petronik
Μέλος Σωματείου
Τους έχουν προτρέψει να κάνουν κατάστημα κάπου στην Ε.Ε ,αλλά το Μassdrop μέχρι στιγμής δεν τό έχει κάνει .Προβλήματα με το τελωνείο αντιμετωπίζουν και αλλού στην ΕΕ
Τους έχουν προτρέψει να κάνουν κατάστημα κάπου στην Ε.Ε ,αλλά το Μassdrop μέχρι στιγμής δεν τό έχει κάνει .Προβλήματα με το τελωνείο αντιμετωπίζουν και αλλού στην ΕΕ
αυτα τελικα ειναι τα 650 σε εκδοση Mass..??
δηλαδη οι χωρες απο κει μερια,τα περνουν μιση τιμη απο εμας..??
Αν βάλεις και το εισόδημα τους στο λογαριασμό ,βγαίνουν πολύ περισσότερα συμπεράσματα
Αν βάλεις και το εισόδημα τους στο λογαριασμό ,βγαίνουν πολύ περισσότερα συμπεράσματα
στο eshop από σήμερα έχει προσφορά στα 12 ευρώ τα ακουστικά της akg που δίνονται μαζί με το samsung S8.
Δεν νομίζω να είναι τίποτα εξαιρετικό, αλλά είδα ότι έχει αρκετά καλό καλώδιο που δεν μπλέκεται και είπα να το δοκιμάσω.
επανέρχομαι γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό.
δεν έχω εμπειρία από το S8 και τα ακουστικά που έρχονται μαζί του, αλλά αυτά που δίνει το e-shop ως bulk του S8 είναι απλά ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.
Τόσο που πιστεύω ότι είναι εντελώς μαϊμούδες.
Απόκριση οριακά και επιεικώς από 500-3000.
Τα 5ετίας sony MH1 μου ήταν βάλσαμο στα αυτάκια μου μετά απο αυτή την τραγική εμπειρία. Ακόμα και κάτι sony 20ετίας που είχα από ένα φορητό cdp και τα χρησιμοποιώ σε ένα Bluetooth τρώνε τα "akg" αυτά για πρωϊνό.
απογοήτευση πλήρης.
Αύριο θα κάνω απόπειρα να τα επιστρέψω.
Μακρυά...
μακριά γενικά από τετοιου είδους προσφορές του e-shop. Στο 95% ειναι μούφα.
και τα apple in-ear είναι σίγουρα μούφα.
Προδίδεται από τη μανία κιόλας να τα δίνει και σε bulk "συσκευασία".
Πριν 2 εβδομάδες είχε βγάλει το e-shop τα Sony MDR-EX650AP στα 42,90 , τα παρήγγειλα αλλά όταν τα κοίταξα από κοντά κατάλαβ
α(λόγω του καλωδίου) ότι δεν ήταν αυθεντικά οπότε δεν δέχθηκα να τα παραλάβω,έτσι θέλει προσοχή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.