HD suisse απο 1.12.2007

οκ αλλα με τα 50Ε ακομα δεν καταλαβα τι να κανω..!χρειαζεται η οχι?ειναι στην τιμη π μου ειπατε πριν?

Τα 50 ευρω ειναι μεσα στην τιμη (132 με170).
Η δικια μου χρεωση ηταν:
76 ευρω η καρτα
30τοσα τα μεταφορικα
50 η διευθυνση

Κανεις την παραγγελεια και μετα απο 1-2 μερες σου στελνουν email που σου
λενε οτι δεν εχεις δηλωσει καποια διευθυνση αλλα μπορουν να σου δωσουν μια
για 50 γιουρια.Ετσι συνεβει σε μενα.Πληρωσα στο καπακι με paypal την
πενηνταρα και μετα απο 50 περιπου μερες την εστειλαν την καρτα.

Last edited:
το paypal ισχυει ακομα??
ετυχε σε καποιον να μην του ερθει η καρτα?

Η αποδειξη λεει οτι ισχυει μεχρι 30.03.2010.
Δυστυχώς γιά όλους τούς κατόχους καρτών τού Ελβετικού "πακέτου" όντως η ημερομηνία αυτή ισχύει!
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα μέ τόν Ελβετό(φίλος) μού τό επαληθεύσε.....:bigcry:

Τα 50 ευρω ειναι μεσα στην τιμη (132 με170).
Η δικια μου χρεωση ηταν:
76 ευρω η καρτα
30τοσα τα μεταφορικα
50 η διευθυνση

Κανεις την παραγγελεια και μετα απο 1-2 μερες σου στελνουν email που σου
λενε οτι δεν εχεις δηλωσει καποια διευθυνση αλλα μπορουν να σου δωσουν μια
για 50 γιουρια.Ετσι συνεβει σε μενα.Πληρωσα στο καπακι με paypal την
πενηνταρα και μετα απο 50 περιπου μερες την εστειλαν την καρτα.

Έχω φτάσει μέχρι το μειλ τους που ζητάνε διεύθυνση κλπ. Έχω ζητήσει 2 κάρτες...μου ζητάν 157 ευρώ...αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω γιατι δεν βλέπω τίποτα περι του paypal. Μπορεί κανεις να υποθέσει κάτι;

Εαν την πληρωμη της καρτας+μεταφορικα την εκανες με paypal τοτε πηγαινε
στο λογαριασμο σου στο paypal,επελεξε την εντολη send money και στειλε την
πενηνταρα στον ιδιο που εκανες την αρχικη πληρωμη της καρτας.Ετσι εκανα εγω
και μαλιστα του εστειλα και ενα σημειωμα (μεσω paypal) οτι τα λεφτα αυτα
ειναι για την διευθυνση.
Για 2 καρτες ομως δεν ξερω τι παιζει.Τα παραπανω ηταν για 1 καρτα
και 157 ευρω συνολικα μου στοιχησε.

Last edited:
Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Αν καποιος εχει γνωστο στο... Ελβετια, τι ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να του πει να ζητησει?

Εάν: α) Είναι μόνιμος κάτοικος και β) Πληρώνει τα τέλη για κρατική τηλεόραση (και τα 2 σχεδόν σίγουρα), απλά να πάει να ζητήσει μία κάρτα (με τη δικαιολογία π.χ. ότι κάποιος του χάρισε ένα αποκωδικοποιητή HD - εάν δεν έχει ήδη). Θα πληρώσει εφάπαξ 55-60 Ευρώ (ανάλογα με την ισοτιμία) κα να στην στείλει ταχυσδρομικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Εάν: α) Είναι μόνιμος κάτοικος και β) Πληρώνει τα τέλη για κρατική τηλεόραση (και τα 2 σχεδόν σίγουρα), απλά να πάει να ζητήσει μία κάρτα (με τη δικαιολογία π.χ. ότι κάποιος του χάρισε ένα αποκωδικοποιητή HD - εάν δεν έχει ήδη). Θα πληρώσει εφάπαξ 55-60 Ευρώ (ανάλογα με την ισοτιμία) κα να στην στείλει ταχυσδρομικά.

Mονιμοτατος ειναι, πιο μονιμος δε γινεται. Ε , δεν θα πληρωνει τα τελη? Η μπορει να να μην τα πληρωνει?

Τι καρτα να ζητησει? Ειναι μονο για το HD η και για αλλα πραματα?
Να παει που? σε καποιο μαγαζι?
Υπαρχουν διαφορες χρονικες επιλογες καρτας?

Ρωταω ολα αυτα επειδη ο ανθρωπος αυτος ειναι καποιας ηλικιας και πρεπει να του τα πω μασημενα και ευκολα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Mονιμοτατος ειναι, πιο μονιμος δε γινεται. Ε , δεν θα πληρωνει τα τελη? Η μπορει να να μην τα πληρωνει?

Τι καρτα να ζητησει? Ειναι μονο για το HD η και για αλλα πραματα?
Να παει που? σε καποιο μαγαζι?
Υπαρχουν διαφορες χρονικες επιλογες καρτας?.....

Εάν έχει τηλεόραση στο σπίτι σίγουρα θα πληρώνει. Η κάρτα είναι μόνο μία και επιτρέπει τη λήψη όλων των δορυφορικών καναλιών (χωρίς επιλογές), μεταξύ των οποίων είναι και τα HD. Επίσης (τουλάχιστον προς το παρόν) είναι απεριόριστης χρονικής διάρκειας (η τιμή καλύπτει το κόστος της κάρτας). Μπορεί να απευθυνθεί σε οποιοδήποτε μαγαζί πουλάει δορυφορικό εξοπλισμό (νομίζω και απευθείας στην αντίστοιχη ΕΡΤ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD suisse απο 1.12.2007

Εάν έχει τηλεόραση στο σπίτι σίγουρα θα πληρώνει. Η κάρτα είναι μόνο μία και επιτρέπει τη λήψη όλων των δορυφορικών καναλιών (χωρίς επιλογές), μεταξύ των οποίων είναι και τα HD. Επίσης (τουλάχιστον προς το παρόν) είναι απεριόριστης χρονικής διάρκειας (η τιμή καλύπτει το κόστος της κάρτας). Μπορεί να απευθυνθεί σε οποιοδήποτε μαγαζί πουλάει δορυφορικό εξοπλισμό (νομίζω και απευθείας στην αντίστοιχη ΕΡΤ).
Εξοχα!!

Μια βασικη ερωτηση..απο πιο δορυφορο εκπεμπουν?με 1,20 απο αθηνα ειμαι οκ?

Μια βασικη ερωτηση..απο πιο δορυφορο εκπεμπουν?με 1,20 απο αθηνα ειμαι οκ?

Δεν χρειάζεσαι καν δεύτερο καλώδιο διότι είναι στην ίδια μπάντα (εάν βέβαια έχεις Nova).