Headphone Deals

Τους έχουν προτρέψει να κάνουν κατάστημα κάπου στην Ε.Ε ,αλλά το Μassdrop μέχρι στιγμής δεν τό έχει κάνει .Προβλήματα με το τελωνείο αντιμετωπίζουν και αλλού στην ΕΕ

Re: Απάντηση: Headphone deals

Τους έχουν προτρέψει να κάνουν κατάστημα κάπου στην Ε.Ε ,αλλά το Μassdrop μέχρι στιγμής δεν τό έχει κάνει .Προβλήματα με το τελωνείο αντιμετωπίζουν και αλλού στην ΕΕ

αυτα τελικα ειναι τα 650 σε εκδοση Mass..??

Apple ME186 (In-Ear Headphones)

17.90
στο E-Shop.gr

Skroutz από 42

Review: http://musicalmusings.themindofgame.com/2010/06/addiem-review/

Πραγματοποιήστε τις κλήσεις σας σε υψηλή ποιότητα με το handsfree της Apple. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε
να κάνετε αποδοχή ή απόρριψη μιας εισερχόμενης κλήσης.Ο ισορροπημένος ήχος επιτυγχάνεται με το σύστημα ηχείων
που παρέχουν μια αμιγώς απολαυστική εμπειρία ακρόασης.Χειριστείτε τις κλήσεις ή την αναπαραγωγή της μουσικής και
των βίντεο με το κεντρικό κουμπί και συγχρόνως ελέγξτε την ένταση με τα αντίστοιχα κουμπιά αυξομείωσης ήχου,
πάντα με την μοναδική σχεδίαση και ποιότητα της Apple.

χαρακτηριστιά: Έλεγχος έντασης μουσικής και αναπαραγωγής βίντεο με λειτουργιες play/pause
και next/previus, εγγραφή φωνητικών σημειώσεων, απάντηση και τερματισμός τηλεφωνικών κλήσεων.
Απόκριση συχνότητας: 5Hz με 21kHz
Αντίσταση: 23 Ohms.
Μήκος καλωδίου: 106 cm.
Συμβατότητα: Η λειτουργία του μικρόφωνου και χειριστήριου υποστηρίζεται μόνο από τα IPhone (3GS/4/4S/5/5S/6/6S),
iPod Touch 2G, iPod nano (5th generation), iPod nano (4th generation). Η λειτουργία του χειριστηρίου υποστηρίζεται μόνο
από :iPod shuffle (3rd gen).Η χρήση σαν απλά ακουστικά υποστηρίζεται από όλα τα μοντέλα.
Απαιτήσεις Λογισμικού: version 1.0.3 για iPod nano (4th gen), 2.0.1 για iPod classic (120GB), και 2.2 για iPod touch (2nd gen).
Περιλαμβάνει: Ακουστικά της Apple In-Ear με τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο, Θήκη μεταφοράς

20160707133549_apple_me186.jpg

Last edited:
στο eshop από σήμερα έχει προσφορά στα 12 ευρώ τα ακουστικά της akg που δίνονται μαζί με το samsung S8.
Δεν νομίζω να είναι τίποτα εξαιρετικό, αλλά είδα ότι έχει αρκετά καλό καλώδιο που δεν μπλέκεται και είπα να το δοκιμάσω.

στο eshop από σήμερα έχει προσφορά στα 12 ευρώ τα ακουστικά της akg που δίνονται μαζί με το samsung S8.
Δεν νομίζω να είναι τίποτα εξαιρετικό, αλλά είδα ότι έχει αρκετά καλό καλώδιο που δεν μπλέκεται και είπα να το δοκιμάσω.

επανέρχομαι γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό.
δεν έχω εμπειρία από το S8 και τα ακουστικά που έρχονται μαζί του, αλλά αυτά που δίνει το e-shop ως bulk του S8 είναι απλά ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

Τόσο που πιστεύω ότι είναι εντελώς μαϊμούδες.
Απόκριση οριακά και επιεικώς από 500-3000.

Τα 5ετίας sony MH1 μου ήταν βάλσαμο στα αυτάκια μου μετά απο αυτή την τραγική εμπειρία. Ακόμα και κάτι sony 20ετίας που είχα από ένα φορητό cdp και τα χρησιμοποιώ σε ένα Bluetooth τρώνε τα "akg" αυτά για πρωϊνό.

απογοήτευση πλήρης.
Αύριο θα κάνω απόπειρα να τα επιστρέψω.
Μακρυά...

επανέρχομαι γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό.
δεν έχω εμπειρία από το S8 και τα ακουστικά που έρχονται μαζί του, αλλά αυτά που δίνει το e-shop ως bulk του S8 είναι απλά ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

Τόσο που πιστεύω ότι είναι εντελώς μαϊμούδες.
Απόκριση οριακά και επιεικώς από 500-3000.

Τα 5ετίας sony MH1 μου ήταν βάλσαμο στα αυτάκια μου μετά απο αυτή την τραγική εμπειρία. Ακόμα και κάτι sony 20ετίας που είχα από ένα φορητό cdp και τα χρησιμοποιώ σε ένα Bluetooth τρώνε τα "akg" αυτά για πρωϊνό.

απογοήτευση πλήρης.
Αύριο θα κάνω απόπειρα να τα επιστρέψω.
Μακρυά...

Φημολογείται πως είναι fake.
Είναι made in China?
Υπάρχουν και κάποια άλλα made in "δεν θυμάμαι" που υποτίθεται ότι είναι ανώτερα

μακριά γενικά από τετοιου είδους προσφορές του e-shop. Στο 95% ειναι μούφα.
και τα apple in-ear είναι σίγουρα μούφα.
Προδίδεται από τη μανία κιόλας να τα δίνει και σε bulk "συσκευασία".

Πριν 2 εβδομάδες είχε βγάλει το e-shop τα Sony MDR-EX650AP στα 42,90 , τα παρήγγειλα αλλά όταν τα κοίταξα από κοντά κατάλαβα(λόγω του καλωδίου) ότι δεν ήταν αυθεντικά οπότε δεν δέχθηκα να τα παραλάβω,έτσι θέλει προσοχή.

μακριά γενικά από τετοιου είδους προσφορές του e-shop. Στο 95% ειναι μούφα.
και τα apple in-ear είναι σίγουρα μούφα.
Προδίδεται από τη μανία κιόλας να τα δίνει και σε bulk "συσκευασία".

μα εννοείται ότι θα είναι Bulk.
όταν υποτίθεται παίρνεις αντικαταστάτη των ακουστικών του σετ bulk θα είναι. Αλλά έχουμε κατά καιρούς πάρει και ήταν ΟΚ.

Πριν 2 εβδομάδες είχε βγάλει το e-shop τα Sony MDR-EX650AP στα 42,90 , τα παρήγγειλα αλλά όταν τα κοίταξα από κοντά κατάλαβ
α(λόγω του καλωδίου) ότι δεν ήταν αυθεντικά οπότε δεν δέχθηκα να τα παραλάβω,έτσι θέλει προσοχή.

αυτά είχαν όντως το εξαιρετικό καλώδιο για το οποίο μιλάνε σε όλα τα βίντεο στο νετ. Αλλά μόνο μέχρι εκεί.

τελικά επεστράφησαν (είδα και έπαθα να εξηγήσω στην κοπέλα - για να εξηγήσει κι εκείνη στον "τεχνικό" το πρόβλημα - ότι είχαν περιορισμένη απόκριση στα άκρα....οπότε αναγκάστηκα να της πω ότι ακούγονταν τσίγκινα).

Τα πήρα κι εγώ τα akg (παρέλαβα χθες).
Εμένα μου φάνηκαν ιδιαίτερα...
Είναι όντως πολύ μεσάτα αλλά είναι και πεντακάθαρα.
Σε σχέση με τα Sony τα οποία δεν τα έχω μαζί μου για να κάνω άμεση σύγκριση προτίμησα τα quadbeat 2 αν αυτό λέει κάτι.
Υπάρχει μπάσο στα akg απλά είναι διακριτικό. Θα επανέλθω γιατί μάλλον μου αρέσουν

Κι εμένα ολίγον αμπασα μου εκατσαν. Αλλα τα δοκιμασα κατευθείαν απο ταμπλετ. Μήπως θέλουν drive; Επίσης θέλουν και καλό στριμωγμα μέσα στα αυτιά για να πάρουν μπάσο. Ελα όμως που δεν έχει ανταλλακτικά σε διάφορα μεγέθη και αυτά που φοράει είναι μικρά...

από οδήγηση παίξανε με το s6 σε άμεση αντιπαράθεση με τα ΜΗ1. Τα ΜΗ1 δεν είχαν ανάγκη από τίποτα. Τα akg ήταν απλά δράμα.
Μετά έκανα ανταλλαγή τα λαστιχάκια τους γιατί και μένα μου φάνηκαν μικρά, υπήρξε μικρή βελτίωση, αλλά ακόμα και με τα μικρά τους λάστιχα τα ΜΗ1 ήταν απείρως καλύτερα.
Ακόμα και κάτι από το Lidl που έχω με κάτι γουρουνάκια πάνω τους τα ξέσκισαν τα akg.

Μικρή αλλαγή στα χαμηλά με λίγο πιο μπαμπάτσικες σιλικόνες. Ευτυχώς υπάρχει άπειρο στοκ από αυτές.

Η μεσαία περιοχή των akg μου φαίνεται πάρα πολύ καλή.
Δεν ξέρω αν θα στρώσουν και χαμηλά με λίγο παίξιμο. Δεν περιμένω θαύματα βέβαια. Δεν είναι θέμα οδήγησης πάντως.

Πάντως αν τα βάλω κάτω για ψείρες έχω δώσει γύρω στα 150 όλα αυτά τα χρόνια από τα sony (μπορεί να έχω κοντά στα 10 ζευγάρια από αυτά) και μετά. 😀

Προτείνω να τα αφήσετε κανένα 24-48ωρο να παίξουν σε μέση ένταση πριν τα πετάξετε στο συρτάρι ή τα επιστρέψετε.
Κάποιοι δεν πιστεύουν στο αρχικό κάψιμο. Εγώ πάλι ναι.
Από τα 10 handsfree - iems που είχα αυτά τα χρόνια, μόνο τα ZS3 στρώσαν στα πρώτα 15 λεπτά.
Και στα άλλα ο ήχος άλλαζε από αρκετά έως δραματικά.
Sorry για το spoiler.
Και πάλι πίσω στο θέμα.