HD suisse απο 1.12.2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΓΙA ΤΟ HD SUISSE ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ?ΕΧΩ SKY HD ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ LYNGBOX ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΓΙA ΤΟ HD SUISSE ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ?ΕΧΩ SKY HD ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ LYNGBOX ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ?
Εχεις pm

Το Lyngbox δεν κυκλοφορησε ακόμη, το ενα δειγμα που ηρθε στην Ελλάδα εχει γυρίσει πίσω, προφανώς θα βγει όταν θα ειναι πλήρως έτοιμο και το λογισμικό

το θεμα με της καρτες suisse HD ειναι σοβαρο παρακληση μην προχωρησετε σε παραγγελια οσοι σκοπευετε να την προμηθευτείτε πριν δουμε με τον Voreios ενα θεμα με τα δικαιωματα της

το θεμα με της καρτες suisse HD ειναι σοβαρο παρακληση μην προχωρησετε σε παραγγελια οσοι σκοπευετε να την προμηθευτείτε πριν δουμε με τον Voreios ενα θεμα με τα δικαιωματα της
Υπάρχει πρόβλημα;
Να ανημερωθούμε άμεσα!

Για να μην έχετε αγωνία σας λεω ότι μετα τις 1 χτες βραδυ (δηλ. μεσάνυχτα ώρα ελβετίας) η κάρτα έκλεισε και μέχρι τωρα δεν πήρε δικαιώματα να ξαναανοίξει. Θα την αφήσω αρκετες ωρες μεσα το Σαβ/κο αλλα οι ενδείξεις δεν είναι καλές. Την Δευτέρα θα ξανατηλεφωνήσω στο μαγαζί να δούμε τι θα μου πει

Φίλιππε, πολύ περίεργη εξέλιξη.
Το update την κάρτας δεν είναι διαδικασία που διαρκεί ώρες. Συνεπώς η κάρτα δεν θα ανοίξει.

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Απο τα λίγα πράγματα που γνωρίζω(όπως θα έχετε καταλάβει) η κάρτα έστάλη στις 1/2/08 και την παρέλαβα στις 4/2/08.
Οταν την τοποθέτησα στον δέκτη για μερικά δευτερόλεπτα έλεγε οτι το κανάλι ήταν κωδικοποιημένο, μετά άνοιξε και έπαιζε μια χαρά.
Πηγαίνοντας στο μενού της smartcard στο servise information είδα οτι τα δικαιώματα της κάρτας είναι απο 4/2/08-05/03/08.
Η κάρτα συνεπώς δεν ήταν ενεργοποιημένη και τα δικαιώματα τα πήρε οταν την τοποθέτησα στον δέκτη.
Μαζί με την κάρτα μου έστειλαν και μια μοντούλα extra viaccess NP4 το ίδιο έκαναν και σε σας;
Την διαδικασία πληρωμης της κάρτας την έκανα με την τράπεζα(έμβασμα).
Τώρα το μαγαζί προφανώς εχει πουλήσει κάποιες κάρτες στην Ελλάδα και έπρεπε να έιχε φροντίσει να δώσει τούς αριθμούς τών καρτών στο κανάλι για να παίρνουν τα δικαιώματα το έκανε όμως;

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Φίλιππε, πολύ περίεργη εξέλιξη.
Το update την κάρτας δεν είναι διαδικασία που διαρκεί ώρες. Συνεπώς η κάρτα δεν θα ανοίξει.

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Το πιθανότερο που συμβαινει ειναι ότι το paypal δεν τους πλήρωσε και μπλόκαραν τις καρτες ή και γενικότερα ειδαν πολλές παραγγελίες απο Ελλάδα...και φοβήθηκαν! Αυτό μην το γελάτε, γιατι σε αλλες χώρες όταν κατι απαγορεύεται, έστω και τοσο απλό ...οπως το να δωσεις καρτα σε μη Ελβετό, όλοι φοβούνται τις ποινές ή τις συνέπειες και πουθενά δεν ειναι σαν εδω που οι Νόμοι είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου! Την τελευταια φορα που πήγα στην Ελβετία μου έκανε εντύπωση πόσες πέστροφες υπήρχαν στο ποταμι στο κέντρο της Ζυρίχης. Οταν ρώτησα σχετικά μου ειπαν πως έτσι και ψαρέψεις παράνομα...πολύ απλά θα πληρώσεις τόσα ...που θα προτιμούσες να αγοράζεις ψάρια για μιά ζωή!
Τεσπα, θα τηλεφωνήσω Δευτέρα, ελπίζω να πετυχω να μιλήσω με τον ίδιο

η καρτα μου πιστωτικη χρεωθηκε τουλαχιστον τα δικα μου χρηματα τα εχουν παρει λογικα
αν οχι θα εστελναν ενα email σε αυτα ειναι τυπικοι

το εχει αναλαβει ο Voreios ως γνωστης τοσο των πραγματων οσο και της γλωσσας

την Δευτερα θα ξερουμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Το πιθανότερο που συμβαινει ειναι ότι το paypal δεν τους πλήρωσε και μπλόκαραν τις καρτες ή και γενικότερα ειδαν πολλές παραγγελίες απο Ελλάδα...και φοβήθηκαν! Αυτό μην το γελάτε, γιατι σε αλλες χώρες όταν κατι απαγορεύεται, έστω και τοσο απλό ...οπως το να δωσεις καρτα σε μη Ελβετό, όλοι φοβούνται τις ποινές ή τις συνέπειες και πουθενά δεν ειναι σαν εδω που οι Νόμοι είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου! Την τελευταια φορα που πήγα στην Ελβετία μου έκανε εντύπωση πόσες πέστροφες υπήρχαν στο ποταμι στο κέντρο της Ζυρίχης. Οταν ρώτησα σχετικά μου ειπαν πως έτσι και ψαρέψεις παράνομα...πολύ απλά θα πληρώσεις τόσα ...που θα προτιμούσες να αγοράζεις ψάρια για μιά ζωή!
Τεσπα, θα τηλεφωνήσω Δευτέρα, ελπίζω να πετυχω να μιλήσω με τον ίδιο
Και εγώ που πλήρωσα μέσω τράπεζας;
(Μαζι με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά;)

Εγω δεν ξερω ακόμη αν πληρώθηκαν, την αλλη εβδομάδα θα μου έρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής. Να πω επίσης ότι πριν φτασω στο μαγαζί αυτό για αγορά κάρτας δοκίμασα πολλά άλλα (στην γερμανόφωνη πλευρά) και είτε δεν απαντούσαν είτε αρνιόντουσαν να δώσουν κάρτα εκτός Ελβετίας

Εγω δεν ξερω ακόμη αν πληρώθηκαν, την αλλη εβδομάδα θα μου έρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής. Να πω επίσης ότι πριν φτασω στο μαγαζί αυτό για αγορά κάρτας δοκίμασα πολλά άλλα (στην γερμανόφωνη πλευρά) και είτε δεν απαντούσαν είτε αρνιόντουσαν να δώσουν κάρτα εκτός Ελβετίας
Αν λήξει και η δική μου κάρτα τότε είναι άλλο το πρόβλημα....

Ενδεχομένως μέχρι να ξεκαθαρίσουν απο τα παραστατικά τους ποιός πλήρωσε η οχι μπλόκαραν τις κάρτες...μπορεί να είναι και λογιστικό το θέμα.

Μα εληξε και η κάρτα του Λαρρυ, παρόλο που πλήρωσε με αλλο τρόπο, γι αυτό και λέμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

η ληρωμη με paypall εγινε σε μια μερα

πρωτα βαλανε τα χρηματα στο ταμειο τους(χρεωθηκε ο λ/σμος τους) και μετα στειλανε την καρτα

αν υπηρχε το παραμικρο προβλημα θα εστελνα ενα mail του στυλ

δεν μας πληρωνει to paypall παρακλειστε μεσα σε 2-3-4-5 μερες στειλτε τα λεφτα μς διαφορετικο τροπο αλλιως τερμα η καρτα

Δεν ξέρω παιδιά τι συμβαίνει, εγω σας μετεφερα κατ αρχην τι μου ειπε ο τύπος που μίλησα στο τηλεφώνημα που έκανα την Πεμπτη. Μπορεί τελικά να είναι...απατεώνες, δηλαδή να πουλάνε μεν την κάρτα αλλά να μην κάνουν την ενεργοποίηση επειδή πχ πρεπει τοτε να ελεγχθει απο κάποια αρχη ότι την πήρε ελβετός. Απίθανο νομίζω αυτό το σενάριο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ίσως ο πρωτος μηνας ανοίγει σε όλες τις κάρτες και ο ελεγχος γινεται μετά...τι να υποθέσω; Μπορεί να υπάρχει απλά καποιο γενικό τεχνικό πρόβλημα με το να πάρουν οι κάρτες τα δικαιώματα και να το λύσουν στην πορεία...
Θα τηλεφωνήσω πάλι αυριο Δευτέρα, λίγο πριν κλεισουν το απόγευμα όπως έκανα την Πεμπτη, γιατι αλλιώς σε βαζουν στην αναμονή και το κοντερ...χρεώνει την υπεραστική κλήση. Θα σας μεταφερω τι θα μου πουν.

:Οπως μας έβγαλαν την πίστη για να πάρουμε την κάρτα έτσι θα μας την βγάλουν ξανά για να μας βάλουν τα δικαιώματα...........εκτός αν τελικά έχει δίκιο ο voreios.........:bigcry:

Εστω ότι υπάρχει πρόβλημα με τις κάρτες που βγήκαν εκτός Ελβετίας.
Θυμάμαι ότι κάποιος φίλος ανέφερε πως προμηθεύτηκε την κάρτα μέσω συγγενή του με κανονική διεύθυνση Ελβετίας ή κάπως έτσι.
Αυτή η κάρτα λειτουργεί και αναβαθμίζεται κανονικά?
Αν εξακολουθεί να μας διαβάζει, ας αναφέρει.