HD suisse απο 1.12.2007

Παιδιά διευκρινίστε μου κάτι: έβαλα σήμερα dvbdream. με S2 emu και softcam key το βλέπατε κανονικά το κανάλι και σήμερα κλείδωσε ή κάνω κάτι λάθος; το softcam key το κάνω copy στο root direcroy ή στο plug in;thanks

update: γύρισα σπίτι απο τη δουλειά στις 18:30 και το HD Suisse δεν "ανοίγει".
Το "ΣΑΝ FTA" λοιπόν πάει... με βλέπω να προσανατολίζομαι πιο σοβαρά για αγορά κάρτας...

οπως εχω αναφερει σε προηγουμενο ποστ ειμαι απ τους τυχερους που προλαβα και πηρα την καρτα (με την βοηθεια των παιδιων του φορουμ :grinning-smiley-043).
ειχα απο παλια μοντουλα trex και πηρα και μια viacess. δυστυχως και οι δυο μοντουλες δεν παιζουν μαζι στον χιουμαξ. βαζοντας την καρτα του suisse στον δρακο ανοιξε το καναλι αλλα χωρις ηχο. κανοντας την αλλαγη μοντουλας επαιξε κανονικα ο ηχος.
εχει συμβει σε καποιον αλλο ? μπορω να κανω καποιο update στο δρακο ?

Λοιπόν τό θέμα έχει ως εξής.
Η κάρτα είναι σίγουρο ότι θά λήξει (μέχρι τώρα δέν έχει πάρει ακόμα τά δικαιώματα) διότι ο κύριος τού Ελβετικου μαγαζιού δέν έχει κάνει συμβόλαιο μέ τό κρατικό κανάλι!
Οταν κάνει το συμβόλαιο πληρώνει καί τά δικαιώματα στό κανάλι ,ο κύριος αυτός τό κάνει εφόσον λήξει η κάρτα καί τόν πάρει τηλέφωνο κανένας "ζόρικος".
Ο νοών νοήτο...........................

Στο 81' Μίλαν-Αρσεναλ 0-1...ήχος και εικόνα άψογα...γαμώτο δεν θα χει παράταση..

Αφιερωμένο σε όσους πληρώνουμε το Supersport και τη NOVA... :slapface:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• NDVD_004.jpg
    NDVD_004.jpg
    88.5 KB · Views: 190
  • NDVD_005.jpg
    NDVD_005.jpg
    60.4 KB · Views: 189
  • NDVD_006.jpg
    NDVD_006.jpg
    60.9 KB · Views: 23
  • NDVD_007.jpg
    NDVD_007.jpg
    86.6 KB · Views: 31
  • NDVD009.jpg
    NDVD009.jpg
    57.4 KB · Views: 192
Last edited:
Η εικόνα του καναλιού είναι πραγματικά απίστευτη.
Δεν σας κρύβω ότι στα αρχή σταβομουτσούνιασα όταν άκουσα ότι θα εκπέμπει σε 720p.

Μα όλα τα μεγάλα αθλητικά κανάλια στην Αμερική μεταδίδουν σε 720p, ακριβώς επειδή τα 720p αποδίδουν καλύτερα στις γρήγορες σκηνές, όπως είναι τα αθλητικά. Αντίθετα κανάλια που μεταδίδουν ταινίες, αυτά εκπέμπουν σε 1080i.
-bye-

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Babis K μας κολαζεις :award::award:

Εγώ τι φταίω; Σας έβαλα αυτό που έβλεπα κι αυτό που έγραωα στο δίσκο μου...
Τα υπόλοιπα είναι δικιά σας δουλειά.... -bye-

:Banane0::Banane0::Banane0:Ανακαλώ όσα τού καταλόγισα χτές του "μαγαζιου´".
Η κάρτα πήρε τα δικαιώματα αργά χτές το βράδυ.
Πήρε από 4/3/08-14/04/08.