HD suisse απο 1.12.2007

και η εγγραφή εξαιρετική σε σκληρό δίσκο μέσω usb από τον δέκτη. Ειδικά τα σποτάκια με τη φυση όλα τα λεφτα

επαθα πλάκα με την εικονα αν και σε 720ρ(καλυτερα κι ολας) αφου σε ορισμενες στιγμες μπερδευόμουν και νομιζα οτι εβλεπα ΝΟΒΑ

εκλεισε απο χτες της κουρτινες του

καλη του επιτυχια!!!!!!! απο της ομορφοτερες εικονες που ειδα ever απο δορυφορικο δεκτη

Παλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικό μας θάναι! (Προς το παρόν πάμε δια της νομίμου οδού αλλά συνεχίζουν να μας έχουν στο περίμενε....)

εμενα μου ηρθε αριθμος αποστολης αντικαταβολης

την Τριτη θα ειναι στα χερια μου

Ποιος έκλεισε, τι έκλεισε; Μια χαρά είναι και μας χαιρετάει! :-)

HDSuisse-912.jpg

Δεν ξέρω, μάλλον θέμα σωστών "αντιλουκετακίων" είναι!! Μήπως αλλάζουν πιο συχνά τώρα (εδώ γίνονται αυτόματα οι αλλαγές και μπορεί να μη το καταλαβαίνω);

EDIT. Μπα, δε νομίζω. Τα ίδια εδώ και 10-15 μέρες περίπου....

Last edited:
εμενα μου ηρθε αριθμος αποστολης αντικαταβολης

την Τριτη θα ειναι στα χερια μου
Larry αν σου ερθει η καρτα πριν να έρθει σε μένα ...θα σου την κάνω κατάσχεση! Εγω εχω παραγγελία σε εκκρεμότητα απο την 1η Νοεμβρίου και πήρα και τηλέφωνο όπως σου ειπα..

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Larry αν σου ερθει η καρτα πριν να έρθει σε μένα ...θα σου την κάνω κατάσχεση! Εγω εχω παραγγελία σε εκκρεμότητα απο την 1η Νοεμβρίου και πήρα και τηλέφωνο όπως σου ειπα..
Ναι, αλλά το δεύτερο σου όνομα δεν είναι Γκαστόνε, ενώ του Λάρρυ είναι..:flipout:

Mετά τον Γκαστόνε οι Ελβετοί απάντησαν και στον Ντόναλντ! Μου έστειλαν εμαιηλ για να επανεπιβεβαιώσω την...ξεχασμένη παραγγελία!

Mετά τον Γκαστόνε οι Ελβετοί απάντησαν και στον Ντόναλντ! Μου έστειλαν εμαιηλ για να επανεπιβεβαιώσω την...ξεχασμένη παραγγελία!

...με τον βασιλικό ποτίζετε και η γλαστρα ...:grinning-smiley-043

ας μην επαιρνα τηλεφωνο να τους τα σουρω να δεις για ποτε σε ειχαν προγραμματίσει :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Κατσε, δεν ειπαν ακόμη ότι την στέλνουν...απλά το εξετάζουν το θέμα! Η δική μου η κάρτα θα είναι καλύτερη απο την δική σου, γι αυτό καθυστερεί...τους ειπα να μου φορτώσουν και τα λοιπά γνωστά πακέτα σε βιαξές μέσα!

Καταιγισμός απο εμαιηλ απο τους Ελβετούς (εκει που δεν έστελναν κανένα)!
Τωρα μου έστειλαν νέο εμαιηλ ότι έστειλαν την κάρτα σήμερα! Κατσε γιατι μπορει να γελάσουμε πάλι με τον Λαρρυ, οι κάρτες βιαξές έχουν κάποια κολπάκια για την πρώτη ενεργοποίηση που ίσως δεν τα γνωρίζει....βεβαια ως Γκαστόνε θα βρει την άκρη ενω στον Ντόναλντ θα φτάσει καμιά ...καμμένη κάρτα!