HD suisse απο 1.12.2007

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Ανάσταση!
Μετα απο νέο εμαιηλ που έστειλα χτες (αφού δεν σήκωναν το τηλέφωνο) μου τηλεφώνησαν σήμερα απο Ελβετία, όπου και μου ειπαν και καλα οτι όταν εκανα την αγορα (1νοεμβριου) ίσχυε η αντικαταβολή προς ελλάδα...ενώ τώρα δεν ισχύει! Τελικά μου έστειλαν μία φόρμα για πληρωμή με paypal (και στην νέα τιμή για τους ...εκτός Ελβετίας, αφού δεν ειχα ελβετική διευθυνση να την στείλουν εκεί), οπότε τους πλήρωσα έτσι και τώρα αναμένω επιτέλους την άφιξη της κάρτας...
Μου ειπαν παντως πως τελευταία ειχαν πολλές παραγγελίες απο Ελλάδα! (Λαρρυ τι έγινε, πόσοι κάνατε παραγγελία;) Για την επόμενη κάρτα που θα χρειαστούμε (πιθανότατα την αλβανική) προτείνω να μαζευτούμε ως φόρουμ και να κάνουμε ομαδική αγορά!
Ηταν ευνόητο οτι θα ζήταγαν τα χρήματα πρώτα..έτσι εξηγείται η καθυστέρηση.

132 ευρω κομπλε με ενεργοποιηση την οποια χρεωνουν 50 ευρω

το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια μοντουλα viaccess 2.6 και εισαι καβαλα στο δελφινι

Λαρρυ οι τιμές ανεβαίνουν ...ξέφρενα στην Ελβετία! Σε μένα χρεωσαν συνολικά 151 ευρώ! (με 50 ευρώ οχι ακριβώς ενεργοποίηση, αλλά....εξτρα ποσόν για εξωτερικό!). Ειπαμε...είσαι Γκαστόνε τελικά!

Απο μια γρήγορη έρευνα σε ελβετικό e-κατάστημα προέκυψαν ενδιαφέροντα πράγματα:
1. λινκ
2. λινκ

Η κάρτα είναι πάμφθηνη, κοστίζει περίπου 36 Ευρώ, πλην όμως δεν μπορεί να πουληθεί μόνη της, οπότε σετ με μοντούλα βιαξες κοστίζει περίπου 75 Ευρώ ενεργοποιημένη.
Μόνη προυπόθεση για να κοστίζει τόσο είναι να είσαι Ελβετός.
Αν είσαι Ελλην κοστίζει τα διπλά γιατί ..υποχρεώνεις τον έμπορο να κρατήσει την μοντούλα που σου χρέωσε και δε σου παραδίδει..

Την παρήγγειλα στον κουμπάρο μου, μόνιμο κάτοικο Ελβετίας.
Για να δούμε πόσο θα κοστίσει...

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Λαρρυ οι τιμές ανεβαίνουν ...ξέφρενα στην Ελβετία! Σε μένα χρεωσαν συνολικά 151 ευρώ! (με 50 ευρώ οχι ακριβώς ενεργοποίηση, αλλά....εξτρα ποσόν για εξωτερικό!). Ειπαμε...είσαι Γκαστόνε τελικά!
Τελικά την παρήγγειλα την κάρτα 136,80 euro μέσω τράπεζας θα γίνει η πληρωμή, με την μοντούλα τι κάνουμε;

Δεν ξέρω αν έχω χάσει κάτι ενδιάμεσα αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να μαθουμε την ακριβή διεύθυνση για να παραγγείλουμε;..κι επιπλέον τα 136 ή 150 ευρά τι αντιπροσωπευουν; μια κάρτα να υποθέσω που ξεκλειδώνει το κανάλι...και περαν της αγοράς υπάρχει καποια συνδρομή μηνιαια ή για πόσο χρόνο ισχυει;

Και αφού παραλάβουμε την κάρτα χρειαζόμαστε και την προαναφερθείσα μοντούλα viaccess 2.6 την οποία θα τη βρούμε που; και θα μας στοιχισει πρπ πόσο;

Αυτά τα ολίγα...συμπαθάτε με...αλλά....ποιός στραβός δεν θέλει το φως του;

η πληρωμη ειναι εφ απαξ και δεν εχει μηνιαια συνδρομη και η επειδη ειναι κωδικοποιημενο το καναλι σε viaccess 2.6 χρειαζομαστε και μια module αντιστοιχη απο μαγαζια που πουλανε δορυφορικα η τιμη της 60-80 ευρώ αν δεν απατώμαι

Re: Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Αυτή την μοντούλα χρειαζομαι;

ναι
Viaccess_module.jpg

ΔΗλαδη με αυτο το ποσο εφαπαξ και τη μοντουλα θα παιζει επ' αοριστον στο δεκτη μας?