Hi-End Εργαλείο

Καλησπέρα!

Πήγα και το πήρα σήμερα απ' τον Μαρινόπουλο!
Το έβαλα να δω τι κάνει αλλά τζίφος τίποτα!

Αυριο θα πάω να το αλλάξω! Σε μερικά CD δεν παίζει απο το 7 τραγούδι και πάνω
σε άλλα CD αναφοράς παίζει άκουσον άκουσον ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΑ και με μια
βραχνάδα στα πρίμα (αυτό το κάνει και στα περισσότερα CD !

Συνεπώς αποτελέσματα αύριο!:nounder:

P.S. καλώδια δοκίμασα πολλά (όσα είχα τέλος πάντων)

Ούτε με τη φάση έχει να κάνει ούτε κάτι τέτοιο
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ!:furious3:

Ο Σκλαβενίτης δεν φερνει κάτι ανάλογο ρε παιδιά πχ BlueSea, RedSky, Oppa..?
Η φέτα του Mediamarkt δε λέι τίποτα ....

Βασίλης

*Γυναίκααα, Έλληνας κροίσος με bluesky.
*Εεε Billy έβαλες;
*Οοχι Billy δεν ταιριάζει
*Κύριο, Κύριο , ηρτε ο επισκέπτης με το μπομπινόφωνο
*Καλά καλά πές του να περάσει
*..... Έλληνας κροίσος....με bluesky..... ποιός να'ναι;

Πάρε και συ bluesky, δεν ξέρεις τι έχεις:fahne90:

Υ.Γ Καλα ντε μη βαράτε

Βασίλης

Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Καλησπέρα!

Πήγα και το πήρα σήμερα απ' τον Μαρινόπουλο!
Το έβαλα να δω τι κάνει αλλά τζίφος τίποτα!

Αυριο θα πάω να το αλλάξω! Σε μερικά CD δεν παίζει απο το 7 τραγούδι και πάνω
σε άλλα CD αναφοράς παίζει άκουσον άκουσον ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΑ και με μια
βραχνάδα στα πρίμα (αυτό το κάνει και στα περισσότερα CD !

Συνεπώς αποτελέσματα αύριο!:nounder:

Επεσες σε ελαττωματικό κομμάτι. Πήγαινε να το αλλάξεις να πάρεις άλλο.
Αχ, αυτό το QC των κινέζων... Δράμα.

Εμένα πάντως πάιζει μέχρι και ένα CDάκι των ΑΒΒΑ μαύρου χρώματος για να μοιάζει και καλά δήθεν με παλιό 45αράκι βυνίλιο το οποίο (λόγω χρώματος) δεν παίζει σχεδόν πουθενά. Το BS το διάβασε με την πρώτη!

...εγώ τώρα χρειάζεται να προσθέσω κάτι?????
...ίσα-ίσα που από ό,τι βλέπω μαθαίνετε σιγά-σιγά όλοι σας...:worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

.....
Εμένα πάντως πάιζει μέχρι και ένα CDάκι των ΑΒΒΑ μαύρου χρώματος για να μοιάζει και καλά δήθεν με παλιό 45αράκι βυνίλιο το οποίο (λόγω χρώματος) δεν παίζει σχεδόν πουθενά. ......

Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι ?
Επειδή τυχαίνει να έχω τουλάχιστον 200 CD μαύρου χρώματος (τα οποία κυνηγάω πάντα -με ή χωρίς ανθρακονήματα ) απο εγγραφές και μερικά πρωτότυπα , και δέν μου έχει τύχει ποτέ το φαινόμενο να μήν διαβάζονται (επειδή είναι μαύρα , αντι για ασημί ή χρυσά , άσε δηλαδή που υπάρχουν και βαθύ μπλέ και βαθύ πράσινα )
σε πολλά και διάφορα players , μπορείς να μου πείς τι εννοείς οτι σε άλλα players δέν διαβάζονται .

Re: Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Επεσες σε ελαττωματικό κομμάτι. Πήγαινε να το αλλάξεις να πάρεις άλλο.
Αχ, αυτό το QC των κινέζων... Δράμα.

Εμένα πάντως πάιζει μέχρι και ένα CDάκι των ΑΒΒΑ μαύρου χρώματος για να μοιάζει και καλά δήθεν με παλιό 45αράκι βυνίλιο το οποίο (λόγω χρώματος) δεν παίζει σχεδόν πουθενά. Το BS το διάβασε με την πρώτη!

Καλησπέρα! :ears:

Πήγα και το άλλαξα τώρα το απόγευμα μιάς το το πρώτο ήταν......:Banane0:
Το δεύτερο παίζει εντάξει θα το ακούσω σε διάφορα CD και βλέπουμε!
Πάντως με το πρώτο άκουσμα δείχνει να είναι καλύτερο απ' το παλιό BS
τουλάχιστον στην ''ησηχία'' !

To καινούργιο "μπλεσκατούλι" δεν είναι της Bluesky, αλλά της DIGITAL .

Παρ όλα αυτά μπορούμε να συνεχίσουμε να το αποκαλούμε "μπλεσκατούλι".

Y.Γ Tη λέξη "μπλεσκατούλι" μπορεί νομίμως να την χρησιμοποιεί μόνο το AVclub.gr

"μπλεσκατούλι" copyright 2007 by Internet King @ AVClub.gr
:firstprize:

Last edited:
To καινούργιο "μπλεσκατούλι" δεν είναι της Bluesky, αλλά της DIGITAL .

Παρ όλα αυτά μπορούμε να συνεχίσουμε να το αποκαλούμε "μπλεσκατούλι".

Y.Γ Tη λέξη "μπλεσκατούλι" έχει δικαίωμα να την χρησιμοποιεί μόνο το AVclub.gr

"μπλεσκατούλι" copyright 2007 by Internet King @ AVClub.gr
το ενα μπλεσκατουλι και το αλλο μπλακσκατουλι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι ?
Επειδή τυχαίνει να έχω τουλάχιστον 200 CD μαύρου χρώματος (τα οποία κυνηγάω πάντα -με ή χωρίς ανθρακονήματα ) απο εγγραφές και μερικά πρωτότυπα , και δέν μου έχει τύχει ποτέ το φαινόμενο να μήν διαβάζονται (επειδή είναι μαύρα , αντι για ασημί ή χρυσά , άσε δηλαδή που υπάρχουν και βαθύ μπλέ και βαθύ πράσινα )
σε πολλά και διάφορα players , μπορείς να μου πείς τι εννοείς οτι σε άλλα players δέν διαβάζονται .

Μανώλη είναι ένα μαύρο κατάμαυρο CD που μοιάζει με δισκάκι 45 στροφών. Είναι το Greatest Hits των ABBA σε χάρτινο κουτάκι. Το κακό με αυτό το δισκάκι είναι πως είναι κατάμαυρο και από την κάτω πλευρά που διαβάζει η ακτίνα laser.
To αποτέλεσμα είναι το εξής:
- Το Advance δεν το έχει παίξει ποτέ. No disc βγάζει στο display.
- To Cambridge Audio DVD-89 το διαβάζει τις περισσότερες φορές, αλλά όχι πάντα. Υπάρχουν κι εδώ αρκετές φορές που το έχω βάλει και βγάζει κι αυτό no disc.
- Μία μαϊμού SilverCrest DVD από το Lidl δεν το διαβάζει σχεδόν ποτέ. Τις ελάχιστες φορές που το διάβασε και ξεκίνησε να το παίζει, κόλλησε μετά από λίγο, πήδηξε στο επόμενο track, ξανακόλλησε, πήγε στο επόμενο track κ.ο.κ.
- Το παιδικό CD player από τα Jumbo που έχει ο μικρός στο δωμάτιό του το παίζει πάντα!!!
- Το BS και τις δύο φορές που το δοκίμασα το έπαιξε κανονικά χωρίς πρόβλημα.
- Στο αυτοκίνητο και στο walkman δεν το έχω δοκιμάσει.

Με μπλε, ή με πράσινα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Εδώ μιλάμε για κατάμαυρο και από την κάτω πλευρά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

Μανώλη είναι ένα μαύρο κατάμαυρο CD που μοιάζει με δισκάκι 45 στροφών. Είναι το Greatest Hits των ABBA σε χάρτινο κουτάκι. Το κακό με αυτό το δισκάκι είναι πως είναι κατάμαυρο και από την κάτω πλευρά που διαβάζει η ακτίνα laser.
- To Cambridge Audio DVD-89 το διαβάζει τις περισσότερες φορές, αλλά όχι πάντα. Υπάρχουν κι εδώ αρκετές φορές που το έχω βάλει και βγάζει κι αυτό no disc.
- Μία μαϊμού SilverCrest DVD από το Lidl δεν το διαβάζει σχεδόν ποτέ. Τις ελάχιστες φορές που το διάβασε και ξεκίνησε να το παίζει, κόλλησε μετά από λίγο, πήδηξε στο επόμενο track, ξανακόλλησε, πήγε στο επόμενο track κ.ο.κ.
- Το παιδικό CD player από τα Jumbo που έχει ο μικρός στο δωμάτιό του το παίζει πάντα!!!- Το BS και τις δύο φορές που το δοκίμασα το έπαιξε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Με μπλε, ή με πράσινα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Εδώ μιλάμε για κατάμαυρο και από την κάτω πλευρά.

Το μπλεσκατούλι με το διάβασμα τα πήγαινε πάντα καλά, τα "αρπάζει" τα περισσότερα από την παράδοση.

Εκεί που έχει καμιά φορά πρόβλημα είναι όταν διαβάζει τα άγραφτα CDs

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi-End Εργαλείο

- Το παιδικό CD player από τα Jumbo που έχει ο μικρός στο δωμάτιό του το παίζει πάντα!!!
- Το BS και τις δύο φορές που το δοκίμασα το έπαιξε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Κατάλαβα , οταν συναντηθούμε , έχε το μαζί σου , εφόσον δέν είναι πρόβλημα
Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

Γεια σου μέλος guru , καλωσόρισες και πάλι στο χώρο του high-end .
Που χάθηκες γλυκό μου αγόρι ?

...είπαμε...με είχε στείλει το Carrefour στην Κίνα, για R&D στο καινούριο μοντέλο DIGITAL DVX-495...δε μού λες, ακούς διαφορές από το 865?????:ears: