ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΝΑΣ
Senior Member
Τελικά δέν άντεξα καί 'έστριψα αλά Γαλλικά" πήρα τηλέφωνο τον Ελβετό να ενδιαφερθεί γιά τήν κάρτα................περιμένω απάντησή του.
Από 03/03/2008 θά ανοίγει μόνο με τήν κάρτα........Ρε παιδιά γιατί εγώ το βλέπω με το cam του διαβόλου; Μόλις χθές βράδυ το διαπίστωσα, μήπως ανοίγει μόνο στα τοπία;
Ούτε ο Κύρος ο γρανάζης δέν μέ σώζει...(Ελβετός).Χρηστο μαλλον εξελισσεσαι σε Ντόναλντ νο2! Εγω χρειάστηκα 2 τηλέφωνα και ενα εμαιλ για να ενεργοποιηθεί τελικά σωστά η κάρτα 4 μέρες μετά που έκλεισε...
Αυτή είναι η κάρτα γιά τό HD SUISSE+6 κανάλια ακόμα πάρε καί τήν κόκκινη μοντούλα βιάξες καί είσαι οκ!
Αυτή είναι η κάρτα γιά τό HD SUISSE+6 κανάλια ακόμα πάρε καί τήν κόκκινη μοντούλα βιάξες καί είσαι οκ!
Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις με την t-rex και αν δημιουργηθούν προβλήματα με την ανανέωση κλειδιών τότε προχωράς στην αγορά της μοντούλας.εχω μοντουλα t*rex. να παρω κοκκινη βιαξες για σιγουρια ? βρηκα με 50 ευρα. πιστευω πως ειναι καλη τιμη αν και μου φανηκε πολυ φθηνη.
Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις με την t-rex και αν δημιουργηθούν προβλήματα με την ανανέωση κλειδιών τότε προχωράς στην αγορά της μοντούλας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.