Headphone Deals

Sennheiser hd 598 sr απο Amazon: Εχω μια ερωτηση και ελπιζω λογω εμπειριας να εχετε την απαντηση: Ο,τι ισχυει απο εγγυηση για την amazon την ιδια, ισχυει και για αλλα καταστηματα (Blue-Planet) που πουλανε μεσω amazon??? Βρηκα τα εν λογω ακουστικα ακομη πιο φθηνα και ο Νακας ειναι κλειστος για να ρωτησω.:ears:

Απάντηση: Re: Headphone deals

Και Hifiman-560 στις 383 λίρες
Hifiman HE400S στις 239
Ηifiman Edition S στις 125

Απλά κάντε μία ερώτηση αν στέλνει από UK ο seller.
Eίναι fulfilled από το amazon πάντως οπότε θέμα αξιοπιστίας δεν νομίζω να υπάρχει

έκανα τελικά ερώτηση για το αν όντως στέλνουν από Αγγλία (τα ΗΕ560):

1ο mail
Message from 3rd party seller:
Dear customer,

Thank you for contacting us.

The items sold in Amazon UK are fulfilled by Amazon so if you live in UK and place order here, the item will be shipped from Amazon UK stock.

Have a nice day!

Best Regards,
HIFIMAN Customer Service

Ξαναρώτησα συγκεκριμένα για την περίπτωση που χρειαστεί να στείλουν Ελλάδα και μου απάντησαν:
Message from 3rd party seller:
Dear customer,

Our Amazon UK platform can only ship to the UK area, so if you want to buy our products, please kindly go to our official web store. The link is attached. The item will be shipped from China directly.

Best Regards,
HIFIMAN Customer Service

και η απορία μου είναι: αν δηλαδή βάλω την παραγγελία δ/νση Ελλάδας δε θα μου τα στείλουν
ή υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν μέσω amazon Κινας (αφου είναι παραγγελία fulfilled από το amazon)?

ουφ, μπελάς!

Και εγώ δεν κατάλαβα γιατί λένε "Our Amazon UK platform can only ship to the UK area". Αν προχωρήσεις στο checkout με ελληνική διεύθυνση προχωράει κανονικά.

Πρέπει να σου διευκρινίσουν αν το πακέτο θα έρθει μέσω UK ή απευθείας από Κίνα. Στην δεύτερη περίπτωση την πάτησες....

να μου διευκρινίσει το amazon, σωστά?
οπότε καλύτερα να στείλω mail στο amazon.uk?

Eίναι fulfiled by Amazon.
Kαι απευθύνθηκε ήδη στον seller και αυτό που καταλάβαμε είναι ότι πρόκεται για μια εταιρεία με έδρα στη Νέα Υόρκη, που πουλάει στο Βρετανικό amazon και στέλνει από Κίνα
Ζήτω η παγκοσμιοποίηση :flipout:

Grado SR80e Prestige vs Sennheiser hd 598 sr, τιθεται θεμα ή οχι??? να ξερω αμα ειναι να αλλαξω παραγγελια, προλαβαινω ακομη :)

Eίναι fulfiled by Amazon.
Kαι απευθύνθηκε ήδη στον seller και αυτό που καταλάβαμε είναι ότι πρόκεται για μια εταιρεία με έδρα στη Νέα Υόρκη, που πουλάει στο Βρετανικό amazon και στέλνει από Κίνα
Ζήτω η παγκοσμιοποίηση :flipout:

Μην ασχολείστε τσάμπα. Δεν περνανε απο τελωνείο.
Δεν εχει περάσει χρονος απο τοτε που αγορασα με τον ιδιο τροπο (τριτος seller, fullfield by amazon) 2 σετ ακριβα hands free με εδρα αμερική. Ηρθαν κανονικα.
Και μην ρωτατε τον seller, δεν ειναι δικη του η ευθυνη για το πως παραδιδει και πουλάει το amazon.

Επιπλεον εχω ενα θεμα με την παραγγελια: αφου ειδα χαμηλοτερη τιμη αλλου, μπηκα και παρηγγειλα απο Blue-Planet (μεσω Amazon.co.uk παντα). Αφου πηρε κανονικα την παραγγελια μου και διεγραψα την προηγουμενη στο amazon, μετα απο καποια ωρα μου ηρθε μηνυμα (e-mail) οτι υπαρχει προβλημα με τη μεθοδο πληρωμης. Μπηκα να δω τι γινεται και πλεον βλεπω οτι δεν γινονται αποστολες απο αυτους στην Ελλαδα!!! Πριν δεν εγραφε κατι τετοιο, αφου με αφησε και ολοκληρωσα την παραγγελια μου... Το θεμα ειναι τωρα οτι ΔΕΝ μ´αφηνει να καταργησω την παραγγελια, ενω ηδη εχω παραγγειλει ξανα απο το amazon κανονικα. Τι κανουμε τωρα??? :twoguns:

Καμια βοηθεια??? φαινεται οτι το ποσο εχει δεσμευτει και δεν μπορει να προχωρησει η παραγγελια που εκανα μετα

Στείλε mail στην amazon
Επειδη ειμαι ασχετος, πως στελνω mail στην Amazon??? Λεει οτι αφου πηρε τα λεφτα αν και δεν τον συμφερει θα μου στειλει τα ακουστικα, αλλα εγγυηση για την Ελλαδα δεν ισχυει, μονο για Αγγλια. Μολις μου εγραψε οτι θα μου στειλει τα λεφτα, που θα μου τα στειλει? βλεπει το λογαριασμο μου???