HDI Dune Prime 3.0 Review !

αλλο τωρα τους εξωτερικους ελληνικους srt τους βλεπει κυριλικους αλαμπουρνεζικα @αμω την τυχη μου μεσα εχω ξεσκωνισει ολο το μενου και δεν βγαζω ακρη ....αυτα παθαινεις οταν κανεις restore!

Το βρηκα το @αμιδι ηταν στις κωδικοποιησεις υποτιτλων ΕΛΕΟΣ , μας μενουν τα παραπανω προς επιλυση!!!!

Σωτήρη καταρχάς καλησπέρα! Δεν πείραξες κάτι στο pc φαντάζομαι; Για το internet κανονικά και εφόσον έχεις ρυθμισμένο το router, δεν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο για να πάρει ip, παίρνει αυτόματα, εκτός αν το έχεις στο manual. Τσέκαρέ το λίγο.

Τις τελευταίες μερες εχει βγει νεο beta update για το prime αλλα δεν βρισκω το info με τις προσθήκες και τις αλλαγές που εγιναν..
Στο site της dune αναφέρουν μονο τα info για τις stable versions.
Εχει βρει κανεις πληροφοριες σχετικα με το τελευταίο update;

Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Τις τελευταίες μερες εχει βγει νεο beta update για το prime αλλα δεν βρισκω το info με τις προσθήκες και τις αλλαγές που εγιναν..
Στο site της dune αναφέρουν μονο τα info για τις stable versions.
Εχει βρει κανεις πληροφοριες σχετικα με το τελευταίο update;

Μην το βάλεις.Εχουν βγάλει την αναπαραγωγη full menu απο blu ray drive και απο iso/rip.

Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Φανταζομαι το εκαναν κατα λαθος και εχουν σκοπο να το διορθώσουν στην επομενη stable...
Η μηπως οχι;

Δε νομίζω οτι γίνονται κατα λάθος αυτα....

(ειναι σα να λέμε οτι η VW δεν έβαλε απο λάθος 4η ρόδα στο Golf (και θα τη στείλει μετα στους κατόχους) :p)

Πάντως να αφαιρέσεις από ένα bluray drive την δυνατοτητα να παίζει bluray είναι αρκετά χοντρό για να είναι οικειοθελή πράξη.
Ακριβώς, ειναι αρκετά χοντρό.......για να ειναι λάθος!

Η αλήθεια ειναι ότι βγαινει η επιλογη για full blu ray, και όχι μόνο για bd lite.
Αυτο μάλλον δείχνει ότι έκαναν λάθος, η ότι έκαναν λάθος βάζοντας κάποια νεα engine η οποία βασιζεται μόνο σε bd lite ( πχ αυτη που έχουν τα νεα players).
Δεν ορκίζομαι βέβαια...

Η αλήθεια ειναι ότι βγαινει η επιλογη για full blu ray, και όχι μόνο για bd lite.
Βγαίνει δλδ η επιλογη αλλα δεν δουλεύει;

Δεν ξέρω αν ειναι για γέλια η για κλάματα οι τύποι....

Τεσπα, αν ειναι ετσι, μπορει όντως να ναι λάθος.

Όμορφα, όσο περνάει ο καιρός, θα περιμένουμε νέο firm για να διορθώσει αυτα που χάλασε το προηγούμενο το οποίο δεν έφτιαξε τα προβλήματα του προ-προηγουμενου! :p

H επιλογή βγαίνει και μετά απλά κολλάει.
Πρέπει να άλλαξαν την engine.
Δεν ξερω αν σκοπεύουν να το φτιάξουν η οχι.