Ναι, είναι.. αλλά που θα βρούμε κανέναν Ελβετό??είναι όντως free για τούς ελβετούς;
Νάτα..και περιμενω επισκεψη στο χωρο σου με τον καραφτιαγμενο Humax 2000
θα χρειαστουμε και τετοια μοντουλα?
Module Viaccess NP4 MPEG2+MPEG4 (HDTV)
Οχι ρε Larry , αυτές οι modules είναι για HD δέκτες που δεν έχουν mpeg4![]()
Να και το κουιζ της εβδομάδας:
Για να σας δω,
Που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη μοντούλα??
Module Viaccess NP4 MPEG2+MPEG4 (HDTV)
Προσωπικά την έχω δοκιμάσει την μοντούλα αυτή σε κανονικό mpeg2/dvb-s δεκτη με την ελπίδα ότι θα άνοιγε τουλάχιστον τα ελεύθερα SD κανάλια σε mpeg4-dvbS (oxi s2) και ...δεν άνοιξε απολύτως τίποτε! Τωρα κιόλας δεν νομίζω να υπάρχουν πλέον sd κανάλια σε mpeg4/dvbS (ολα ειναι σε S2). Την εποχή που δοκίμασα έψαξα και όλο το διαδίκτυο για να βρω κάποιον που να την δοκίμασε επιτυχώς και δεν βρήκα ούτε μισή αναφορά! Αυτά πριν κανα οχτάμηνο
giasou Soto kai edo !!SD (απλής ευκρίνειας) κανάλια λέει ο Γιάννης, αν και υπάρχουν και τέτοια. Το France 3 Grenoble από τον Atlantic Bird 3, 11607V, 6144 είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση, με εύκολη σχετικά λήψη. Υπάρχει επίσης και το God Channel με εκπομπή σε mpeg4-avc από τον Eutelsat W2, όπως και στον Hispasat. Στον Express A1R στις 40Ε υπάρχουν ακόμα δύο συχνότητες με κάμποσα ρωσικά κανάλια σε mpeg4 και dvb-s, αλλά για κάποιο λόγο που δεν ξέρω δεν έχω καταφέρει ποτέ να βγάλω αυτές τις συχνότητες, ούτε άλλοι φίλοι που έχουν δοκιμάσει...
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.