supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,679
Τα 550 είναι για όταν καπνίζω και έχω ανοιχτό παράθυρο
Ακουστικά για κάπνισμα :idea:
Nα ανοίξουμε νέο νήμα
τα μηχανάκια σου να δεις τι τραβάνε...
η κλασική επωδός σε σοβαρές πωλήσεις στο γερμανικό ebay είναι nicht raucher.
Καλα...αυτα
1) Δεν υπαρχουν καινουργια και ειναι πολυ παλαια για να τα παρω μεταχ
2) Θέλουν να αλλάξω ενισχυτικά
3) Δεν ειναι ακουστικά αλλα bookshelf speakers με στέκα....
...και βασικα εσυ με τα 1000ρια τα 702 τι να τα κανεις? .....ψάχνεις να υποβαθμίσεις?
Ωραίο νήμα θα ήταν αυτό...Manoss άνοιξε καλύτερα νήμα...."ακουστικά για την Κυριακή" και άσε το κάπνισμα.....
μια χαρά είναι τα ενισχυτικά σου.
Το 90% των ακροάσεών μου γίνονται με τα Κ240 Κ270.
Τα Κ1000 είναι σαν μια ferrari dino του 70. Τα ακούς μια Κυριακή μεσημέρι. Αν τα ακούς πολύ, μετά δεν μπορείς να ακούσεις τίποτα.
Όπως και να έχει τα 1000 είναι μια κατηγορία από μόνα τους οπότε τα χτυπάνε όσο θέλουν όσοι έχουν κάποιο και αποφασίσουν να το δώσουν.
ΟΚ 1800 είναι υπερβολικά για τόσο παλιά ακουστικά αλλά οτιδήποτε μοναδικό το πληρώνεις...
Είμαι για να σκάσω τι θα γίνει αν AKG αποφασίσει να τα ξαναβγάλει.
Και σε τι τιμή βέβαια!
Κάποια στιγμή αν δεν κάνω λάθος κάτι είχε πάρει το μάτι μου ότι ίσως και να ξαναβγούν σε παραγωγή...
Προσωπικά το θεωρώ μάλλον απίθανο!
H ζωή είναι πολύ μικρή για καλά και κακά σερβίτσια έλεγε η γιαγιά μου....βγάλτα από το κουτί και λιώσε τα.....εμείς φεύγουμε και τα πράγματα μένουν πίσω...
Δε μαρτυρας ε;Nα ανοίξουμε και ένα νήμα με περιεχόμενο <ακουστικά για γεύμα -δείπνο > ...
Παρεμπιπτόντως κάποια ψυχή περιμένει την ημερομηνία που θα πάρει το ΡΜΕ ADI 2 dac
Δε μαρτυρας ε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.