Δυστυχώς γιά όλους τούς κατόχους καρτών τού Ελβετικού "πακέτου" όντως η ημερομηνία αυτή ισχύει!Η αποδειξη λεει οτι ισχυει μεχρι 30.03.2010.
Τα 50 ευρω ειναι μεσα στην τιμη (132 με170).
Η δικια μου χρεωση ηταν:
76 ευρω η καρτα
30τοσα τα μεταφορικα
50 η διευθυνση
Κανεις την παραγγελεια και μετα απο 1-2 μερες σου στελνουν email που σου
λενε οτι δεν εχεις δηλωσει καποια διευθυνση αλλα μπορουν να σου δωσουν μια
για 50 γιουρια.Ετσι συνεβει σε μενα.Πληρωσα στο καπακι με paypal την
πενηνταρα και μετα απο 50 περιπου μερες την εστειλαν την καρτα.
γιατι δεν κανουμε καμια ομαδικη αγορα?
Αν καποιος εχει γνωστο στο... Ελβετια, τι ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να του πει να ζητησει?
Εάν: α) Είναι μόνιμος κάτοικος και β) Πληρώνει τα τέλη για κρατική τηλεόραση (και τα 2 σχεδόν σίγουρα), απλά να πάει να ζητήσει μία κάρτα (με τη δικαιολογία π.χ. ότι κάποιος του χάρισε ένα αποκωδικοποιητή HD - εάν δεν έχει ήδη). Θα πληρώσει εφάπαξ 55-60 Ευρώ (ανάλογα με την ισοτιμία) κα να στην στείλει ταχυσδρομικά.
Mονιμοτατος ειναι, πιο μονιμος δε γινεται. Ε , δεν θα πληρωνει τα τελη? Η μπορει να να μην τα πληρωνει?
Τι καρτα να ζητησει? Ειναι μονο για το HD η και για αλλα πραματα?
Να παει που? σε καποιο μαγαζι?
Υπαρχουν διαφορες χρονικες επιλογες καρτας?.....
Εξοχα!!Εάν έχει τηλεόραση στο σπίτι σίγουρα θα πληρώνει. Η κάρτα είναι μόνο μία και επιτρέπει τη λήψη όλων των δορυφορικών καναλιών (χωρίς επιλογές), μεταξύ των οποίων είναι και τα HD. Επίσης (τουλάχιστον προς το παρόν) είναι απεριόριστης χρονικής διάρκειας (η τιμή καλύπτει το κόστος της κάρτας). Μπορεί να απευθυνθεί σε οποιοδήποτε μαγαζί πουλάει δορυφορικό εξοπλισμό (νομίζω και απευθείας στην αντίστοιχη ΕΡΤ).
Μια βασικη ερωτηση..απο πιο δορυφορο εκπεμπουν?με 1,20 απο αθηνα ειμαι οκ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.