Hi-End Εργαλείο

Πηγα χθες στα carrefur στο Ιλιον & ειχαν ελλειψη ειπαν
ξερει κανεις κανα αλλο μαγαζι τους εδω στα δυτικα προαστεια?

Δημητρη το πηρα χθες σε μια συναδελφο απο το Mediamark (και σε αυτη την τιμη νομιζω)
Να παω να παρω και ενα ακομα να σου το στειλω για συγκρισεις με το δικο σου???

Δημητρη το πηρα χθες σε μια συναδελφο απο το Mediamark (και σε αυτη την τιμη νομιζω)
Να παω να παρω και ενα ακομα να σου το στειλω για συγκρισεις με το δικο σου???

πιό έυκολο είναι να πάρω εγώ ένα και να το συγκρίνω...
αλλά ειλικρινά έχω βαρεθεί τις συγκρίσεις και το στοκάρισμα μηχανημάτων.

Γεγονός είναι ότι το 495 παίζει θεϊκά μουσική, αν θες να ακούσεις μουσική.
Αν θέλεις να παίζεις και να ασχολείσαι, κάθε μέρα θα βρίσκεις ένα καλύτερο ή χειρότερο

Μετα απο δυο εβδομαδες συμβιωσης να γραψω και εγω καποια πραγματα. Το προηγουμενο Bluesky ειχε σταθει αξιοπρεπως διπλα στο cd μου οταν ακουγα με τα ηλεκτροδυναμικα με audax Μοναδες. Το καινουργιο δοκιμαστηκε με ηχεια τα Magnepan 2.7 και συγκριθηκε με το 50αρι (φτιαγμενο) και το pc μου με auzentech mystique. Εχασε πανηγυρικα και απο τα δυο. Με το 50αρι δε το συζητω, μικροτερο ογκο στα οργανα, μικροτερο βαθος πλατος υψος σκηνης και οποια αλλη διασταση φανταζεστε και λιγοτερο φυσικες χροιες καθως και μικροτερο ογκο στο μπασο. Απο το pc ειχε καλυτερες χροιες, αλλα εχανε σε ογκο και χαμηλο. Ναι με τη σωστη φαση. Βεβαια ειχε ενα ευχαριστο ακουσμα και ξεκουραστο δηλαδη Overall ακουγα "ευχαριστα" μουσικη, αλλα σε αλλη κλιμακα.

...από όσο γνωρίζω, Carrefour Πάτρας και Λεωφ. Αθηνών (πρώην Λεωφ. Καβάλας) δεν υπάρχει ούτε δείγμα...:FSGSFGS4:

Πηγα τωρα και πηρα απο το Mediamarkt το Toshiba με 38 ευρα!!!
Το απογευμα θα το βαλω στο ρακ και θα σας πω την ταπεινη μου γνωμη....

Πηγα τωρα και πηρα απο το Mediamarkt το Toshiba με 38 ευρα!!!
Το απογευμα θα το βαλω στο ρακ και θα σας πω την ταπεινη μου γνωμη....

Κάνε και ένα check ότι φοράει το Zoran 966 στα σωθικά του.
-bye-

Αμα δεν το φοραει θα φαω τις...καλτσες μου!!!!

Νομιζω οτι το φοραει γιατι κατι τετοιο ειχε γραψει ενα φιλος.
Αν το ανοιξω εγω, απλα θα το ....καμαρωνω!!!!!

Θα χασω και την εγγυηση ρε φιλαρες!!!!!!!!!!!!(πω πω κακο που παθαμε!!!!)

To δικό μου παρουσίασε κάποια προβλήματα με το remote control.
Οταν πέφτει το player σε κατάσταση OFF πολλες φορές δεν επανέρχεται σε κατάσταση ON όταν πατάω το αντίστοιχο πλήκτρο έναυσης. Χρειάζεται να κλείσω το player από το διακόπτη ON/OFF για να μπορέσω να ξαναβάλω CD.

Oσον αφορά τον ήχο, εξακολουθώ να έχω την αίσθηση ότι παίζει καλύτερα από το πρώτο μπλεσκατούλι κυρίως στην αναπαραγωγή του μπάσου.

Το δικό μου δείγμα παίζει καλύτερα με το NIGHT MODE =ON όπως και το παλαιότερο BS.

Σε αναλυτικό και σωστά γενικώς σύστημα η κατάσταση είναι τραγική όταν συγκριθεί με ακριβό High-End player. Υστερεί στο να μεταφέρει την πληροφορία χώρου (ambience) ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει αυτή η πληροφορία γιατί στο άλλο το ακριβό ακούγεται.
Ο ήχος όμως δεν ενοχλεί ακόμα και σε μακροχρόνια ακρόαση. Απλώς αυτό το σκατουλάκι σου κάνει παρέα και είναι σαν να ακούς ένα καλό σταθμό στο ραδιόφωνο.

Σίγουρα θα παίξει καλύτερα με κάποιες μετατροπές, γιατί κάνει μπαμ όπως το προηγούμενο μοντέλο, ότι τις χρειάζεται για να πάιξει καλά.

Last edited:
Πρώτο πράγμα που πρέπει να φύγει είναι το τροφοδοτικό που είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του προηγούμενου BS. Μετά ακολουθεί το αναλογικό στάδιο εξόδου και οι απαραίτητες αλλαγές στο LPF. Eνα λαμπάτο στάδιο στην έξοδο ή ένας ολοκληρωμένος buffer για να μειώσουμε ακόμα περισσότερο την αντίσταση εξόδου που αυτή τη στιγμή είναι στα 1.100 Ω περίπου στα 1KHz.

Ελπίζω να βρω το χρόνο να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου μετά τις μετατροπές που σκέφτομαι να κάνω.

Εννοείται ότι οι μετρήσεις θα είναι αυθεντικές και oχι copy-paste από το Internet -bye-

Last edited:
κόντρα πλακέ σημύδας 15mm = 30  το μ^2. Στο Χαλάνδρι τιμή για όλα τα ξύλα κομμένα = 48 . Τα φάλτσα και οι τρύπες θα γίνουν αλλού (10 ).

Τα υπόλοιπα στην diy, σύντομα ...

Λίγο περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω ξυλάδικο στο Χαλάνδρι;

Άσχετο: αυτά τα  υποννοούν ;

Προς ενημερωση σας.
Το μονο που προλαβα να κανω γιαυτο το μαραφετι που πηρα (Toshiba 170) ειναι να διαβασω το μανιουαλ και να το βαλω στην πριζα.
Εχει και κομπονετ και κομποζιτ και μαλιστα απο την κομπονετ βγαζει και προοδευτικη σαρωση.Επισης ειναι και στα 96 απο την μανα του και πρεπει να κανεις downsampling μονος σου στα 44.(αυτο τωρα δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο.
Το συρταρι βγιανει εξω με θορυβο και ΔΕΝ δειχνει ουτε αυτο τα tracks (ουτε hallo γραφει ρε gamoto!!!)
Απο ηχο στο συστημα μου ...οταν το συνδεσω!!!(κατι που δεν ειναι και το ευκολοτερο)

Re: Απάντηση: Hi-End Εργαλείο

To δικό μου παρουσίασε κάποια προβλήματα με το remote control.
Οταν πέφτει το player σε κατάσταση OFF πολλες φορές δεν επανέρχεται σε κατάσταση ON όταν πατάω το αντίστοιχο πλήκτρο έναυσης. Χρειάζεται να κλείσω το player από το διακόπτη ON/OFF για να μπορέσω να ξαναβάλω CD.

έτσι κάνει και το δικό μου.
Μάλλον έτσι είναι σχεδιασμένο.

Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνω, μπορεί σε πρώτη σύγκριση να υστερεί, σε σχέση με άλλα, αλλά ειλικρινά το λέω, δεν θέλεις να το σταματήσεις.
Και ούτε συμφωνώ με αυτό περί ραδιοφώνου.
Το ραδιόφωνο είναι κομπρεσαρισμένο, είναι μέχρι 15000 και στην Ελλάδα είναι μάπα.
Με αυτό δεν χορταίνω να ακούω.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι χαιεντ, ή ο,τιδήποτε.
Σημαίνει ότι είναι ευχάριστο να ακούς και γιά μένα αυτό φτάνει.

Το δικό μο ξυπνάει απ το OFF αλλά με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων. Bootαρει το zoran μάλλον.

Ηχητικώς, όπως γράφει και ο Δημήτρης είναι πολύ ευχάριστο*.

* δεν ακούω ευχάριστα πράγματα.