HD suisse απο 1.12.2007

Το ..σαν ΦΤΑ λήγει την 3η Μαρτίου 2008, δηλαδή σε 15 μέρες, εφόσον οπως εχουν ανακοινώσει θα παιζουν πλέον μόνο οι νεες κάρτες βιαξες 2.6

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Το ..σαν ΦΤΑ λήγει την 3η Μαρτίου 2008, δηλαδή σε 15 μέρες, εφόσον οπως εχουν ανακοινώσει θα παιζουν πλέον μόνο οι νεες κάρτες βιαξες 2.6
Η κάρτα μου λήγει 05/03/08 θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Αν εισαι ...Ντοναλντ θα έχεις τα δικά μου προβλήματα (που αρνιόταν να παρει τα δικαιώματα της). Λογικά όμως θα πρεπει να παρει δικαίώματα νωρίτερα και να εισαι ΟΚ

Μέχρι χθές έβλεπα το HD SUISSE χωρίς την κάρτα. Χθές έβαλα την κάρτα, για να πάρει και τα καινούρια κλειδιά, αλλά όταν την έβγαλα έπαψα να έχω εικόνα στα HD κανάλια, και στο HD SUISSE.
Τί έγινε; Μπλόκαρα κάτι;
icon9.gif

Και επιπλέον σήμερα η καρτούλα μου πήρε τα δικαιώματά της μέχρι 31 Μαρτίου στο πιτς φυτίλι! Που σημαίνει ότι αν ενεργοποιηθεί σωστά μετά δουλεύει άψογα.

Καλημερα σε ολους.Ειδα εχτες το Αρσεναλ-Μιλαν και ακομα μαζευω τα σαγονια μου.Προχωρω σε αγορα της καρτας μαζι με το cam.
Ειδα στα τελευταια μηνυματα οτι εχουν ληθει καποια προβληματα πληρωμης μεσω
pay-pal.Οποτε το απογευμα ξεκιναω την παραγγελεια.Καλη μου τυχη.
Θα ενημερωνω για εξελιξεις.
Α,και μια ερωτηση, επειδη δεν εχω μπει ακομα στο site για την αγορα και δεν το εχω πολυκαταλαβει.Η μοντουλα που στελνουν,ειναι η κοκκινη ή να προτιμησω να την παρω απο εδω?

Μαλλον στελνουν την NP4 μοντούλα της Neotion, αλλά για πιο σίγουρη συμβατότητα θα σου συνιστούσα να πάρεις την κόκκινη απο εδώ

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Απο το μενού της μοντούλας

Οκ, ευχαριστώ...
icon12.gif

(Τώρα να μην ρωτήσω και πώς μπαίνω στο menu της μοντούλας γιατί θα πέσει φατούρο... Θα ψάξω και θα το βρώ...
icon10.gif
)