HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

στα 269 δολλαρια ειναι μεσα και τα τυχον τελωνεια?
Αναλαμβανουν αυτοι σε περιπτωση στραβης στο τελωνειο?

με το 'στραβης' αν εννοεις να πληρωσεις ενα υπερβολικο ποσο, δεν υπαρχει περιπτωση να αναλαμβανουν να καλυψουν. Αν εννοεις ζημια, παλι αμφιβαλλω οτι θα σε καλυψουν.

Απο την αλλη βεβαια, εχω αγορασει διαφορα απο αμερικη, κανενα προιον δεν ειχε βλαβη ή ελλειψεις και το ποσο που θα πληρωσεις θα ελεγα οτι ειναι και λιγο θεμα τυχης. Εχει τυχει να πληρωσω και σχεδον τιποτα, εχει τυχει να πληρωσω και το 50% της αξιας του.

Αν περιμενεις λιγες μερες θα σε ενημερωσω για το ποσο, καθως περιμενω συντομα την αφιξη του.

Αναμενουμε εντυπωσεις...

αν γινει και κανα συγκριτηκο BD1, c-200, dune prime/base 3, θα ειναι ακρως ενδιαφερον, οχι τοσο για την ποιοτητα εικονας που δινουν (που πανω κατω ιδια θα ειναι) οσο για το τι κανει και τι δεν κανει το καθενα..

http://macammacamada.com/?p=508

Πρωτες εντυπωσεις.
Δεν βλεπω ολοκληρωμενες φωτο με το gui αλλα δεν δειχνει να ειναι κατι ιδιαιτερο οπως διαφημιζοταν.
Αν δεν κανω λαθος καπου αναφερει οτι ΔΕΝ παιζει μεμονωμενα m2ts!
Σε full blu ray δομη δεν δειχνει να εχει θεματα, οπως και στον hd ηχο...

http://macammacamada.com/?p=508
Αν δεν κανω λαθος καπου αναφερει οτι ΔΕΝ παιζει μεμονωμενα m2ts!

ελπιζω να κανεις λαθος, η να δωθει λυση συντομα με firmware, διοτι εχω ενα καρο απο μεμονωμενα m2ts :D

Υ.Γ. Ακομα περιμενω το δικο μου, τους ζητησα tracking number και μου δωσαν ενα το οποιο παραπεμπει στην tnt.com και λεει οτι το προιον παραδωθηκε τον Οκτωμβρη του 2009. χαχαχαχα! Μου λενε μετα οτι ανακυκλωνουν τα tracking numbers και σε 1-2 μερες να ξανακοιταξω.....ηδη ειμαι στη 2η μερα.....αν και αυριο τπτ, θα αρχισω να ανυσηχω.....^ ^

Αν καταλαβα καλα απο αυτα που διαβασα πρεπει να εννοει ότι προσπαθησε να παιξει τα original blue rays απο το bd-rom και λογω προστασιας δεν μπορεσε και στη συνεχεια πηγε να παιξει απο το directory του δισκου το πιο μεγαλο m2ts και δεν επαιξε και παλι. Τα iso και bdmv απο σκληρο τα παιζει απ'οτι λεει καθως τους εχει αφαιρεθει η προστασια αρα λογικα και m2ts που εχει καποιος στο δισκο.

αν ειναι ετσι τοτε μια χαρα ειμαστε :D

Υ.Γ. μολις με πηρανε απο τελωνειο....λογικα αυριο θα το'χω.....για να δουμε!!

To θέμα παιδιά είναι επίσης ότι μόλις πήρα - μετά από επίμονες ενοχλήσεις μου - την απάντηση από κάποιον Tony Tan (HDX orders administration) ότι τελικά δεν υποστηρίζει ακόμα Ελληνικούς υποτίτλους και έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο εδώ (Wanderful) να τους βοηθήσει για να υποστηριχτούν σε νέο firmware.......Tα νεύρα μου....:dead:

Βγηκε καινουριο firmware:

We are pleased to annouce firmware release for the new HDX BD-1.
Release Date : 25th Jan 2010
Firmware Version : 9.2.1.4.6.0
Release Notes:
1) Added remarks before resetting to factory default
2) Added region change for BD content by pressing RED button on remote, disable region change during playback preventing system crash.
3) Fixed BD Live blurry reliability issue.
4) Fixed ejecting external ROM causing system hang.
http://www.hdx1080.com/index.php?op...hdx-bd-1-firmware-release&catid=23&Itemid=100

Ενω περιμενα να πληρωσω κανα 60αρι ΜΑΧ στο τελωνειο, τελικά μου είπαν οτι θα πληρώσω το εξωφρενικο ποσό των 100-120 ευρώ, και βεβαια δε δεχτηκα. Ζτησα απο συνεργατη εκτελωνιστή να αναλαβει, αν και δεν ηθελα, αλλα το παρατραβηξαν. Ο οποίος μου έιπε οτι ένα τετοιο προιον δε θα πρεπε να εχει μεγαλη χρεωση.

Αρα επαληθεύομαι οταν λεω οτι ο καθενας οτι θελει χρεωνει....και ειναι θέμα τυχης το τι θα πληρωσεις.

Λογω αυτης της αλλαγης, θα αργησει κανα 2 μερες να παραλαβω, αλλα χαλαλι. :D

Μιλώντας σήμερα με τον υπεύθυνο της Wanderful καταλήγω ξανά στο συμπέρασμα ότι μάλλον τελικά ο άνθρωπος της HDX εννοεί το ελληνικό interface του μηχανήματος κι όχι τους υπότιτλους .srt . Επίσης καλό είναι να μην φαίνεται η αξία του μηχανήματος όταν στέλνεται απ 'έξω γιατί βάσει της αξίας γίνεται ο εκτελωνισμός και είναι προτιμότερο να στέλνεται με USPS -όπως είπε ο φίλος pontios πιο πάνω.

Ενω περιμενα να πληρωσω κανα 60αρι ΜΑΧ στο τελωνειο, τελικά μου είπαν οτι θα πληρώσω το εξωφρενικο ποσό των 100-120 ευρώ, και βεβαια δε δεχτηκα. Ζτησα απο συνεργατη εκτελωνιστή να αναλαβει, αν και δεν ηθελα, αλλα το παρατραβηξαν. Ο οποίος μου έιπε οτι ένα τετοιο προιον δε θα πρεπε να εχει μεγαλη χρεωση.

Αρα επαληθεύομαι οταν λεω οτι ο καθενας οτι θελει χρεωνει....και ειναι θέμα τυχης το τι θα πληρωσεις.

Λογω αυτης της αλλαγης, θα αργησει κανα 2 μερες να παραλαβω, αλλα χαλαλι. :D

Πόσα Ευρώ ήταν το τιμολόγιο του ξένου μαζί με τα μεταφορικά?

ολα μαζι 192 ευρώ, γι'αυτό λέω οτι οι τύποι το παρακάνανε,

Για το USPS, θα προσπαθήσω να το έχω υπόψιν μου στις μελλόντικες αγορές εκτός Ε.Ε. Οσο ομως για την αξία του προιοντος, αυτο δυσκολο να το κανεις onlineN. Στα περισσοτερα, αν οχι ολα τα e-shops που εχω κοιταξει, στους ορους συμφωνιας, αναφερουν ρητα οτι δε δεχονται να εμφανιζουν τις αποστολες προιοντων, ως π.χ. αποστολη δωρου, και αλλα τελοςπαντων κολπα για να μην εμφανιζεται η αξια των προιοντων, διοτι στο τελος μπορει να βρει το e-shop το μπελα του.

ολα μαζι 192 ευρώ, γι'αυτό λέω οτι οι τύποι το παρακάνανε,

Για το USPS, θα προσπαθήσω να το έχω υπόψιν μου στις μελλόντικες αγορές εκτός Ε.Ε. Οσο ομως για την αξία του προιοντος, αυτο δυσκολο να το κανεις onlineN. Στα περισσοτερα, αν οχι ολα τα e-shops που εχω κοιταξει, στους ορους συμφωνιας, αναφερουν ρητα οτι δε δεχονται να εμφανιζουν τις αποστολες προιοντων, ως π.χ. αποστολη δωρου, και αλλα τελοςπαντων κολπα για να μην εμφανιζεται η αξια των προιοντων, διοτι στο τελος μπορει να βρει το e-shop το μπελα του.

Ισως ..εγώ παρ'όλα αυτά τους έστειλα mail να μου το στείλουν με USPS

Ρε παιδια ειλικρινα ευχομαι να μην υπαρχει το παραμικρο προβλημα αλλα αυτα που διαβαζω στο mpcclub δεν ειναι και τα καλυτερα...
Οταν το παρετε μην μας ξεχασετε ! Θελουμε ενημερωση!

μολις το πηρα, αλλα το testing ισως αργησει λιγες μερες, το βραδυα μου ειναι "booked" :D

μολις το πηρα, αλλα το testing ισως αργησει λιγες μερες, το βραδυα μου ειναι "booked" :D

Καλορίζικο!! Θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου !! (Καλό θάταν να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω πριν το παραλάβω κι εγώ...):ears: