Εχεις pmΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΓΙA ΤΟ HD SUISSE ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ?ΕΧΩ SKY HD ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ LYNGBOX ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ?
Υπάρχει πρόβλημα;το θεμα με της καρτες suisse HD ειναι σοβαρο παρακληση μην προχωρησετε σε παραγγελια οσοι σκοπευετε να την προμηθευτείτε πριν δουμε με τον Voreios ενα θεμα με τα δικαιωματα της
Φίλιππε, πολύ περίεργη εξέλιξη.
Το update την κάρτας δεν είναι διαδικασία που διαρκεί ώρες. Συνεπώς η κάρτα δεν θα ανοίξει.
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Και εγώ που πλήρωσα μέσω τράπεζας;Το πιθανότερο που συμβαινει ειναι ότι το paypal δεν τους πλήρωσε και μπλόκαραν τις καρτες ή και γενικότερα ειδαν πολλές παραγγελίες απο Ελλάδα...και φοβήθηκαν! Αυτό μην το γελάτε, γιατι σε αλλες χώρες όταν κατι απαγορεύεται, έστω και τοσο απλό ...οπως το να δωσεις καρτα σε μη Ελβετό, όλοι φοβούνται τις ποινές ή τις συνέπειες και πουθενά δεν ειναι σαν εδω που οι Νόμοι είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου! Την τελευταια φορα που πήγα στην Ελβετία μου έκανε εντύπωση πόσες πέστροφες υπήρχαν στο ποταμι στο κέντρο της Ζυρίχης. Οταν ρώτησα σχετικά μου ειπαν πως έτσι και ψαρέψεις παράνομα...πολύ απλά θα πληρώσεις τόσα ...που θα προτιμούσες να αγοράζεις ψάρια για μιά ζωή!
Τεσπα, θα τηλεφωνήσω Δευτέρα, ελπίζω να πετυχω να μιλήσω με τον ίδιο
Αν λήξει και η δική μου κάρτα τότε είναι άλλο το πρόβλημα....Εγω δεν ξερω ακόμη αν πληρώθηκαν, την αλλη εβδομάδα θα μου έρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής. Να πω επίσης ότι πριν φτασω στο μαγαζί αυτό για αγορά κάρτας δοκίμασα πολλά άλλα (στην γερμανόφωνη πλευρά) και είτε δεν απαντούσαν είτε αρνιόντουσαν να δώσουν κάρτα εκτός Ελβετίας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.