supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,679
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Headphone deals
Ψηφιακούς;Εχει προ +τελικούς
Ψηφιακούς;Εχει προ +τελικούς
Παράδειγμα τα Sennheiser HD598sr βγαίνουν τελική μαζί με τα μεταφορικά 87 λίρες.
Επιλέξτε να πληρώσετε σε λίρες στο τέλος (καλύτερη ισοτιμία θα σας δώσει η τράπεζα από το 1,19 που δίνει το amazon)
Αν δεν είχα τα 600 ...Παράδειγμα τα Sennheiser HD598sr βγαίνουν τελική μαζί με τα μεταφορικά 87 λίρες.
Επιλέξτε να πληρώσετε σε λίρες στο τέλος (καλύτερη ισοτιμία θα σας δώσει η τράπεζα από το 1,19 που δίνει το amazon)
περιλαμβάνουν καλώδιο με remote και μικρόφωνο
Παλικάρια μου προσοχή. Τα Sennheiser HD800 είναι πάλι στα 750 ευρώ όπως πριν ένα χρόνο που μας είχε πέσει το σαγόνι.
Δεν νομίζω να χρειάζεται να γράψω για τι deal πρόκειται.
Οποιος θέλει hi-end σε τιμή mid-fi (όπως έχουν καταντήσει οι τιμές στα ακουστικά...) ας το κοιτάξει.
Να υποθέσω πως απαιτεί ενισχυτή, σωστά;
Κατά την γνώμη μου, μπορείς να το πάρεις σε πρώτη φάση και χωρίς ενισχυτή, δεδομένης της ευκαιρίας/ τιμής... Το ακούς από κάποια έξοδο κάποιου οικιακού ενισχυτή, ωστόσο, για να πάρεις αυτό που μπορούν να δώσουν, κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις κάποιο καλό ενισχυτή ακουστικών.Να υποθέσω πως απαιτεί ενισχυτή, σωστά;
Το μαγαζί που κάνει την προσφορά, το γνωρίζει κανείς? Την προηγούμενη φορά, η προσφορά ήταν κατευθείαν από τον αντιπρόσωπο και για λίγα κομμάτια... Τώρα όλοι οι άλλοι στο Σκρουτζολινκ συνεχίζουν να το έχουν 1250.
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατά την γνώμη μου, μπορείς να το πάρεις σε πρώτη φάση και χωρίς ενισχυτή, δεδομένης της ευκαιρίας/ τιμής... Το ακούς από κάποια έξοδο κάποιου οικιακού ενισχυτή, ωστόσο, για να πάρεις αυτό που μπορούν να δώσουν, κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις κάποιο καλό ενισχυτή ακουστικών.
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.