hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Μεσω χρεωστικής κάρτας γίνεται ?

Γιώργο δες λίγο στο Paypal τι γίνεται. Δεν παίρνουν απευθείας χρήματα. Έχουν και το alertpay.com. Αν δέχονται αυτά τα sites τότε δεν έχεις πρόβλημα. Πάντως αν δεις γράφει ότι πρέπει να στείλεις κάπου pm πριν πληρώσεις....

Παίδες, θα εκτιμούσα και εγώ ιδιαίτερα μια πρόσκληση για το Hdbits.org. Αν θελετε μάλιστα την ανταλλάσω με μια αντίστοιχη του Bit-hdtv.com.

Παίδες, θα εκτιμούσα και εγώ ιδιαίτερα μια πρόσκληση για το Hdbits.org. Αν θελετε μάλιστα την ανταλλάσω με μια αντίστοιχη του Bit-hdtv.com.

Καλώς ήρθες στο Avclub.:ernaehrung004:

Στείλε μου pm το e-mail σου.

Συνονόματε σου την έστειλα -bye-

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Πριν περίπου 6 ώρες hackιάστικε το hdbits.org!! Όπως λένε και στο site, πρέπει όλοι σας να πάτε αμέσως να αλλάξετε τα passwords σας!

Μην το αμελήσετε! Ήδη έχουν χαθεί accounts.. και έχουν χαλάσει ratios..

Last edited:
Χακιεριές ? ........... μουσιααααααααααααα .......τριιιιιιιιιιχες :flipout: :flipout: :flipout:

Καλό μήνα guys και καλές διακοπές-bye-

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Πριν περίπου 6 ώρες hackιάστικε το hdbits.org!! Όπως λένε και στο site, πρέπει όλοι σας να πάτε αμέσως να αλλάξετε τα passwords σας!

Μην το αμελήσετε! Ήδη έχουν χαθεί accounts.. και έχουν χαλάσει ratios..

Ευχαριστώ Δημήτρη για την εγκαιρη ενημέρωση...να συμπληρώσω ότι χρήσιμο και απαραίτητο για όσους γνωρίζουν να γίνει reset ΚΑΙ το Passkey[θα χρειαστεί να ενημερώσετε τους εκάστοτε ιχνηλάτες σας με το νεο passkey ωστε να συνεχιστούν τα uploads & dw...

.Αυτοί οι οποίοι έκαναν hack στο πλέον αλεξίσφαιρο site..του χώρου και φυσικά αγαπημένου μας λόγω του H.D,κάθε άλλο παρά ερασιτέχνες είναι...και οι σκοποί τους μόνο αγνοι δεν έιναι.

Επειδή όταν κάποιος πέρνει όλη τη βάση μαζί του..παιρνει το USER ID [τον αριθμο user που ειστε] το passkey...και πολυ ευκολα παραποιόντας το cookie μπορεί να βρεθεί μέσα στο account σας και φυσικά να αλλάξει password ακόμα και email.[ανάλογα με τα δικαιώματα προσβασης που απέκτησε..επειδή είναι έτσι...είναι αυτονόητο του τι πρέπει να κάνετε.

Συμπληρωματικα και μονο συμβουλευτικα μην χρησιμοποιητε για τους προαναφερόμενους λόγους το ιδιο pass στους ιχνηλάτες με εκείνο που έχετε για πρόσβαση στο email σας ή στο e wallet η όπου αλλού μπορεί να αποδώσει όποιο κέρδος στους hackers...ή όποιο κακόβουλο άτομο....

Είπα να περάσω και γω απο δώ να δω αν βρίσκεται καμμιά ελευθερή προσκληση :BDGBGDB55:

Ευχαριστώ -bye-

Ευχαριστώ Δημήτρη για την εγκαιρη ενημέρωση...να συμπληρώσω ότι χρήσιμο και απαραίτητο για όσους γνωρίζουν να γίνει reset ΚΑΙ το Passkey[θα χρειαστεί να ενημερώσετε τους εκάστοτε ιχνηλάτες σας με το νεο passkey ωστε να συνεχιστούν τα uploads & dw...

Μήπως είναι εύκολο να μας βοήθησεις (step by step) πώς θα το κάνουμε αυτό?

:ernaehrung004:

Μήπως είναι εύκολο να μας βοήθησεις (step by step) πώς θα το κάνουμε αυτό?

:ernaehrung004:

1 πηγαίνεις στο profile σου στο εν λόγω ιχνηλάτη και τσεκαρεις το option reset passkey-επιβεβαιώνεις επαληθεύοντας το password σου-Ενώ η σελιδα σε ενημερώνει οτι η διαδικασία ήταν επιτυχής
2 μόλις σου βγάλει το νεο passkey,το αντιγράφεις με copy και το επικολάς στο μέρος του τορρεντ [στον client] [utorrent]>>δεξι κλικ properties και εκεί που τελειώνει το url και αρχίζει ο αριθμός[passkey]κάνεις paste>>dhladh hxxp://hdbits.org/announce.php?passkey=AΡΙΘΜΟΣ PASSKEY και μετά οκ & update.Aυτο το κάνουμε μόνο όταν είμαστε εν μέσω dw & up ...και για να μη ξεκινάμε απο την αρχή...

Και αν κάποιος είναι με το Azurreus μετά το βήμα 1 κάνει δεξί κλικ στο torrent & remove, οπότε σβύνεται εντελός από τη λίστα του seeding. Μετά από αυτό ξανακατεβάζει το torrent και το Azurreus αυτόματα κάνει check και συνεχίζει το seeding...

1 πηγαίνεις στο profile σου στο εν λόγω ιχνηλάτη και τσεκαρεις το option reset passkey-επιβεβαιώνεις επαληθεύοντας το password σου-Ενώ η σελιδα σε ενημερώνει οτι η διαδικασία ήταν επιτυχής
2 μόλις σου βγάλει το νεο passkey,το αντιγράφεις με copy και το επικολάς στο μέρος του τορρεντ [στον client] [utorrent]>>δεξι κλικ properties και εκεί που τελειώνει το url και αρχίζει ο αριθμός[passkey]κάνεις paste>>dhladh hxxp://hdbits.org/announce.php?passkey=AΡΙΘΜΟΣ PASSKEY και μετά οκ & update.Aυτο το κάνουμε μόνο όταν είμαστε εν μέσω dw & up ...και για να μη ξεκινάμε απο την αρχή...

thanks mate -bye-

Εμενα παντως με κλειδωσε εξω οταν αλλαξα pass.
Δεν μπαινω με τιποτα.
Και reset που δοκιμασα δεν με βαζει στην σελιδα να αλλαξω.
Μπαινει στο url και γραφει στην σελιδα: Incorrect Secret
Το επαθε κανενας αλλος;

Έχει κάνει κάποιος με επιτυχία αυτή τη διαδικασία, βρε παιδιά??????????

2 ώρες την έχω κάνει και περιμένω ακόμα το νέο password.....

Τους hackers μου μέσα...........:rifle: :twoguns: :rifle: :twoguns: :tdown: :behead: :mad: :mad: :mad:

εμενα μου εγινε με τη μια....αλλαξα pass και οταν μπηκα μου το ειχε μηδενισει μου στειλανε καινουργιο και ολα τσιλικα

Status
Not open for further replies.