLY έχουν ένα αρνητικό.
Γενικά στα Monitors των PCs δεν θα έχετε πρόβλημα, αλλά όταν υπάρχει απόσταση από το μέσο προβολής, δημιουργούνται στα άκρα των γυαλιών ελάχιστες αντανακλάσεις, οι οποίες άλλες φορές είναι ενοχλητικές και άλλες όχι.
Αλλά τις περισσότερες φορές υπάρχει λύση... ;-)
Τα πήρα και εγώ στο κρανίο, πήρα τα Pro-Ana που είχα, γιατί εντάξει Red-Cyan δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσω, έβγαλα τους φακούς τους, κουμπωτοί είναι, έκοψα τους φακούς των POLY σύμφωνα με τους φακούς των Pro-Ana, σε 5' το έκανα,δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας, εξάλλου σίγουρα θα χτυπήσω 2 ζευγάρια της προκοπής και για τους υπόλοιπους τα χάρτινα μια χαρά δουλειά κάνουν για προσωρινή χρήση,κούμπωσα τους Made By Konstantinos lol lol

φακούς και έτοιμο το Super Γυαλί!!! (να η πατέντα που λέγαμε στο τηλ φίλε Σωτήρη... ;-) )
Αύριο θα βάλω και photos, γιατί σήμερα είμαι λίγο άρρωστος...
Τώρα τι κατηγορήσω την Colourcode, όταν η ίδια η Panasonic, που είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες, και είχε βγάλει κάτι γυαλιά για τις 3D TVs της, τα πιο εντυπωσιακά που υπάρχουν, θα τα έχετε δει οι περισσότεροι πάνω κάτω, Space Design τελείως, τα οποία από Design Super αλλά από απόδοση.....
Λόγω του κενού που υπήρχε ανάμεσα στους "φακούς" των γυαλιών και των στηριγμάτων για τα αυτιά και περνάει άπλετο φως, κάτι το οποίο είναι τελείως λάθος.... ;-)
Άμα λέω οτι σκέφτομαι για τα Pro σοβαρά δεν το λέω για να το πω....
http://www.tru3d.com/technology/3D_Media_Formats_Software.php?file=Color-Code 3D
Στην συγκεκριμένη εταιρία αυτό που άρχισα να αντιλαμβάνομαι είναι οτι, οτι πληρώσεις θα πάρεις...
Εντάξει τα Pro καλύπτουν το φως από όλο το οπτικό πεδίο.... ;-)
Και εκεί αυξάνεται και το Contrast όπως και η αίσθηση του 3D σίγουρα..... ;-)