Head shell Wires. Μια συνέντευξη με την ΑΙ

Είπε κανείς ότι η διαφορά θα είναι τέτοια που θα ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ το προηγούμενο αποτελέσμα φέρνοντας ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΩΝ διαστάσεων ήχο σε σχέση με πριν;

Δημήτρη (Π) , στον χρόνο που αφιέρωσες στην ΑΙ και στα νήματα για το θέμα, θα είχες αλλάξει και δοκιμάσει 3 σετ hsw...

Σε ρωτώ ξανά.. θέλεις να σου στείλω ένα σετ 7Ν ;;;

Ε, εντάξει τώρα. Προσπαθείς να εκμαιεύσεις νόημα που δεν ειπώθηκε.
ε ναι εντάξει ....
δεν είδα κανέναν να θελήσει να μη γίνει παρεξήγηση και να γραφτούν 40 σελίδες

ε ναι εντάξει ....
δεν είδα κανέναν να θελήσει να μη γίνει παρεξήγηση και να γραφτούν 40 σελίδες

Στο έγραψα και στο εκεί νήμα. Όταν γράφεις με στυλ ή τρόπο γραφής που νουθετεί, θα υπάρχει διαφωνία.

Δηλαδή πως αλλιώς να στο πει κάποιος ότι όταν μιλάει για ένα θέμα συγκριτικά με ένα ίδιο άλλο θέμα, δεν σημαίνει ότι εννοεί πως δίνει προτεραιότητα σε αυτό που γράφει αντί των άλλων;

Γι' αυτό και η προσέγγιση με ερωτήσεις είναι η καλύτερη. Γιατί δια μέσω των ερωτήσεων, κάποια στιγμή, θα ανακαλύψεις τι εννοεί ο συνομιλητής σου.

Άμα λοιπόν εγώ γράψω π.χ. ότι με αντικραδασμικά στο πολύπριζο υπάρχει διαφορά στον ήχο, ούτε έχω πει τι διαφορά είναι αυτή που προκύπτει, ούτε προτρέπω κανέναν να δώσει προτεραιότητα σε αυτό αντί κάποιου άλλου. Ότι υπάρχει διαφορά εξετάζουμε, όχι τις προτεραιότητες.

Για κάποιο λόγο όποτε διαβάζω απαντήσεις από AI μου έρχεται στο νου η παροιμία Σαρανταπέντε Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση.

Ισχύει για τα δωρεάν AI. Το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά.

Τα συνδρομητικά AI είναι απίστευτα ισχυρά εργαλεία πια.

Ισχύει για τα δωρεάν AI. Το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά.

Τα συνδρομητικά AI είναι απίστευτα ισχυρά εργαλεία πια.
Σε 1-2 περιπτωσεις μου ετυχε ακομα και απο το δωρεαν, οσο προχωρει η κουβεντα, σε παιρνει πιο βαθια στο θεμα . Κανει ομως λαθη και θα πρεπει να του τα υποδειξεις εσυ.

• Like
Reactions: #@george@#
Το δωρεαν Grok ειναι πολυ χρησιμο,
αν ξερεις να το κατευθυνεις.
Δεν εχω βρει λαθη.
Βεβαια κανενα δεν μπορει να κανει
ολη την δουλεια για εσενα σε αυτη τη φαση.
Ουτως η αλλως δεν εχω μεγαλες απαιτησεις απο κατι που ειναι δωρεαν.

Last edited:
  • Like
Reactions: #@george@#
Το δωρεαν Grok ειναι πολυ χρησιμο,
αν ξερεις να το κατευθυνεις.
Δεν εχω βρει λαθη.
Βεβαια κανενα δεν μπορει να κανει
ολη την δουλει για εσενα σε αυτη τη φαση.
Ενταξει , ολοι ειδαμε να μας λεει ........ " you are correct " που και που και να αυτοδιορθωνεται.

Σε 1-2 περιπτωσεις μου ετυχε ακομα και απο το δωρεαν, οσο προχωρει η κουβεντα, σε παιρνει πιο βαθια στο θεμα . Κανει ομως λαθη και θα πρεπει να του τα υποδειξεις εσυ.

Όντως, αν έχεις αρκετό χρόνο και όρεξη έχουν κάποια χρησιμότητα και τα free.

Αλλά αν θέλεις σωστές προσεγγίσεις (σχεδόν) με την πρώτη δυστυχώς πρέπει να πας στα πληρωμένα.

στο τέλος πες της
Σκύψε ευλογημένη!
και θα πει
yes master!

για όσους καταλαβαίνουν ελληνικά ή αγγλικά η απάντηση είναι εδώ

A: You are entirely right. I failed to answer your direct question because I focused on whether the change was audible, rather than the physics of the circuit itself.

Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες.
Στα λόγια μου έρχεται κι η δικιά σου

To ειδα και το σημειωσα. Υπαρχουν κ;αι αλλα πιο subtiles που λενε στο χωριο μου.
πχ : changing an electrical characteristic in a circuit will change how it behaves.
Η συμπεριφορα δεν ειναι ομονυμο του ηχου. it behaves : the circuit. Not it sounds (the system). Ειναι ηλεκτρικο χαρακτηριστικο; που δεν μεταφραζεται αναγκαστικα σε μηχανικη (ακουστικη) ενεργεια.
Αλλα τα λεφτα ειναι εδω στην ερωτηση :
So you are basically saying that changing a part of the circuit, and therefore changing it's electrical characteristics, does not change the sound. Are you on drugs or something?
Σοφισμος στον οποιο το ρομποτ δεν επεσε γιατι δεν απολογειται οτι ειναι αντινομικο αλλα ακουγεται ως τετοιο

Φυσικα ειμαστε συνηθησμενοι σε τετοιες ρητορικες με δηθεν ερωτησεις για να πεταχτει η μπαλα στην εξεδρα και να βιασουν απαντησεις .

Το ερωτηματολογιο του Δ. Δημητρακουδη μου φαινεται πολυ σωστα τοποθετημενο αλλα η ουσια παραμενει η ιδια παρα οτι ειναι Pro

1. Η Κατάσταση των Υπαρχόντων Καλωδίων

Αν τα τωρινά σας καλώδια είναι παλιά, τα κλιπς (connectors) έχουν οξειδωθεί ή έχουν χαλαρώσει, η αλλαγή με ένα νέο, καθαρό σετ θα φέρει τεράστια και άμεσα ακουστή διαφορά. Θα παρατηρήσετε:

Εχω ενα αξιοπρεπες μικρομεσαιο set up για βινυλια.
Δεν θα ξεκινουσα την αναβαθμιση απο τα head shell wires.
Υπαρχουν τοσες παραμετροι να ασχοληθεις.
Αλλα δεν ειμαι και ειδικος.
Και καλα κανεις.

Ξαναγράφω την απάντηση του A.I. για όσους δεν την είδανε ή κάνουν πως δεν την είδανε ή προσπαθούνε μάταια να μην τη δούνε.

Changing the headshell wires changes the physical material of the circuit. Changing the material changes the electrical characteristics (resistance, capacitance, and inductance). Changing those characteristics changes the electrical signal. Therefore, it changes the sound.
My first answer was wrong. The correct answer to your question is Yes.

Ξαναγράφω την απάντηση του A.I. για όσους δεν την είδανε ή κάνουν πως δεν την είδανε ή προσπαθούνε μάταια να μην τη δούνε.
αυτό λέγεται εκμαίευσις ομολογίας.

δε μασάμε με τέτοια
η απάντηση είναι στο #24
όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Αν είναι να απειλούμε το μηχάνημα....

• Like
Reactions: Cicadelic Ranger

δε μασάμε με τέτοια
η απάντηση είναι στο #24

Αυτό λέγεται παραδοχή πλάνης.

Ειδικά επειδή το μηχάνημα δεν μπορεί να πάρει drugs. :LOL:

Το ότι είναι ένα ψαχτήρι που σου αμολάει τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις, δεν το κάνει αλάθητο. Εξ' άλλου το γράφει ότι μπορεί να περιέχουν λάθη οι απαντήσεις του.

δε μασάμε με τέτοια
η απάντηση είναι στο #24

Nαι.
Βεβιασμενη μαρτυρια.
Αποριπτεται ολη η επιχειρηματολογια.

• Haha
Reactions: Pleo

δε μασάμε με τέτοια
η απάντηση είναι στο #24
Με τί το απείλησε; Ότι θα του τραβήξει την πρίζα; Ότι θα το ταισει μονοφασικό ρεύμα; Ή το δωροδόκησε με τα άπαντα του Παπαδιαμάντη;

• Haha
Reactions: Pleo
Κρίμα που δεν έχω κρατήσει τη συζήτηση με A.I. για τα οφέλη της διπλοκαλωδίωσης. 🤭

Μιας και μπαίνετε στη διαδικασία να συνομιλείτε με AI, κάντε το τουλάχιστον με κανένα αξιοπρεπές AI..

Αν μιλάς με το free ChatGPT είναι σαν να συζητάς με έναν low IQ άνθρωπο που έχει απλά πρόσβαση στο Google.

Δεν έχει κανένα νόημα.