HD suisse απο 1.12.2007

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Σημερα εφτασε και η δικια μου απ τον ξαδερφο στην Ελβετια! Τελεια εικονα! Να αναφερω οτι στο SF swei που ειναι στο πακετο θα μεταδωσει 19/2 Liverpool-Inter και στις 20/2 Arsenal-Milan! Δυστυχως στο προγραμμα δεν βλεπω στο HD Suisse μεταδοση Champions League! Γιατι αραγε?
Παρακαλούμε να μας πεις εαν η κάρτα σου παίρνει τα δικαιώματα κανονικά.

Μπράβο Χρήστο, αυτή την περίπτωση εννοούσα..
Τι ημερομηνία έχει το μήνυμα? (για να μην ψάχνω..)
Να δούμε πότε συμπληρώνεται μήνας.

Παιδια εμενα η καρτα μου μεχρι χτες το βραδυ που εβλεπα επαιζε κανονικα. Τη νυχτα ομως ο πολυ δυνατος ανεμος μου γυρισε το πιατο και εχασα το σημα! :furious3: Αυριο πιστευω να το ξαναρυθμισω και θα σας πω.

eki κρατα μας ενήμερους αν περάσεις τον μήνα απο όταν έβαλες την κάρτα στο καμ και συνεχίζεις να βλέπεις, τον 1ο μήνα κανείς δεν είχε πρόβλημα.

Μόλις τηλεφώνησα στους Ελβετούς και έδωσα τα στοιχεία μου (ονομα και αριθμό καρτας) για να κάνουν επανενεργοποίηση, η οποία μου ειπαν μπορεί να πάρει έως 48 ώρες ενω ειναι καλύτερα να είναι η κάρτα στο κανάλι TSR1.
Ταυτόχρονα σήμερα ήρθε και ο λογαριασμός της πιστωτικής μου και τα λεφτά πληρώθηκαν κανονικά. Μου ειπε αλλωστε ότι τελικά ρυθμίστηκαν τα προβλήματα είσπραξης απο το paypal.
Θα σας ενημερώσω αν τελικά ξαναανοίξει η κάρτα και για όσους έκλεισε και δεν ανοίγει με τιποτε, μπορω να συνταξω ενα εμαιηλ στα γαλλικά να το στειλουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία που δήλωσαν και τον αριθμό κάρτας (να δούμε βεβαια πρωτα ...αν ανοίξει, γιατι έγινε πολύ θρίλερ η υπόθεση!)

Μόλις τηλεφώνησα στους Ελβετούς και έδωσα τα στοιχεία μου (ονομα και αριθμό καρτας) για να κάνουν επανενεργοποίηση, η οποία μου ειπαν μπορεί να πάρει έως 48 ώρες ενω ειναι καλύτερα να είναι η κάρτα στο κανάλι TSR1.
Ταυτόχρονα σήμερα ήρθε και ο λογαριασμός της πιστωτικής μου και τα λεφτά πληρώθηκαν κανονικά. Μου ειπε αλλωστε ότι τελικά ρυθμίστηκαν τα προβλήματα είσπραξης απο το paypal.
Θα σας ενημερώσω αν τελικά ξαναανοίξει η κάρτα και για όσους έκλεισε και δεν ανοίγει με τιποτε, μπορω να συνταξω ενα εμαιηλ στα γαλλικά να το στειλουν συμπληρώνοντας τα στοιχεία που δήλωσαν και τον αριθμό κάρτας (να δούμε βεβαια πρωτα ...αν ανοίξει, γιατι έγινε πολύ θρίλερ η υπόθεση!)
Ωραία.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί 48 ώρες...
Και κάθε μήνα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;

Μου ειπε μέχρι 48 ώρες, μπορεί να γίνει και αμέσως. Επίσης προφανώς αυτό αφορά την αρχική ενεργοποίηση και μόνο (Η άποψή μου είναι ότι οι κάρτες ανοίγουν αμεσα για 1 μηνα και μετα κανει την ενεργοποίηση η κρατική ραδιοτηλεόραση, αφού πάρει τα στοιχεία πελατών απο τους εμπόρους. Πιστεύω-παρότι δεν το παραδεχόντουσαν- ότι καθυστέρησαν να στειλουν αυτά τα στοιχεία, μέχρι να εξασφαλίσουν πλήρως τις πληρωμές τους...)

Μου ειπε μέχρι 48 ώρες, μπορεί να γίνει και αμέσως. Επίσης προφανώς αυτό αφορά την αρχική ενεργοποίηση και μόνο (Η άποψή μου είναι ότι οι κάρτες ανοίγουν αμεσα για 1 μηνα και μετα κανει την ενεργοποίηση η κρατική ραδιοτηλεόραση, αφού πάρει τα στοιχεία πελατών απο τους εμπόρους. Πιστεύω-παρότι δεν το παραδεχόντουσαν- ότι καθυστέρησαν να στειλουν αυτά τα στοιχεία, μέχρι να εξασφαλίσουν πλήρως τις πληρωμές τους...)
Σωστά.
Παντως επειδή υπάρχει ένας γνωστός Ελβετός δικός μου και ασχολείται με αυτά τα πράγματα(ασχέτως που δεν μου έκανε τη χάρη με την κάρτα) οταν τον ρώτησα για το συγκεκριμένο μαγαζί μου είπε οτι είναι πολύ σοβαρό.

παιδια καλησπερα, το τελευταιο καιρο διαβαζω συνεχως απο το AVCLUB, για να μαθω περι δορυφορικων και HDTV.
σκεφτομαι να βαλω δορυφορικη για να δω EURO 2008 σε HD.
εχω γνωστο στην ελβετια αν μου στειλει την καρτα και το cam λογικα δεν θα εχω προβλημα. σωστα?????????

..σκεφτομαι να βαλω δορυφορικη για να δω EURO 2008 σε HD.
εχω γνωστο στην ελβετια αν μου στειλει την καρτα και το cam λογικα δεν θα εχω προβλημα. σωστα?????????
Εσύ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Οτι και να συμβεί (που δεν θα συμβεί) έχεις σύνδεσμο..

οντως κοιταζοντας νωριτερα στο site τους ξαναενεργοποιησαν την πληρωμη μεσω paypal.

Θα σας ενημερώσω αν τελικά ξαναανοίξει

με το που θα πεις :a0210: θα προχωρησω σε παραγγελια.

Για να σας κρατάω σε αγωνία....όλο το βραδυ μεσα στο κοκκινο βιαξες στο κανάλι TSR1 και...δεν άνοιξε! Με αυτή την ιστορία τις τελευταιες μέρες έχω κόψει και το ανηλεες ζαππινγκ που κάνω συνήθως, αφού περιμένω συνέχεια στους ελβετούς να μου στειλουν τα πολύτιμα δικαιώματά τους για να ανοίξει επιτέλους αυτή η ρημάδα η κάρτα!

Φίλιππα,
πιστευεις οτι πρεπει να επικοινωνησουν ολοι ?
ή ισχυει για ολους αυτο που θα γινει σε εσενα?

πιστευεις θα ενεργοποιηθουν ολες οι καρτες που αγοραστηκαν και εξοφληθηκαν μεσω paypall?

εννοειται
ολα αυτα εφ οσον και ανοιξει σε εσενα

Λαρρυ...προς το παρόν συνιστώ αναμονή άλλων 24ωρών (48 σύνολο) μπάς και ανοίξει επιτέλους η ρημάδα η κάρτα! Μέχρι πριν μισή ώρα δεν ειχε ανοίξει πάντως. Αν δεν ανοίξει ...εγω θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου, τι αλλο να κάνω;

Λαρρυ...προς το παρόν συνιστώ αναμονή άλλων 24ωρών (48 σύνολο) μπάς και ανοίξει επιτέλους η ρημάδα η κάρτα! Μέχρι πριν μισή ώρα δεν ειχε ανοίξει πάντως. Αν δεν ανοίξει ...εγω θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου, τι αλλο να κάνω;
Προβλέπω να μπαίνουμε όλοι σε αυτήν την διαδικασία..........

Καλησπερα σε ολους!
Πριν καμια εβδομαδα εκανα κι εγω παραγγελια για την καρτα και τους εστειλα και email για να μου πουν αν μπορω να πληρωσω με paypal αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση...
Τι να κανω να ξαναμπω να παραγγειλω ή υπαρχει καποιο προβλημα?
Ευχαριστω πολυ!
Φιλικα!
Κώστας