HDbits is full

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ πολύ το lykman για την πρόσκληση.

PAL is normally how many fps? 25 σωστά
What container format do hd dvd video files use? mkv vob ts evo
Πείτε μου μην κάνω καμια μ.....α και πάει τζάμπα η πρόσκληση!

τι ρατιο πρεπει να εχεις για να σου δεινει invite?

How does this invite thing work anyway?
Invites are given out every 4 weeks and depend on your stats:

Invites Stats
1 Downloaded >50GB and ratio is greater than 1.00
2 Downloaded >100GB and ratio is greater than 1.25
3 Downloaded >200GB and ratio is greater than 1.50

If an invite is not confirmed within 3 days it is automatically deleted. You also have the option to delete invites by going to your "User details" page and selecting "Given" under "Invites." A table will be generated that displays all the invites you have given. Select "Delete" to delete an unconfirmed invite. All deleted invites will be replaced with an additional invite so do not worry about deleting them.

You can view how many given/available invites by going to your "User details" page and looking at the number next to "Given"/"Available." To invite someone select "Available", enter an email/message on the following page, and press "Invite!" A confirmation email will be sent to the email address you have entered and the person will be given 3 days to confirm it.

Καλημέρα παιδιά.
Να ρωτήσω κάτι, κατεβάζω απο hdbits 3 free ταινίες και στην κεντρική σελίδα μου λέει UL :0 DL :0 ACT.:0, γιατί γίνεται αυτό; Επίσης μέχρι στιγμής δεν έχω ανεβάσει τίποτα, αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί κανείς δεν τραβάει τίποτα ακόμα απο εμένα; Πως μπορώ, εάν μπορώ να seedαρω ''με το ζόρι'';
Κώστας

Μηπως απλά δεν εχει προλάβει να ενημερωθεί με την δραστηριότητα σου? Αφού είναι freeleach, δεν θα σου επιρεάσει το ratio αρνητικά. Οταν αρχίσουν να τραβάνε από εσένα (αργεί λίγο να ξεκινησουν, στο τορρεντοπρόγραμμα δείχνει άλλους να τα κατεβάζουν?) τότε θα δεις να αυξάνει θετικά το ratio...
Με το ζόρι, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτα... :2thumb22sup:

Μηπως απλά δεν εχει προλάβει να ενημερωθεί με την δραστηριότητα σου? Αφού είναι freeleach, δεν θα σου επιρεάσει το ratio αρνητικά. Οταν αρχίσουν να τραβάνε από εσένα (αργεί λίγο να ξεκινησουν, στο τορρεντοπρόγραμμα δείχνει άλλους να τα κατεβάζουν?) τότε θα δεις να αυξάνει θετικά το ratio...
Με το ζόρι, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτα... :2thumb22sup:
Κατεβάζουν και άλλοι, θα περιμένω να δω. Αμάν κάναμε να μπούμε. να μην πάθουμε και καμια ζημιά έτσι; Πάντως όποιος μπει στη φάση του HD δεν ξανασχολείται με οτιδήποτε άλλο!

Απάντηση: Re: HDbits is full

Κατεβάζουν και άλλοι, θα περιμένω να δω. Αμάν κάναμε να μπούμε. να μην πάθουμε και καμια ζημιά έτσι; Πάντως όποιος μπει στη φάση του HD δεν ξανασχολείται με οτιδήποτε άλλο!

εγω ολα μου τα ντιβιντια τα εδωσα στα πεθερικα μου !

η ταινιοθηκη μου ειναι αποκλιστικα με ματροσκες !χ264 !αφου και κλασεις ανωτερη εικονα εχουν απο το ντιβιντι αλλα και το 70 % εχουν ηχο DTS !!!!!!!!!!!!

και φυσικα Ελληνικους υποτιτλους που προσθετονται ευκολα !

Re: Απάντηση: Re: HDbits is full

εγω ολα μου τα ντιβιντια τα εδωσα στα πεθερικα μου !

η ταινιοθηκη μου ειναι αποκλιστικα με ματροσκες !χ264 !αφου και κλασεις ανωτερη εικονα εχουν απο το ντιβιντι αλλα και το 70 % εχουν ηχο DTS !!!!!!!!!!!!

και φυσικα Ελληνικους υποτιτλους που προσθετονται ευκολα !
Και με το ολόφρεσκο htpc που με περιμένει για να το στήσω...για να προβάλει ο topaz στις 110''!!!:award:

Status
Not open for further replies.