Headphone Deals

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Headphone deals

Φαντάζομαι ότι κάτι θα ξαναπαίξει ή σε Ελλάδα ή σε εξωτερικό
Κάντε ένα subscribe στο thread (έχουμε δυνατή ομάδα)
Και αν θέλετε ακολουθήστε με στο twitter. Ποστάρω και εκεί ότι βρίσκω αν κάτι ενδιαφέρει το βλέπετε απευθείας

Ωραίος! Μήπως όμως έγινε κανένα λάθος στο amazon.it? Πολύ μεγάλο drop και σε ένα μονο μαγαζί.

Οχι τα κάνει κάτι τέτοια τρελά το amazon. Και άλλες φορές έχει πέσει γύρω στα 1600 αλλά πρώτη φορά τόσο μεγάλο drop.
Το θέμα είναι ότι κρατάνε ελάχιστα στο στυλ 1 κομμάτι και όποιος προλάβει πρόλαβε.

sony z1r.PNG

Απάντηση: Re: Headphone deals

Οχι τα κάνει κάτι τέτοια τρελά το amazon. Και άλλες φορές έχει πέσει γύρω στα 1600 αλλά πρώτη φορά τόσο μεγάλο drop.
Το θέμα είναι ότι κρατάνε ελάχιστα στο στυλ 1 κομμάτι και όποιος προλάβει πρόλαβε.

View attachment 148193

Μάλιστα...
By the way, ποιο site χρησιμοποιείς για να τσεκάρεις τιμές; CamelCamelCamel?
Ψάχνω κάποιο που να τσεκάρει ταυτόχρονα όλα τα Ευρωπαικα amazon sites.

Ναι camel camel μόνο που θα πρέπει να τσεκάρεις κάθε χώρα ξεχωριστά.
Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο που να τα έχει ταυτόχρονα

Απάντηση: Re: Headphone deals

Ναι camel camel μόνο που θα πρέπει να τσεκάρεις κάθε χώρα ξεχωριστά.
Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο που να τα έχει ταυτόχρονα

Αυτό κατάλαβα και εγώ... Thanks!

Αν δεν το φερει ο ιδιος, δεν υπάρχει κανενας εγγυημένος τρόπος.

Αν σταλει ως gift και αναγραφεται πανω οτι ειναι αξιας 25$ π.χ ή καποιο αλλο ποσο που ειναι το οριο (αν υπαρχει κατι τετοιο...). Παιζει τετοιο σεναριο?

Αν σταλει ως gift και αναγραφεται πανω οτι ειναι αξιας 25$ π.χ ή καποιο αλλο ποσο που ειναι το οριο (αν υπαρχει κατι τετοιο...). Παιζει τετοιο σεναριο?

Οι οδηγίες της ΕΕ είναι σαφείς. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δε θα ανοιχθεί και θα φορολογηθεί. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας πλέον.

Μόλις τσίμπησα AKG K550 mkII στα 119ε από αμαζον de. Δεν ξέρω πόσο καλό deal είναι αλλά μου φάνηκε λογική τιμή.

Καλορίζικα φίλε. Στο 301 θα τα κουμπώσεις κι εσύ;

Καλορίζικα φίλε. Στο 301 θα τα κουμπώσεις κι εσύ;

..ξέχασα να πω ευχαριστώ. Την άλλη παρασκευή λογικά θα τα έχω στα χέρια μου..ελπίζω να με βολέψουν (έχει φασαρία εδώ που μετακόμισα και χρειάζομαι πλέον και κλειστού τύπου)

..ξέχασα να πω ευχαριστώ. Την άλλη παρασκευή λογικά θα τα έχω στα χέρια μου..ελπίζω να με βολέψουν (έχει φασαρία εδώ που μετακόμισα και χρειάζομαι πλέον και κλειστού τύπου)

Να 'σαι καλά. Προχθές παρήγγειλα τα Senn 598 (ανοιχτού) από Άμαζον uk κι εγώ, μετά από πρόταση των παιδιών εδώ...
Εγώ μόνο στο 301 (vari) θα τα βάλω. Αφού μπορεί να τα οδηγήσει άνετα...

Να 'σαι καλά. Προχθές παρήγγειλα τα Senn 598 (ανοιχτού) από Άμαζον uk κι εγώ, μετά από πρόταση των παιδιών εδώ...
Εγώ μόνο στο 301 (vari) θα τα βάλω. Αφού μπορεί να τα οδηγήσει άνετα...
Με γειες!!! Καλοακουστα, λογικα θα σου αρεσουν πολυ, στην τιμη τους νομιζω παιζουν μονα τους...!!

τα 700άρια εγώ!

τι καλορίζικα...
τα δικά σου θέλω! :grinning-smiley-043
(τώρα που θα ενθουσιαστείς με τα 550)....

:flipout: Μα δεν παιζει να μου αρέσουν παραπάνω τα 550 από τα 702. Τα 550 είναι για όταν καπνίζω και έχω ανοιχτό παράθυρο (για να μην ακούω την κίνηση). Τα 702 είναι για όταν έχω να ακούσω καινούργιο δίσκο (πιο σοβαρή ακρόαση)