HD suisse απο 1.12.2007

Γεια χαρα σε ολους.
Σημερα παρελαβα την καρτα του SRG απο την ελβετια, μου την εστειλε ενας γνωστος δυστυχως ομως χωρις μοντουλα. Πηρα λοιπον μια viaccess κοκκινη απο ενα μαγαζι (40 ευρω) αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι κανει... Την εχω μεσα στον Humax 5400 εδω και αρκετη ωρα αλλα δεν βλεπω φως... Μηπως πρεπει να βαλω τον φιλο να παρει τηλεφωνο πουθενα να την ενεργοποιησουν???
Για δωστε μου τα φωτα σας...
Thanks

Βασικά μία φόρμα έχει να στειλει στην κρατική τηλεόραση της ελβετίας ώστε να κάνουν την ενεργοποιηση, όμως κανονικά έπρεπε τον πρωτο μήνα να βλέπεις άμεσα και χωρίς αυτήν (...εκτός κι αν καποιος την ειχε πρωτα και έβλεπε...πέρασε ο μήνας και κανείς δεν θυμήθηκε να στείλει τα χαρτιά για ενεργοποίηση...). Μπες λιγο στα μενού της μοντούλας με την κάρτα μεσα, στο σημείο που λεει subscriptions και πες μας τις γραφει (έτσι κι αλλιώς πρεπει να την βλέπει ως κάρτα SRG Viaccess)

Τελικα την εβαλα στον Vantage 7100S στο cam κατευθειαν και επαιξε κανονικα.
Στις ιδιότητες της καρτας λεει:
-Conlultations
-023800 SRGSSR
-Subscriptions per class:
From 20.05.2008 to 19.06.2008
1 2 3
From 09.05.2008 to 19.06.2008
1

Κοιτα που βιαστηκα ο μ@λ@κ@ς και την ενεργοποιησα και τωρα θα γινει καμια στραβη και στα τελικα του euro θα ψαχνω πως θα την ξαναενεργοποιησω....

Για πες φιλε voreios τι πρεπει να κανω να ξερω απο τωρα μην ψαχνω τελευταια στιγμη...

Και κατι αλλο, μαλλον 2η μαλακια στη σειρα...
Πηρα βιαστικά μια μοντουλα viaccess κοκκινη η οποια τωρα που μπαινω στα
Module Information λεει :
Viaccess 1.0 V478
Application V1.02
Part Number : 901273
Manufacturer : SCM Microsystems

μου κανει ή τζαμπα την πηρα, γιατι αυτο το Viaccess 1.0 δεν μου αρεσει καθολου...
Κι αν δεν κανει, τουλαχιστον αναβαθμιζεται?

Sorry που σε πρηζω αλλα την περιμενα καιρο και θελω να ειμαι προετοιμασμενος για HD euro χωρις εκπληξεις!!!!

Ευχαριστώ και παλι!!!

Σιγουρα δεν κανει η μοντουλα.....
Δεν την αναγνωριζει καθολου την καρτα.
Ενω ειναι μεσα μου λεει please insert card.

Σιγουρα δεν κανει η μοντουλα.....
Δεν την αναγνωριζει καθολου την καρτα.
Ενω ειναι μεσα μου λεει please insert card.

Μήπως έβαλες την κάρτα ανάποδα; Το τσιπάκι της κάρτας νομίζω ότι πρέπει να κοιτά προς τα πάνω.

Προς τα πανω το εβαλα αλλα δεν....
Παντως πηρα το φιλο στην ελβετια που μου την εστειλε και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω κατι για να παρει τα καινουρια δικαιώματα και οτι θα το κανει αυτοματα στο τελος του πρωτου μηνα.
Παρολα αυτα εγω θελω μεχρι τοτε να βρω μια Viaccess που να παιζει σωστα για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο.

Και βεβαια καλα εκανε και δεν επαιζε... Στα υπολοιπα καναλια του πακετου αναφερομουν οταν ελαγα οτι δεν ανοιγουν, αφου το HD suisse o 5400 ουτε να το συντονισει δεν μπορει, ποσο περισσοτερο να το ανοιξει κιολας...
Εκει βεβαια η μοντουλα δημιουργουσε το προβλημα που δεν αναγνωριζε την καρτα. Στο cam του δεκτη επαιξε κανονικα.

να ρωτησω κατι..ολα τα παιχνιδια ειναι σε 5.1??γιατι κοιτουσς τα παιχνιδια στο euro και στο προγραμμα ελεγε μονο 16:9..

Η μοντούλα κάνει...εκτός κι αν έπεσες σε χαλασμένη (προχτες είδα μία τέτοια χαλασμένη που μου την έφερε φίλος για να την ελέγξω γιατι δεν του δούλευε την ελβετική κάρτα!). Κι εγω τετοια ακριβώς μοντούλα έχω και δεν υπάρχει νεότερη αναβάθμιση. Οσο για την κανονική ενεργοποίηση το θεμα είναι να στειλει έγκαιρα και σωστά συμπληρωμένα τα χαρτιά ο "προμηθευτής" σου στην υπηρεσία της ελβετικής κρατικής τηλεόρασης

Τελικά τι ισχύει για την ανανέωση των δικαιώμάτων?
Εμένα λήγει 12/6. Η ανανέωση γίνεται στο τέλος του εκάστου μηνός ή στο τέλος της περιόδου που αναγράφεται στο menu ?
To παρακολουθώ κάθε μερα επειδή τελειώνει ο μήνας αλλά μέχρι στιγμής τίποτα.
Έχει δεί κάποιος χρήστης άν έγινε ανανέωση δικαιωμάτων στην κάρτα του ?
Ευχαριστώ.

η ανανεωση γινετε αυτοματα καθε μηνα με βαση την ημερομηνια ενεργοποιήσεως της πχ στις 12/06 θα παρει δικαιωματα μεχρι 11/07 και ως καθ εξης

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Τελικά τι ισχύει για την ανανέωση των δικαιώμάτων?
Εμένα λήγει 12/6. Η ανανέωση γίνεται στο τέλος του εκάστου μηνός ή στο τέλος της περιόδου που αναγράφεται στο menu ?
To παρακολουθώ κάθε μερα επειδή τελειώνει ο μήνας αλλά μέχρι στιγμής τίποτα.
Έχει δεί κάποιος χρήστης άν έγινε ανανέωση δικαιωμάτων στην κάρτα του ?
Ευχαριστώ.
Η ανανέωση στήν κάρτα γίνεται 7 ημέρες πρίν λήξει στίς 20.00μμ τό βράδυ αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στήν δική μου κάρτα.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Η γυναίκα ενός φίλου είναι Ελβετίδα και είναι στην Ελβετία αυτή τη στιγμή. Ρώτησε για να μου πάρει την κάρτα και της είπαν κόστος 60 ελβετικά φράγκα η αγορά της κάρτας, και 120 ελβετικά φράγκα ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΤΗΣΙΑ!!! Ισχύει κάτι τέτοιο? Μπορεί να της είπαν για τίποτα άλλα κανάλια?

Στη δική μου περίπτωση, η κάρτα κόστισε στον κουμπάρο μου 110 Ελβετικά φράγκα, μαζί με τη μοντούλα viaccess...

Καλημέρα,

2 Ερωτήσεις γι' αυτούς που έχουν ήδη την καρτα και κυρίως αυτούς που την πήραν από Ελβετία.

- Σε τι υλοποιήσεις (δέκτης ή δέκτης+μοντούλα) βλέπετε? Ο σκοπός της ερώτησης είναι για να πάρω μια ιδέα κόστους.

- Αν ξέρετε, για ντόπιο η διαδικασία είναι γρήγορη? Δηλ. πάει μαγαζί, αγοράζει και τέλος ή και εκεί είναι χρονοβόρα?

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: HD suisse απο 1.12.2007

Καλημέρα,

2 Ερωτήσεις γι' αυτούς που έχουν ήδη την καρτα και κυρίως αυτούς που την πήραν από Ελβετία.

- Σε τι υλοποιήσεις (δέκτης ή δέκτης+μοντούλα) βλέπετε? Ο σκοπός της ερώτησης είναι για να πάρω μια ιδέα κόστους.

- Αν ξέρετε, για ντόπιο η διαδικασία είναι γρήγορη? Δηλ. πάει μαγαζί, αγοράζει και τέλος ή και εκεί είναι χρονοβόρα?

Ευχαριστώ.
Σέ δέκτη ΗUMAX HDCI 2ΟΟ0 καί μοντούλα viaccess και γιά τιμές θά ρωτήσεις τά καταστήματα.
Γιά τά υπόλοιπα δίαβασε τό σχετικό thread.

By the way δείχνει τα παιχνίδια του Rolland Garros (tennis) όταν παίζουν Ελβετοί (Federer κλπ) με ΦΟΒΕΡΗ εικόνα.

:ernaehrung004:

Λόγο έτοιμης δορυφορικής εγκατάστασης της πολυκατοικίας και ξαδέλφης στην Ελβετία είπα να μπω και εγώ στα δορυφορικά και να δω το Euro σε hd.Πήρα τον Pace απο τον φίλο τον Εκι και τηλέφωνο στην Ελβετία, το πρόβλημα είναι οτι πήρα την παρακάτω απάντηση:
loipon auti i karta kostizei kathe mina 15 CHF diladi peripou 10 Euro kai einai miniea Mazi me tin karta exeis kai ena provider kai mia Firma to exei gia 29 CHF.
:nounder:
Ξέρει κάποιος αν έχει αλλάξει ο τρόπος πώλησης στην Ελβετία;