HDI Dune Prime 3.0 Review !

Παιδια καλησπερα. Πηρα το dune και εγω. Λοιπον το συνδεσα με ενισχυτη yamaha rxv 1800 με hdmi αλλα μεσα απο σκληρο δισκο ο ενισχυτης σε αρχεια που γραφουν true hd δεν δειχνει καποια ενδειξη π.χ λαμπακι true hd. Και ενα αλλο προβλημα εβαλα αυθεντικο το avatar και δεν το επαιξε. Αναβαθμιση δεν εκανα. Ειναι αναγκαια; Κανω κατι λαθος με τους audio ηχους; Ευχαριστω πολυ!

Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Παιδια καλησπερα. Πηρα το dune και εγω. Λοιπον το συνδεσα με ενισχυτη yamaha rxv 1800 με hdmi αλλα μεσα απο σκληρο δισκο ο ενισχυτης σε αρχεια που γραφουν true hd δεν δειχνει καποια ενδειξη π.χ λαμπακι true hd. Και ενα αλλο προβλημα εβαλα αυθεντικο το avatar και δεν το επαιξε. Αναβαθμιση δεν εκανα. Ειναι αναγκαια; Κανω κατι λαθος με τους audio ηχους; Ευχαριστω πολυ!

Κανε αναβαθμιση

Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Σε NTFS δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το Base. Τον χρησιμοποιείς κανονικά για read, write, delete, κτλ. Εννοείται πως πρέπει να έχεις περάσει το τελευταίο firmware.

Με το dune μπορω να φορμαρω σε Ntfs η πρεπει να βγαλω τον δισκο και να τον φορμαρω στο pc;
Ρωτω γιατι ως τωρα η μονη επιλογη για φορμαρισμα ηταν σε ext2.

Με καποιο τροπο που δε γνωριζω ακριβος(γυναικα ή γιος) δημιουργηθηκε στην αρχικη εμφανιση του μενου του dune(base3.0) ενα εξωφυλλο απο μια ταινια σαν συντομευση.Γνωριζει καποιος να μου πει πως θα το σβησω;Πατοντας το clear δε μου το σβηνει ενω πατοντας οκ μου ξεκιναει κανονικα την ταινια.

Πηγα στον εσωτερικο σκληρο στο yadis και εσβησα το εξωφυλλο αλλα τιποτα,μηπως να σβησω και την ταινια απο τον σκληρο;-bye-

Ναι, πήγες πάνω από την ταινία και πάτησες Menu -> Δημιουργία συντόμευσης

Έχει παίξει κάνεις 3D iso αρχεία . Μια φορά μου έπαιξε ένα έργο το THE HOLE 3D και μετά δεν μου το ξαναέπαιξε το Avatar 3D iso ούτε που το είδε, ένα άλλο μου γραφεί πως χρειάζομαι 3D Player για να το παίξει.

Aκριβως τα ιδια μου λεει και το δικο μου ας ελπιζουμε οτι με καποιο firmware θα δουμε 3D αν και το βλεπω πολυ χλωμο.......

To AVATAR εμενα δε μου το παιζε ουτε κανονικο 2D iso με μενου,εκανε να ξεκινηση αλλα τιποτα.
Το περασα μονο την ταινια σε iso και το ειδα κανονικα.

πειτε ρε παιδια πως γινεται το dune να δει το pc (desktop) και να τραβαω αρχεια απο κει εχω κανει ολες τις ρυθμισεις με την βοηθεια μελους του forum εχουμε δωσει τις ip και μολις παω desktop ναδα......παντος το media player σε αλλο δωματιο το γνωστο και μη εξερεταιο med8er το βλεπει κανονικα και steam αρω αρχεια απο εκει......

παντως εγω με win 7 32bit δεν εβγαλα ακρη...το dune αδυνατει να δει τα share folders των win..
αυτο με τον msn live messenger τι σχεσει εχει;