HD suisse απο 1.12.2007

Re: Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Νάτα..
Μπορούμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες??

ο φιλος μας αλλαξε το καλωδιο ρευματος και τροφοδοτικο και ειδε 30% σχεδον καλύτερη εικόνα αν αξίζει τα 100 και ευρώ ειναι αλλο θεμα

θα το διαπιστώσω από κοντά σε κόντρα "φτιαγμένου" και κανονικού

Μια διόρθωση μόνο (μιας και δεν μπορώ να κάνω edit το μήνυμα), τον Express A1R στις 40Ε εννούσα πιο πάνω, όχι τον AM1...

ED. Βρε, καλώς τον Ζώη!!!

Σώτο αυτά μαλλον είναι σε κάποια περίεργη δέσμη γιατι όσες φορές έπεσε hd δέκτης στα χέρια μου πήγα να τα ψάξω και ποτέ δεν κατέβασα τίποτε. Τα υπόλοιπα κανάλια στην υποτιθέμενη ίδια δέσμη του δορυφόρου κατεβαίνουν άψογα!
Ζώη καλως ήρθες και απο εδώ!

kati asxeto ala mou anikse tin periergia kai leo na to po :
se aftin tin foto an dite tin analisi tou kanaliou lei 1920/1088. to 1088 ine sosto ?
giati mexri tora iksera 1920/1080 .
ine to national geographic apo to C+HD poland dvb-s, pou simeni me ss2 ta katevazi !!

Attachments

• HD.jpg
    HD.jpg
    68.2 KB · Views: 43
Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Μπορώ να ρωτήσω με τι plugin πειραματίστηκες (για εκπαιδευτικούς λόγους) και επέτυχες το άνοιγμα του NG HD;;;
me G .omos den ksero gia pio logo ala ixa kapia provlimata me to pc kai afto to kanali +HD suisse exontas tin ati 2400HD XT ksafnika etroge kolima to pc kai mou evgaze ble othoni ,meta apo sizitisi me ton Soto anakalipsame oti mpori na iperthermenete i karta grafikon epidi den exi anamistira,tou vazo anemistira ala to provlima sinexistike,meta paratirisa kati alo me to alt dvb vazo video decoder cyberlink,audio decoder cyberlink(twinhan) video render :video mixing render9 video postprocessor:ffdshow nai men to cpu xtipai mexri 45% ta HD kanalia epezan sinexia me ena elaxisto kolima ,otan to video postprocessor vgalo to ffdshow kai to afiso keno to cpu kateveni sto 7% ala meta apo ligo to pc troi kolima kai vgai ble othoni.

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Θα σου πρότεινα να απεγκαταστήσεις όλα τα codecs (έχει σχετικό εργαλείο η microsoft νομίζω) και να εγκαταστήσεις από την αρχή μόνο τα απαραίτητα. Ειπλέον, να εξαιτάσεις την αναγκαιότητα χρήσης post-processor μια και καταναλώνει πράγματο πολλά resources.

Με το G πως τα κατάφερες, εγώ ασχολήθηκα λίγο χωρίς επιτυχία. Αν έχεις κάτι να μου συστήσεις στείλε μου pm.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

me G .omos den ksero gia pio logo ala ixa kapia provlimata me to pc kai afto to kanali +HD suisse exontas tin ati 2400HD XT ksafnika etroge kolima to pc kai mou evgaze ble othoni ,meta apo sizitisi me ton Soto anakalipsame oti mpori na iperthermenete i karta grafikon epidi den exi anamistira,tou vazo anemistira ala to provlima sinexistike,meta paratirisa kati alo me to alt dvb vazo video decoder cyberlink,audio decoder cyberlink(twinhan) video render :video mixing render9 video postprocessor:ffdshow nai men to cpu xtipai mexri 45% ta HD kanalia epezan sinexia me ena elaxisto kolima ,otan to video postprocessor vgalo to ffdshow kai to afiso keno to cpu kateveni sto 7% ala meta apo ligo to pc troi kolima kai vgai ble othoni.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Θα σου πρότεινα να απεγκαταστήσεις όλα τα codecs (έχει σχετικό εργαλείο η microsoft νομίζω) και να εγκαταστήσεις από την αρχή μόνο τα απαραίτητα. Ειπλέον, να εξαιτάσεις την αναγκαιότητα χρήσης post-processor μια και καταναλώνει πράγματο πολλά resources.

Με το G πως τα κατάφερες, εγώ ασχολήθηκα λίγο χωρίς επιτυχία. Αν έχεις κάτι να μου συστήσεις στείλε μου pm.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
ok sou estila pm.
exo vali ta K-LITE codec pack les afto na mou dimiurgi to provlima??

Γιαννη Μπραβο,alpha 111 καλως ορισατε στην παρεα μας

σας πειραζει να ανοιξουμε ενα θεμα με τα προγραμματα και το τροπο λειτουργιας τους σε σχεση με της HD καρτες? θελετε να το αναλαβετε?

Re: Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

ο φιλος μας αλλαξε το καλωδιο ρευματος και τροφοδοτικο και ειδε 30% σχεδον καλύτερη εικόνα αν αξίζει τα 100 και ευρώ ειναι αλλο θεμα

θα το διαπιστώσω από κοντά σε κόντρα "φτιαγμένου" και κανονικού

Καλησπέρα, θα μπορούσαμε να έχουμε πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες,(τι καλώδιο και τι τροφοδοτικό) μήπως και δούμε καλύτερη εικόνα ( και αν είναι εύκολη η μετατροπή)

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Ιδού ο τροποποιημένος 2000..

Χρηστο για δωσε λεπτομερειες και επισης για κανονισε καφεδακι στο σπιτι σου ή στο δικο μου με τα humax μας παρεουλα

σας πειραζει να ανοιξουμε ενα θεμα με τα προγραμματα και το τροπο λειτουργιας τους σε σχεση με της HD καρτες? θελετε να το αναλαβετε?
kanena provlima apo mena !! ektos aftou apo ti vlepo iparxoune poli aksiologa kai enimeromena pedia stin parea pou sigoura tha simetexoune . !!!!

φυσικα απευθυνομαι και σε αλλους φιλους-μελοι που επιθυμουν να "ανεβασουν"εναν οδηγο δορυφορικης για PC

οσοι επιθυμουν ας μου στειλουν ΠΜ

Ευχαρίστως, αν και δεν πιστεύω ότι θα έχω πολλά να προσθέσω μια και η χρήση που κάνω είναι πολύ βασική. Μπορώ όμως να περιγράψω το στησιμό μου και τα προβληματάκια που έχω αντιμετωπίσει διαχρονικά. Αναφορικά δε με το "άνοιγμα" καναλιών, εκεί είναι που οι γνώσεις μου είναι απλή χρήση ...v-plug.

Αυτή την περίοδο και μετά από μακριά χρήση AltDVB δουλεύω το DVBViewer το οποίο είναι και κατά τη γνώμη μου ένα σκαλί πιό πάνω από τα ανταγωνιστικά προγράμματα όσων αφορά την σταθερότητα, την βελτιστοποίηση, την κατανάλωση πόρων συστήματος και την ολοκληρωμένη λειτουργία του σαν PVR. Φυσικά , είναι μια πιό consumer εφαρμογή σε αντίθεση με το AltDVB που δίνει την αίσθηση πιό επαγγελματικού εργαλείου.

Το βασικό όμως θέμα όσων αφορά την χρήση κάρτας pc δορυφορική λήψη, HD ή SD, είναι (κατά την γνώμη μου) αυτό από το οποίο ξεκίνησε η συζήτηση : CODECS. Αυτό που έγώ έχω καταλήξει γα το συγκεκριμένο θέμα είναι: Less is More!!! Η εγκατάσταση πολλών codecs οδηγεί μαθηματικά σε γενικευμένα προβλήματα και όχι μόνο στη δορυφορική λήψη. Εγώ χρησιμοποιώ Nvidia Purevideo (με προβληματάκια) και κυρίως cyberlink powerdvd (με εξαιρετικά αποτελέσματα και σε HD).

Μια και επί του παρόντος παρακολουθώ μόνο σε monitor και όχι σε tv δεν έχω δουλέψει επί μακρόν με post-processors για να μπορώ να πω κάτι για την χρήση τους, αυτό που έχω πάντως παρατηρήσει είναι ότι καταναλώνουν πολλά resources. Και μια και η αποκωδικοποίηση HD είναι βαριά από μόνη της... καταλαβαίνετε τι γίνεται.

Σε κάθε περίπτωση, σε ότι μπορώ να συμβάλλω περεταίρω, εδώ είμαι!

ok παιδια μια χαρα σας βλεπω

απλα μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα με φωτογραφιες και το σεταρισμα των προγραμματων

με φωτο ομως ωστε να ειναι πιο κατανοητο

Οσον αφορά το καλώδιο ρεύματος είναι εύκολο.
Ο HUMAX δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε ρεύμα (οπως και όλοι οι δορυφορικοί δέκτες).
Το καλώδιο που χρησιμοποιήσα είναι το DNM reason.
Για το τροφοδοτικό είναι αλλη ιστορία..

Το κανονικό πρόγραμμα του HD Suisse αναμένεται να ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 10 το πρωί (Ελβετίας) σύμφωνα με μία κάρτα που εμφανίζεται στην οθόνη,

hdsuisse-start-announcement.jpg

Και οι Ελβετοί αναξιόπιστοι! Είχαν πει για 1 Δεκεμβρίου, δηλαδή σήμερα!
Επιπλέον και το μαγαζί που παρήγγειλα την νέα κάρτα στις 1 Δεκεμβριου (πάντως ήταν με αντικαταβολή, δεν έχω πληρώσει κάτι) ...δεν μου έχει στειλει τίποτε και δεν έχουν καν απαντήσει σε 2 εμαιηλ μου. Προφανώς η αποστολή στο εξωτερικό ίσχυε για τα λοιπά πρόιόντα τους, αλλά όχι για τις καρτούλες SRG αλλά απο Ελβετούς θα περίμενα τουλάχιστον ένα εμαιηλ όπου να λενε "συγγνώμη κύριε, αλλά οι νόμοι δεν μας επιτρέπουν να στείλουμε την καρτούλα εκτός ελβετίας"...Οι Γερμανοί χάλασαν, οι Ελβετοί το ίδιο...αρκεί εμείς να μην χαλάσουμε περισσότερο και σε λίγο καιρό θα τους φτάσουμε!

Σαπια η κοινωνια πια Φιλιππε. Η μονη λυση απ οτι βλεπω πια ειναι φιλοι εντος Ελβετιας. Και οι Γερμανοι ψαχνονται αλλα λυση δεν βρησκουν. Το ιδιο ισχυει και για τα Αυστριακα που συντομα θα εγκαταληψουν το τρυπιο Betacrypt.