Headphone Deals

Ρε παίδες, ποια είναι αυτά ; Εννοώ, με ποιο 'βαρύ' όνομα πωλούνται στην Ευρώπη ; Είμαι σίγουρος ότι κάπου τα έχω τσεκάρει τελευταία ... λέω να πάρω από ένα ζευγαράκι στους γιούς μου, που τα χαλάνε με ρυθμό πυροβόλου:

http://www.gearbest.com/headsets/pp_265038.html?wid=21

Aν δεν τους πήρες ακόμα ακουστικά ξανασκέψου το για τα Κ240. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν αρέσουν μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλα μέλη της οικογένειας
Εδώ η κόρη ενώ παρακολουθεί Stranger Things ή Sherlock, δέν είμαι σίγουρος ποιό από τα δύο.

DSC_0052.jpg

Τομαν
Κ240
58 (+20 μτφ )
Σημείωση:
Στον Τόμαν από 300 κ πάνω είναι δωρεάν τα μτφ οπότε αν βρεθεί κόσμος και γίνει μια παραγγελία με σύνολο 300+ τότε δεν έχεις μτφ στην ουσία!

Aν δεν τους πήρες ακόμα ακουστικά ξανασκέψου το για τα Κ240. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν αρέσουν μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλα μέλη της οικογένειας
Εδώ η κόρη ενώ παρακολουθεί Stranger Things ή Sherlock, δέν είμαι σίγουρος ποιό από τα δύο.

View attachment 135155
Χαχαχ, φοβερή ή κόρη σου , να την χαίρεσαι...

Τελικά οι γιοι προτίμησαν άλλα δώρα... Δεν μπορώ να τους κάνω χάι φιντελίστες, όσο και αν το παλεύω...

Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει, δεν αντιλέγω, αλλά αν πάμε από κοντά και κουβεντιάσουμε πρόσωπο προς πρόσωπο με τους αντιπροσώπους, είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα καλύτερες τιμές. Τουλάχιστον για όσα πράγματα έρχονται στη χώρα μας.

Η διαίσθηση μου λέει, αν και δεν το κατέχω το σπόρ, ότι και οι ιντερνετικές τιμές έχουν γίνει πλασματικές σε πολλές περιπτώσεις. Ώστε να μπορούν κατά καιρούς να κάνουν προσφορές και εκπτώσεις.
Μπορεί να κάνω και λάθος πάλι, δεν ξέρω... :chinscratch:

σύμφωνοι Μιχάλη :a0210:,αλλά και πάλι είναι περίπου 400 ευρώ διαφορά.

Βέβαια δε τα παρακολουθώ τα συγκεκριμένα akg, ώστε να ξέρω πώς παίζει η τιμή τους γενικά (αν δηλ "παίζουν" και χαμηλότερα)
και σίγουρα δε θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου :-)
Το άμαζον όμως είναι εγγύηση, γιατί αν δε σου αρέσουν τα γυρίζεις!

SENNHEISER HD800 787 στο Nakas.gr
ναι καλά είδατε η καλύτερη τιμή παγκοσμίως για το καλύτερο ακουστικό του κόσμου!
(εντάξει μετά τα stax!)
Άντε και να σας πω ένα μυστικό - είναι καλύτερο από το HD800S!!!

SENNHEISER HD800 787 στο Nakas.gr
ναι καλά είδατε η καλύτερη τιμή παγκοσμίως για το καλύτερο ακουστικό του κόσμου!
(εντάξει μετά τα stax!)
Άντε και να σας πω ένα μυστικό - είναι καλύτερο από το HD800S!!!
Δεν το πέτυχα στο άλλο νήμα γμτ... :)

Ήταν έκπληξη! (πράγματι και για εμένα δεν πίστευα τα αυτιά μου παρόλο που ήμουν ''φτιαγμένος'' για τα S)
Περισσότερα στο άλλο νήμα.