στα 269 δολλαρια ειναι μεσα και τα τυχον τελωνεια?
Αναλαμβανουν αυτοι σε περιπτωση στραβης στο τελωνειο?
Αναλαμβανουν αυτοι σε περιπτωση στραβης στο τελωνειο?
http://macammacamada.com/?p=508
Αν δεν κανω λαθος καπου αναφερει οτι ΔΕΝ παιζει μεμονωμενα m2ts!
Ενω περιμενα να πληρωσω κανα 60αρι ΜΑΧ στο τελωνειο, τελικά μου είπαν οτι θα πληρώσω το εξωφρενικο ποσό των 100-120 ευρώ, και βεβαια δε δεχτηκα. Ζτησα απο συνεργατη εκτελωνιστή να αναλαβει, αν και δεν ηθελα, αλλα το παρατραβηξαν. Ο οποίος μου έιπε οτι ένα τετοιο προιον δε θα πρεπε να εχει μεγαλη χρεωση.
Αρα επαληθεύομαι οταν λεω οτι ο καθενας οτι θελει χρεωνει....και ειναι θέμα τυχης το τι θα πληρωσεις.
Λογω αυτης της αλλαγης, θα αργησει κανα 2 μερες να παραλαβω, αλλα χαλαλι.![]()
ολα μαζι 192 ευρώ, γι'αυτό λέω οτι οι τύποι το παρακάνανε,
Για το USPS, θα προσπαθήσω να το έχω υπόψιν μου στις μελλόντικες αγορές εκτός Ε.Ε. Οσο ομως για την αξία του προιοντος, αυτο δυσκολο να το κανεις onlineN. Στα περισσοτερα, αν οχι ολα τα e-shops που εχω κοιταξει, στους ορους συμφωνιας, αναφερουν ρητα οτι δε δεχονται να εμφανιζουν τις αποστολες προιοντων, ως π.χ. αποστολη δωρου, και αλλα τελοςπαντων κολπα για να μην εμφανιζεται η αξια των προιοντων, διοτι στο τελος μπορει να βρει το e-shop το μπελα του.
μολις το πηρα, αλλα το testing ισως αργησει λιγες μερες, το βραδυα μου ειναι "booked"![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.