HD suisse απο 1.12.2007

Τωρα έχω και τριτο εμαιηλ με στοιχεία αποστολής! Φοβερά φλύαροι οι ελβετοί σήμερα!

Αυτα ειναι τα καλα...Αλλοι στελνουν συναλλαγμα στην Ελβετια κι αλλοι φερνουν "χρυσο" απο εκει!!! :antlers:

Voreios σε φτιαξα παντως ετσι!!!!! avclub ειναι αυτο!!!!!!ενα μαιλ εστειλα και τους ειπα τι καλο μελος εισαι και σχιστηκαν....

Ετσι Λαρρυ, σ ευχαριστώ για την παρέμβαση! Αν θέλεις τιποτε απο τον Σαρκοζύ ...πες το μου, να βοηθήσω κι εγω με την σειρά μου!

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΕΙΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ;
Η κάρτα δεν ειναι ακριβώς free, αλλά ειναι με σχετικά μικρό εφάπαξ κόστος για τους ελβετούς. Προσωπικά έχω παραγγείλει μία εδώ και 10 μέρες (συνολικό κόστος με μεταφορικά κοντά στα 107 ευρώ) αλλά δυστυχώς δεν έχει φτάσει ακόμη. Εφόσον φτάσει κανονικά και δουλεύει σωστά θα ενημερώσω εδώ και όσοι ενδιαφέρονται θα τους στείλω PM με την ιστοσελίδα του μαγαζιού στην ελβετία για να παραγγείλουν. Το πραγματικό κόστος για τον Ελβετό είναι κάπου μεταξύ 50 και 60 ευρώ, ένα 20ρικο μου χρεώνει το κατάστημα για την εξυπηρέτηση και τα υπόλοιπα...μεταφορικά.

Λοιπόν μπορώ να προμηθευτπω την κάρτα μέσω του κουμπάρου μου που ζει μόνιμα στην Ελβετία.
Για την ενεργοποίησή της όμως τι θα κάνω;
Πρέπει να γίνει από εκεί;
Παραδίδεται ενεργοποιημένη ή μπορώ να την κάνω από Ελλάδα, με τη βοήθειά σας βέβαια;

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Λοιπόν μπορώ να προμηθευτπω την κάρτα μέσω του κουμπάρου μου που ζει μόνιμα στην Ελβετία.
Για την ενεργοποίησή της όμως τι θα κάνω;
Πρέπει να γίνει από εκεί;
Παραδίδεται ενεργοποιημένη ή μπορώ να την κάνω από Ελλάδα, με τη βοήθειά σας βέβαια;

φανταζομαι ο κουμπαρος σου ειναι ενας ανθρωπος με 12 τηλεορασεις και συχνοτατα θυμα κλοπων αρα

12 επι 4 κλοπες τον χρονο 50 καρτες αντε να βολεψουμε μερικα μελη μας!!!!!!

πλακα κανω....

καλο θα ηταν να την ενεργοποιησει σε δεκτη στο σπιτι του ή να ζητησει και καλα να του την ενεργοποιησουν απο το μαγαζι που θα την παρει

καλές θεάσεις αragorn!!!!!!

Το αν παραδίδεται ενεργοποιημένη ή όχι δεν το ξέρουμε ακόμη...γιατι δεν μας ήρθαν! Δεν ξέρω μήπως ήρθε κιόλας στον Γκαστόνε-Λάρρυ...
Η παλιά καρτα των ελβετών που ειχα πάντως είχε ενεργοποιηθεί μόνη της, αφήνοντάς της λίγη ώρα στο διαφημιστικό ελβετικό κανάλι (το ελεύθερο)

παρελαβα ειναι ενεργοποιημενη καλη παραλαβη και για τους υπολοιπους

mourinho_pinokio_1.jpg

..

Καλορίζικη η ελβετίδα! Να ευχηθούμε και μέ μία γαλλίδα? (αγγλίδα νομίζω έχεις ήδη!)
Ο πινόκιο μας μπερδεύει λίγο, αλλά άντε....

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Ποια ειναι η χρονικη διαρκεια της καρτας? Θα δειξει το EURO 2008 σε HD?
Η κάρτα είναι διαρκείας. Δεν είναι συνδρομητική με την στενή έννοια του όρου.

Ναι, θα δείξει EURO 2008 και Ολυμπιακούς αγώνες σε HD.

To viaccess είναι σχετικά εύκολο να παίξει στα διάφορα multicrypt cam. Μέχρι...να πάρουν μέτρα εναντίον αυτών των καμ παίζει σε όλα (t.rex, diablo, matrix, zetacam κλπ). Σε καποια όμως δεν μπορεις να δεις αν η κάρτα πήρε τα δικαιώματα του νέου μήνα και αλλες πληροφορίες, το ιδεώδες λοιπόν είναι να παίζει σε κόκκινο viaccess