Η.Διακογιάννης
New member
- 20 June 2006
- 73
Μωρέ εμείς εδώ τα έχουμε ξεπεράσει όλα , μέχρι και ψυχολόγοι έχουμε γίνει , αναλυτές προσωπικότητας και βάλε, απο το τηλέφωνο, ωχ! συγγνώμη απο το πληκτρολόγιο ήθελα να γράψω.
Παιδια η αντιληψη του καλου ηχου ειναι μια. Αυτα τα "Εγω το βρισκω μουσικο, εμενα μου κανει, κτλ" τα ακουω βερεσε.
Το blue sky παιζει καλα αν συγκριθει με player των 100 ευρω.
Απο κει και περα το αυτι θελει εκπαιδευση. Αν δεν ξερεις και δεν εχιες την αναλογη εμπειρια, ειδικα σε μια πηγη μπορεις να νομισεις οτι ειναι και η καλυτερη στο κοσμο.
Αυτα.
γιατί όχι ?
Το avclub δεν πατρονάρει, ουτε υιοθετεί απόψεις μελών.
Σαν μέλος λέω ότι παίζει μαγικά (γιά την ώρα με το τρέχον σεταπ)
Σαν avclub ότι δεν είναι hiend.
Επίσης δεν το έχω δοκιμάσει με συνοδά που να το ξεπερνάνε 500 φορές σε αξία και ούτε κάν με τα Κ1000.... ακόμα
Παιδια η αντιληψη του καλου ηχου ειναι μια. Αυτα τα "Εγω το βρισκω μουσικο, εμενα μου κανει, κτλ" τα ακουω βερεσε.
Το blue sky παιζει καλα αν συγκριθει με player των 100.000 ευρω.
Απο κει και περα το αυτι θελει εκπαιδευση. Αν δεν ξερεις και δεν εχιες την αναλογη εμπειρια, ειδικα σε μια πηγη μπορεις να νομισεις οτι ειναι και η καλυτερη στο κοσμο.
Αυτα.
Το blue sky παιζει καλα αν συγκριθει με player των 100 ευρω.
Αυτα.
Ποιος βγάζει τις αποφάσεις αν το Χ μηχάνημα είναι high-end ?
Aυτό δεν κατάλαβα, γι αυτό και το ρώτησα.
Μου φαίνεται παράξενο ένα forum να παίρνει αποφάσεις τέτοιου τύπου.
Ελπίζω η τιμή αγοράς του Χ μηχανήματος να μην είναι ένα από τα κριτήρια .
Και πως εξηγείς το φαινόμενο "DIPIE" ?
Ο άνθρωπος ακούει με esoteric player μέσα από ένα super αναλυτικό σύστημα και ξαφνικά μαγεύεται από το μπλεσκατούλι του Μορφέα που λέει μάλιστα ότι παίζει και χωρίς μετατροπές .
Λες να μου έτυχε πάλι το σκάρτο ? Το δικό μου άκουσε ο DIPIE και μόνο που δεν το πέταξε από το μπαλκόνι. Ηταν 6 ημερών το δικό μου.
Εχω 5 BS συνολικά, 4 παλαιά και 1 νέο . Αλλο δεν αγοράζω αν δεν ακούσω ένα που θα παίζει κοντά στον ήχο του esoteric. :damnyou:
Και όπως καταλάβατε μην αναφέρει κανένας για φάση η άλλο καλώδιο γιατί είμαι cable junkie και τα καλώδια που χρησιμοποιώ έχουν αξία μεγαλύτερη από τις συσκευές ( όχι του bluesky αλλά του ADVANCE !!! )και η αξιολόγηση του bluesky έγινε αξιοκρατικά με πολλά καλώδια και interconnect και ρεύματος.
πάντως το χειρότερο είναι ότι αυτή η συσκευή μπορεί να σας εκθέσει στα μάτια σοβαρών ανθρώπων που ασχολούνται με τον ήχο γενικότερα οπότε θα συνιστούσα αυτοσυγκράτηση και μιλάω πολύ σοβαρά επ’αυτου.Για Να καταλάβετε εδώ δεν αναφέρομαι ούτε καν στο advance που είναι ένα πολύ καλό player ( ναι μπορώ να το παίξω έξυπνος και να πω ότι η advance είναι μια εταιρεία που κάνει πάταγο σε ολο τον κόσμο με τα προϊόντα της από την ΓΑΛΛΙΑ αλλά δεν τολμάω ούτε καν σε άσχετους ,τους λέω στα ίσια ΚΙΝΑ γιατί αυτό το player αν κατασκευαζόταν Ευρώπη θα κόστιζε τουλάχιστον τα διπλά λεφτά και αυτή είναι η πάσα αλήθεια )
Όπως καταλαβαίνεται το φέρω βαρέως πλέον το ατόπημα του Α-Β με οτιδήποτε σχετικά με το bluesky και δεν σκοπεύω να το κάνω ξανά ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Η φράση στην οποία αναφέρεσαι έχει το νόημα ότι
"ως avclub δεν θα πούμε ότι είναι ή δεν είναι hiend"
Η απαντηση μου ειναι στο quote που εκανες. Με κουραζεις......
Καλο βραδυ George.
Φιλε DIPIE
Εμεις πηραμε με το δικο του ic (αναλογικη εξοδο) τον καλυτερο ηχο, 0,15% καλυτερο απο τα υπολοιπα, προτημισε το.
Τα δικα μας δεν ειχανε περιοδο στρωσηματος, παιζουν ακριβως τα ιδια μετα απο 5 δευτερολεπτα. Ολα δουλευανε, εκτος ενος που το χαλασα εγω(σπασιμο στην καρτα).
Η εικονα ηχου που περιγρφεις ειναι αγνωστη για εμας, παιζει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο, στερεοφωνικη εικονα με σωστο βαθος, παντελη ελλειψη των κουραστικων sss στην Μαρια Καλας και τις συναδελφες της, τα πιατινια ομως ειναι εκει που πρεπει να ειναι, σε σωστο ποσοστο και πεντακαθαρα( και χωρις καθυστερηση, τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα!)Ειναι παντελως ουδετερο, οι οποιες παρατηρησεις για τον ηχο του μαλλον δεν προερχονται απο αυτο, ψαχνε ηχεια και ηχογραφισεις, ειδικα αν ακους ποπ ηχογραφισεις και προσπαθεις να κρινεις, τοτε σου λεω οτι στα στουντιο που εχω επισκεφτει, εχω δει μηχανηματα γεματα με IC, ηλεκτρολυτικους στην σειρα με το σημα που ειναι εκει απο το 1972, κλπ, κλπ! Σε πρωτη γραμμη εγω δεν θα τα εβαζα με το bs αλλα με αλλα πραγματα.(ηχεια πχ)
Σου συνηστω τις ηχογραφισεις της Hyperion σαν μετρο συγκρησεως, αλλα τοτε θα πρεπει να εισαι γνωστης της πραγματικοτητος στα κλασσικα ακουσματα.
Χαιρετησματα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.