HD suisse απο 1.12.2007

Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

:Banane0::Banane0::Banane0:Ανακαλώ όσα τού καταλόγισα χτές του "μαγαζιου´".
Η κάρτα πήρε τα δικαιώματα αργά χτές το βράδυ.
Πήρε από 4/3/08-14/04/08.

Ακόμη και στις καθυστερήσεις...το γκολ μετράει κανονικά! Σε μένα χρειάστηκε αγώνας μπαράζ για να πάρει σωστά δικαιώματα!
Σχετικά με τον αγώνα ειδα κι εγω χτες βραδυ το δεύτερο ημίχρονο Μιλαν-Αρσεναλ στον προβολέα σε 85 ίντσες απο το HD Suisse και συμφωνώ ότι η εικόνα ήταν καταπληκτική! Αφού μετα που εβαλα το επισης ελβετικό αλλά SD κανάλι TSR2 για να δω ρεπορταζ των υπόλοιπων ματς, μου φαινόταν πως κατι δεν νετάρει σωστά στον προβολέα κι ας ειναι τα ελβετικά απο τα ποιοτικότερα στις στανταρ ευκρίνειας μεταδόσεις...

Η αλήθεια είναι ότι χτές τό πρωί πήρα τηλέφωνο τό Ελβετικό μαγαζί καί αφού διπλοτσεκάρισε τό νούμερο τής κάρτας στόν υπολογιστή του μού είπε μέ σιγουριά "θά τά πάρει απόψε".

Η αλήθεια είναι ότι χτές πήρα τηλέφωνο τό μαγαζί και αφού διπλοτσεκάρισε τό νούμερο τής κάρτας στόν υπολογιστή του είπε "θά τά πάρει απόψε".

Ρε παιδια,οταν παιρνετε τηλεφωνο τον Ελβετο,σε τι γλωσσα μιλατε?Αγγλικα
μιλαει ο ανθρωπος?

Το μαγαζί ειναι στην γαλλόφωνη Ελβετία και μιλάμε γαλλικά, πιθανόν όμως να ξερει και αγγλικά ή γερμανικά

HD Suisse
Real-Roma, χωρις λογια...
:ernaehrung004:

Attachments

• DSC00209.JPG
    DSC00209.JPG
    107.4 KB · Views: 45
  • DSC00215.JPG
    DSC00215.JPG
    138.3 KB · Views: 46
  • DSC00214.JPG
    DSC00214.JPG
    108.6 KB · Views: 37
  • DSC00218.JPG
    DSC00218.JPG
    101.6 KB · Views: 25
Πράγματι καταπληκτική εικόνα...είχε τό ποδόσφαιρο.
Εχω όμως πρόβλημα μέ τά αεροπλάνα όταν είναι στήν διαδικασία προσγείωσης πετούν πάνω από τό σπίτι μου(όταν είναι νοτιάς)καί κόβεται στιγμιαία τό σήμα.........

Στείλε το ελικόπτερο του HD Suisse να τα αναχαιτίσει!! :rifle:

Πως μπορούμε να το ερμηνεύσουμε αυτό το φαινόμενο?

Πράγματι καταπληκτική εικόνα...είχε τό ποδόσφαιρο.
Εχω όμως πρόβλημα μέ τά αεροπλάνα όταν είναι στήν διαδικασία προσγείωσης πετούν πάνω από τό σπίτι μου(όταν είναι νοτιάς)καί κόβεται στιγμιαία τό σήμα.........

Προφανώς...σου κρυβουν τον δορυφόρο! Γιατι όμως όταν ειναι Νοτιάς;

Δεν γνωρίζω από το θέμα, αλλά ιδού ένα σενάριο:

Τα αεροπλάνα εκπέμπουν σε συχνότητες που τυφλώνουν το πιάτο σου. Τι εκπέμπουν δε γνωρίζω, ίσως επικοινωνίες, ίσως ακτίνα μέτρησης της απόστασης από το έδαφος.

Γίνεται μόνο σε νοτιά ίσως γιατί τότε ακολουθούν κάπως διαφορετική διαδρομή προσέγγισης στο αεροδρόμιο και αυτή περνά από το σπίτι σου.

δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ατυχοι ανθρωποι, εγω βαζω γκολ απο τα αποδυτηρια αλλοι στο 90 και αλλοι στην παραταση :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

πάντως από εικονα αφήστε καλύτερα ,η φώτο του Μπάμπη τα λέει ολα

το μαγαζι ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα στην Ελβετια δεν τον λεω εγω εχει αναφερθει εδω μεσα

καλες θεασεις!!!!!

Αλλοι βαζουν γκολ και αλλοι το τρωνε.Απο τις 23/2 που εχω πληρωσει και για την καρτα και για την διευθυνση,ουτε φωνη ουτε ακροαση.Του εχω στειλει 3
email και καμμια απαντηση ακομα.:grandpa:

Αλλοι βαζουν γκολ και αλλοι το τρωνε.Απο τις 23/2 που εχω πληρωσει και για την καρτα και για την διευθυνση,ουτε φωνη ουτε ακροαση.Του εχω στειλει 3
Ενα μήνα περίμενα απάντηση...πήρα τηλέφωνο αγανακτισμένος καί τού τά ¨"είπα" καί σέ δύο ημέρες μού τήν έστειλε.

Εγω (που ημουν και ο πρωτος πελάτης του εν λόγω μαγαζιού) περίμενα στην αρχή ενάμισυ μήνα γιατι ειχαν ξεμείνει απο κάρτες και στην συνέχεια αλλο ενα μηνα γιατι...μου την έστειλαν με αντικαταβολή που δεν υποστηρίζονταν στη Ελλάδα κα ετσι τους γύρισε πίσω! Αλλο ενα προβλημα ειναι οτι για τον καθένα απο εμας πρέπει να βρουν και ένα ελβετό...να μας υιοθετήσει!

Kapoios pou na exei parei prosfata tin karta na pou pei poso plirose sinolika kai an leei imerominia pano i karta i ine ep- aoriston(gia emas tous ellines panta,gaiti gia tous elvetous ksero)? Kserei kaneis poso akrivos kostizei ayti i karta se enan elveto?

Η καρτα...σε καμιά περίπτωση δεν μπορει να γραφει ημερομηνία, αποκλείεται να τυπώνουν καρτες καθημερινά...αναλογα με την ζήτηση (μόνο έτσι θα μπορούσε να εχει ημερομηνία). Αυτό πάντως δεν αποκλειει το γεγονός να θελει ανανέωση μετα απο 2 χρόνια (με φτηνότερο κόστος). Εγω πάντως ειχα και την παλιά κάρτα (βιαξες1) για...εννιά χρόνια, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω τιποτε πέρα απο την αρχική εφάπαξ πληρωμή (αλλά μπορει και να άλλαξε αυτό, δεν το διευκρινίζουν...)