Καλημέρα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δημήτρη και εσένα lykman.Μόλις "τακτοποίησα" εγώ τον deftones [email protected]..
τι ρατιο πρεπει να εχεις για να σου δεινει invite?
Κατεβάζουν και άλλοι, θα περιμένω να δω. Αμάν κάναμε να μπούμε. να μην πάθουμε και καμια ζημιά έτσι; Πάντως όποιος μπει στη φάση του HD δεν ξανασχολείται με οτιδήποτε άλλο!Μηπως απλά δεν εχει προλάβει να ενημερωθεί με την δραστηριότητα σου? Αφού είναι freeleach, δεν θα σου επιρεάσει το ratio αρνητικά. Οταν αρχίσουν να τραβάνε από εσένα (αργεί λίγο να ξεκινησουν, στο τορρεντοπρόγραμμα δείχνει άλλους να τα κατεβάζουν?) τότε θα δεις να αυξάνει θετικά το ratio...
Με το ζόρι, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτα... :2thumb22sup:
Πάντως όποιος μπει στη φάση του HD δεν ξανασχολείται με οτιδήποτε άλλο!
Κατεβάζουν και άλλοι, θα περιμένω να δω. Αμάν κάναμε να μπούμε. να μην πάθουμε και καμια ζημιά έτσι; Πάντως όποιος μπει στη φάση του HD δεν ξανασχολείται με οτιδήποτε άλλο!
Και με το ολόφρεσκο htpc που με περιμένει για να το στήσω...για να προβάλει ο topaz στις 110''!!!:award:εγω ολα μου τα ντιβιντια τα εδωσα στα πεθερικα μου !
η ταινιοθηκη μου ειναι αποκλιστικα με ματροσκες !χ264 !αφου και κλασεις ανωτερη εικονα εχουν απο το ντιβιντι αλλα και το 70 % εχουν ηχο DTS !!!!!!!!!!!!
και φυσικα Ελληνικους υποτιτλους που προσθετονται ευκολα !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.