Απάντηση: Re: Hi-End AV Show 2013 εντυπώσεις.
Για τον ίδιο λόγο δεν ριψοκινδυνεύω γνώμη για τα Neat: ενώ τα μεσοϋψηλά τους πραγματικά έσκιζαν, με τρομερό αέρα, ανάλυση και γλυκύτητα, μου φάνηκαν τελείως άδεια από μπάσο -τουλάχιστον την ώρα που επισκέφθηκα εγώ το δωμάτιο, μόνο κάτι υποψίες αρμονικών έπιανες- ενώ εδώ διάβασα τα καλύτερα.
Δημήτρη πέρσι μου είπαν πήγαινε να τα σκούσεις... μπήκα και βγήκα... για τον ίδιο λόγο! Θα 'μαι κουφός λέω...
Μετά βρήκα μπόσικο το δωμάτιο και λέω ας ξαναπάω.
Πέτυχα και ίδια κομμάτια με τη πρώτη φορά... Αυτή τη φορά κάθησα εκεί που έπρεπε και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!
(Λεπτομέρειες απο κοντά, μιας και δεν προσφέρεται το νήμα)
Φέτος πήγα διαβασμένος...
πρέπει να πήγα 4-5 φορές στις δύο μέρες (για τη τζούρα... μιας και παρά την καλή προσφορά που τρέχει για το demo δεν μπορώ να το φτάσω).
Διαφορετικό πρόγραμμα κάθε φορά... πλούσιες χαμηλές κάθε φορά.
Οκ ευνοείται σε σχέση με τα μεγάλα λόγω χώρου, αλλά και εμείς τι ψάχνουμε στους χώρους μας? Το καλό ηχείο που θα το φέρουμε ή το ηχείο που θα μας κάτσει?
Οπότε αναπόφευκτα να ρωτήσω... πως το άκουσες? καθήμενος στη πράσινη πολυθρόνα ή κάπως αλλιώς?
Γιατί οι καρέκλες πίσω, έχουν μεγαλύτερο ύψος...
Φίλε να πάμε από το μαγαζί να ακούσουμε και τα φτηνότερα... είναι και ευγενέστατος ο αντιπρόσωπος και με καλή διάθεση στη κουβέντα. Μπορεί επειδή με έφαγε και στη μάπα τόσες φορές λολ... Απο τις παρουσίες που με κέρδισαν πραγματικά! Πολύ ενδιαφέρουσα και η φρέσκια πηγή που έπαιζε... με CD drive και ενσωματωμένο dac λάμβανε άυλα από pc (ξεχνάω ως συνήθως το όνομα)
:ernaehrung004: