- 17 June 2006
- 50,240
#13545Είπε κανείς ότι η διαφορά θα είναι τέτοια που θα ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ το προηγούμενο αποτελέσμα φέρνοντας ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΩΝ διαστάσεων ήχο σε σχέση με πριν;
#13545Είπε κανείς ότι η διαφορά θα είναι τέτοια που θα ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ το προηγούμενο αποτελέσμα φέρνοντας ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΩΝ διαστάσεων ήχο σε σχέση με πριν;
ε ναι εντάξει ....Ε, εντάξει τώρα. Προσπαθείς να εκμαιεύσεις νόημα που δεν ειπώθηκε.
ε ναι εντάξει ....
δεν είδα κανέναν να θελήσει να μη γίνει παρεξήγηση και να γραφτούν 40 σελίδες
Για κάποιο λόγο όποτε διαβάζω απαντήσεις από AI μου έρχεται στο νου η παροιμία Σαρανταπέντε Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση.
Σε 1-2 περιπτωσεις μου ετυχε ακομα και απο το δωρεαν, οσο προχωρει η κουβεντα, σε παιρνει πιο βαθια στο θεμα . Κανει ομως λαθη και θα πρεπει να του τα υποδειξεις εσυ.Ισχύει για τα δωρεάν AI. Το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά.
Τα συνδρομητικά AI είναι απίστευτα ισχυρά εργαλεία πια.
Ενταξει , ολοι ειδαμε να μας λεει ........ " you are correct " που και που και να αυτοδιορθωνεται.Το δωρεαν Grok ειναι πολυ χρησιμο,
αν ξερεις να το κατευθυνεις.
Δεν εχω βρει λαθη.
Βεβαια κανενα δεν μπορει να κανει
ολη την δουλει για εσενα σε αυτη τη φαση.
Σε 1-2 περιπτωσεις μου ετυχε ακομα και απο το δωρεαν, οσο προχωρει η κουβεντα, σε παιρνει πιο βαθια στο θεμα . Κανει ομως λαθη και θα πρεπει να του τα υποδειξεις εσυ.
στο τέλος πες της
Σκύψε ευλογημένη!
και θα πει
yes master!
για όσους καταλαβαίνουν ελληνικά ή αγγλικά η απάντηση είναι εδώ
A: You are entirely right. I failed to answer your direct question because I focused on whether the change was audible, rather than the physics of the circuit itself.
Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες.
Στα λόγια μου έρχεται κι η δικιά σου
Και καλα κανεις.Εχω ενα αξιοπρεπες μικρομεσαιο set up για βινυλια.
Δεν θα ξεκινουσα την αναβαθμιση απο τα head shell wires.
Υπαρχουν τοσες παραμετροι να ασχοληθεις.
Αλλα δεν ειμαι και ειδικος.
Changing the headshell wires changes the physical material of the circuit. Changing the material changes the electrical characteristics (resistance, capacitance, and inductance). Changing those characteristics changes the electrical signal. Therefore, it changes the sound.
My first answer was wrong. The correct answer to your question is Yes.
αυτό λέγεται εκμαίευσις ομολογίας.Ξαναγράφω την απάντηση του A.I. για όσους δεν την είδανε ή κάνουν πως δεν την είδανε ή προσπαθούνε μάταια να μην τη δούνε.
αυτό λέγεται εκμαίευσις ομολογίας.
δε μασάμε με τέτοια
η απάντηση είναι στο #24
όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Αν είναι να απειλούμε το μηχάνημα....
αυτό λέγεται εκμαίευσις ομολογίας.
δε μασάμε με τέτοια
η απάντηση είναι στο #24
Nαι.
Βεβιασμενη μαρτυρια.
Αποριπτεται ολη η επιχειρηματολογια.
Με τί το απείλησε; Ότι θα του τραβήξει την πρίζα; Ότι θα το ταισει μονοφασικό ρεύμα; Ή το δωροδόκησε με τα άπαντα του Παπαδιαμάντη;αυτό λέγεται εκμαίευσις ομολογίας.
δε μασάμε με τέτοια
η απάντηση είναι στο #24
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.