Telika, tha einai FTA ayto to kanali? Sto site tous kati tetoio grafoun...
parolo pou exo kai ta 11 komatia tou planet earth me ellinikous ipotitlous tha katso na to do !! na do diafores !!Παρεμπιπτόντως σήμερα το βράδυ στις 10 (ώρα Ελλάδος) έχει το πρώτο επεισόδιο μιας από τις καλύτερες σειρές ντοκιμαντέρ του BBC, την "Planet Earth" με τίτλο "From Pole to Pole". Όποιος αγαπάει τα ντοκιμαντέρ και μπορεί να δει αυτό το κανάλι, ας μη το χάσει! Όλο το πρόγραμμα των επόμενων ημερών αναφέρεται στο EPG του...
Παρεμπιπτόντως σήμερα το βράδυ στις 10 (ώρα Ελλάδος) έχει το πρώτο επεισόδιο μιας από τις καλύτερες σειρές ντοκιμαντέρ του BBC, την "Planet Earth" με τίτλο "From Pole to Pole". Όποιος αγαπάει τα ντοκιμαντέρ και μπορεί να δει αυτό το κανάλι, ας μη το χάσει! Όλο το πρόγραμμα των επόμενων ημερών αναφέρεται στο EPG του...
Soto kai me ton pace pezi mia xara arki na mini open !! ta klipakia pou pezi ine idi apo planet earth !!!Εγώ βρήκα ευκαιρία να το γράψω πάντως! Δοκίμασα να τα κατεβάσω, αλλά οι ταχύτητες είναι τόσο χάλια που θα κάνει κανένα μήνα! Πάντως έχει πολλαπλές επιλογές γλώσσας, ανάμεσα και αγγλικά, οπότε είναι πιθανότατο (το ίδιο συμβαίνει εξάλλου και με τα κανάλια SD των Ελβετών) ταινίες και ντοκιμαντέρ να μεταδίδονται και με τον original ήχο.
Πολύ ωραία. Να μην έχουν στοκ και η κατάσταση να παραμείνει ως έχει για αρκετό καιρό ακόμα..Εχω νεότερα απο την επίσημη ελβετική κάρτα. Σήμερα δεν άντεξα άλλο και τηλεφώνησα στο ελβετικό μαγαζί όπου την παρήγγειλα και μου είπαν ...ότι δεν με ξέχασαν άλλά ....δεν έχουν στοκ αυτή την στιγμή και μόλις ξαναέχουν θα την στείλουν. Αν ποτέ έρθει...θα σας ενημερώσω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.