HD suisse απο 1.12.2007

Ρε παιδιά γιατί εγώ το βλέπω με το cam του διαβόλου; Μόλις χθές βράδυ το διαπίστωσα, μήπως ανοίγει μόνο στα τοπία;

Μια βοηθεια απο τους γαλλομαθεις ρε παιδια.
Μου εστειλαν αυτο το email και αφου εχω πληρωσει και τα εξτρα 50 :

Μadame, Monsieur

Nous vous remercions d?avoir fait appel ΰ notre entreprise.
Pour pouvoir rιpondre ΰ vos demandes spιcifiques dans les plus brefs dιlais il serait prιfιrable de parler directement avec un technicien.
Nous nous efforcerons de rιpondre a votre mail dans les meilleurs dιlais.

Nous vous informons que notre service technique est ΰ votre disposition de 10h a 20h30 pour toute information spιcifique ou technique au numιro 0900 900 657.
Vous pouvez ιgalement visiter notre site internet www.toutparsatellite.com.

Nous restons dans l?attente de votre appel, et vous remercions de votre comprιhension.

Meilleures salutations

Tout Par Satellite SA
Case postale 253
2 ch du Parc
Ch-1024 Ecublens
Plan & adresse notre show room sur rendez-vous.

Info, support : 0900 900 657 de 10h a 21h
Vente : +41216570646 de 10h a 16h
Fax : +41216570645

www.toutparsatellite.com

Μπερδευτηκα τωρα.Τι θελει να πει ο ποιητης?

Σου μεταφράζω:
Κυρια, Κυρία
Σαε ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε την επιχείρησή μας
Για να μπορεσουμε να απαντήσουμε στις ειδικές σας ερωτήσεις ειναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με καποιον τεχνικό μας.
Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε και στο εμαιηλ το συντομότερο.
Μετα σου δινει τηλέφωνο τεχνικής υπηρεσίας και ιστοσελίδα
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...
μπλα, μπλά μπλά
Προκειται για τυπική απάντηση που φεύγει αυτόματα απο αυτούς μόλις τους στειλεις εμαιλ.
Περίμενε να απαντήσουν στο εμαιηλ

Χρηστο μαλλον εξελισσεσαι σε Ντόναλντ νο2! Εγω χρειάστηκα 2 τηλέφωνα και ενα εμαιλ για να ενεργοποιηθεί τελικά σωστά η κάρτα 4 μέρες μετά που έκλεισε...

παιδες καλημερα. απο χθες ειμαι κι εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος της καρτουλας. επειδη δεν αναφερει η καρτα πανω για hd ειναι αυτη ?

εχω μοντουλα t*rex. να παρω κοκκινη βιαξες για σιγουρια ? βρηκα με 50 ευρα. πιστευω πως ειναι καλη τιμη αν και μου φανηκε πολυ φθηνη.

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Χρηστο μαλλον εξελισσεσαι σε Ντόναλντ νο2! Εγω χρειάστηκα 2 τηλέφωνα και ενα εμαιλ για να ενεργοποιηθεί τελικά σωστά η κάρτα 4 μέρες μετά που έκλεισε...
Ούτε ο Κύρος ο γρανάζης δέν μέ σώζει...(Ελβετός).

παιδες καλημερα. απο χθες ειμαι κι εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος της καρτουλας. επειδη δεν αναφερει η καρτα πανω για hd ειναι αυτη ?

εχω μοντουλα t*rex. να παρω κοκκινη βιαξες για σιγουρια ? βρηκα με 50 ευρα. πιστευω πως ειναι καλη τιμη αν και μου φανηκε πολυ φθηνη.
Αυτή είναι η κάρτα γιά τό HD SUISSE+6 κανάλια ακόμα πάρε καί τήν κόκκινη μοντούλα βιάξες καί είσαι οκ!

Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις με την t-rex και αν δημιουργηθούν προβλήματα με την ανανέωση κλειδιών τότε προχωράς στην αγορά της μοντούλας.

Re: Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις με την t-rex και αν δημιουργηθούν προβλήματα με την ανανέωση κλειδιών τότε προχωράς στην αγορά της μοντούλας.

το απογευμα πριν το ποστ πηγα και πηρα την μοντουλα. το κακο ειναι οτι οταν ειναι μαζι με την trex η βιακσες δεν παιζει και στην πανω και στην κατω θεση στον humax.

δεν την δοκιμασα. φοβαμαι μην εχω προβληματα ανανεωσης (αν και ειναι λιγο νωρις).

ok. θα ακολουθησω την συμβουλη σου μιας και το βαλε βγαλε μοντουλας ειναι βραχνας.

Γεια σας...δεν συμμετεχω αλλά παρακολουθώ συνέχεια την κίνηση στο φόρουμ...συνεχίστε την καλή δουλειά..στο προκείμενο τώρα..Μόλις την παρέλαβα μετά από 10 περίπου εργάσιμες (συνολικός χρόνος από παραγγελία μέχρι παραλαβή)...με την κόκκινη μοντούλα...ξεκλείδωσε αμέσως στον Humax 2000 που εχω και τώρα απολαμβάνω εικόνες απείρου κάλλους...στην απόδειξη είδα ότι η συνδρομή μου ισχύει μέχρι 30-01-2010...έτσι είναι τώρα η πολιτική τους;και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την επιλογή γλώσσας..αν και έχω επιλογές Γερμανικά και Αγγλικά δεν μπορώ να την αλλάξω στο HDSuisse...ευχαριστώ

Καλώς ήρθες στο Club!
Για την ώρα δεν τπάρχει αγγλικό stream ήχου.
Αυτό με την διετία που αναφέρεις προβληματίζει.
Θεωρητικά, δεν ασχολείσαι ξανά με αυτή τη συνδρομή παρά μόνο αν και όταν αλλάξουν κάρτες, σύστημα κλπ.