Headphone Deals

Nα το πατήσω τώρα το κουμπί ή να μην το πατήσω?

11.PNG

Εχει δύο κομμάτια Sony Z1R σε tres bon κατάσταση στο warehouse deals του γαλλικού amazon
Mε το -20% στο checkout βγαίνει 1300

(Aν το πατήσω την πάτησα...)
 
SENNHEISER HD-598-SR: Πανω στην ωρα ηρθε αυτη η προσφορα! Ερωτηση: ποσο καλα ειναι τα εν λογω για ακροασεις jazz, blues, rock, κλασσικης και συναφων ειδων μουσικης??? παρακαλω απαντηστε μου το ταχυτερο ωστε να προλαβω να παραγγειλω!!! τιμη amazon 85.35 λιρες amazonhttps://www.amazon.co.uk/gp/product/B06WLGRYSF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1
 
1. Μην αγχώνεσαι διότι αυτή την τιμή την έχει κάνα μήνα τώρα και δεν είναι προσφορά black Friday.

2. Αν μου έκανες αυτή την ερώτηση όταν είχαν 200 θα σου έλεγα ότι για τα λεφτά τους είναι από τα καλύτερα ακουστικά και μια εισαγωγή στον καλό ήχο.
Στις 85£ είναι η ευκαιρία της χρονιάς!!!
Έτσι μου έρχεται να πάρω και εγώ να τα έχω για δεύτερο ζεύγος.
 
Για το ειδη που ακουω τι λενε??? (jazz, blues, classic, rock, instrumental ). Μ´αρεσει ο ζεστος, αναλυτικος ηχος που ομως δε στερειται δυναμης και ογκου στα χαμηλα και ψαχνω για ξεκουραστη πολυωρη εφαρμογη, ειναι αυτο που ζηταω???
 
Γενικά είναι κατάλληλο για όλα τα είδη μουσικής. Έχει για την κατηγορία πολλή καλή σκηνή και ο ήχος είναι ισορροπημένος χωρίς ιδιαίτερη έμφαση κάπου. Έχει τον γνωστό ζεστό ήχο της Sennheiser , το μπάσο είναι κανονικό δεν είναι σε καμία περίπτωση ποσότητας basshead άρα αν θέλεις ποσότητα ψάξε αλλού. Η ανάλυση για την κατηγορία είναι ικανοποιητική το ίδιο και η καθαρότητα. Από άνεση τα βρίσκω για τα δικά μου αυτιά καλύτερα από τα HD600/650.
Είναι ένα καλό ακουστικό των 200 με κουρδισμένο να είναι τύπου "audiophile".
 
Θα χρειαστείς ενισχυτή. Όχι απαραίτητα κανένα γαϊδούρι αλλα αν το βλέπεις να τα δουλεύεις απο κινητό δύσκολα.

Σίγουρα , θα ακούσεις και καλύτερη ποιότητα.
Βέβαια σε καλύπτει άνετα μια εισαγωγική λύση.
Ποια θα είναι η πηγή σου;
 
Βασικα τα θελω για χρηση μες στο σπιτι, μουσικη ακουω απο λαπτοπ μεσω fiio e10k olympus 2. Επισης τι εγγυηση θα εχω για αγορα απο U.K ?
 
Πάρα πολύ καλά.
Τα έχω ακούσει ακριβώς με αυτό το DAC/amp πολύ καλός συνδυασμός.
Εγγύηση ένα χρόνο σίγουρα ίσως και δύο εξαρτάται κάνε τους μια ερώτηση.
 
Ευχαριστω πολυ για τις βοηθειες! θα τα χτυπησω! Απ´ο,τι ξερω τα senns ειναι ανθεκτικα γενικα, οποτε δεν πρεπει να ανησυχω ιδιαιτερα για την εγγυηση, αλλα ποτε δεν ξερεις... Για την ιστορια η τελικη τιμη παραδοσης ειναι στα 110 ευρω, νομιζω μια χαρα! ;)
 
Τα χτυπησα!!! :drummer: Τα SR!!! αυτα ειναι τα ανοιχτα, δεν εκανα λαθος ε??? Εχουν οντως καλυτερη στεροεφωνικη εικονα απο τα κλειστα???
 
Ευχαριστω πολυ παιδες!!! Θελουν το χρονο τους για να ερθουν (6-11/12ου). Με την πρωτη ευκαιρια θα σας γραψω εντυπωσεις!! Α, ρωτησα στον Νακα, για 2 χρονια μας καλυπτουν για αγορες απο amazon. :smile:
 
Last edited: